ja bym obrona zagral tak : Szeliga-Radomski-Zytko-Nykiel.
-
-
CRACOVIA - ŁKS Łódź, Niedziela 11 IX, godz. 14:30
Sędzią będzie Paweł Gil.
fenix Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Sędzią będzie Paweł Gil.
swojego czasu bardzo stronniczo sędziował derby na Kałuży.
CHciałbym Porazki:
Podbeskidzia,Bełchatowa,Lubina, i Lechii.
Wynik z ŁKS to 4:0 ! 4x Saidi :D
Lubin przegrywa, Bełchatów raczej też przegra z widzewem, Podbeskidzie moim zdaniem bez szans, Lechia może ugrać remis na Tusk'sarenie
Narazie nie ma co patrzeć na innych liczy się nasz wynik w niedziele!
Podbeskidzie jednak zaskoczyło, Bełchatów nie i tylko dwie drużyny jutro wyprzedzamy
Ze względu na dzisiejszy wynik Górali tym bardziej trzeba wygrać...
Khalid Napisał(a):
> swojego czasu bardzo stronniczo sędziował derby
> na Kałuży.
Khalidzie czy jest jakiś sędzie który sędziował wszystkie swoje mecze dobrze? Nie był nigdy przez nikogo oskarżany o stronniczość, pomyłki, korupcje?
Co mecz to sędzia daje inne popisy - były i takie popisy zdecydowanie na naszą korzyść.
Nie ma co przed meczem ciśnienia podnośić.
Robin, nie psuj atmosfery przedmeczowej :-)
Jest juz malutka nerwuwa bo, inni wygrywaja..Nasz Trenejro w takich sytuacjach sie odnajduje, licze na Niego i Nasza w sumie niezla ekipe!! wygrywamy 3-1 ! Hehej,heeeejj , Cracooovvviaa!!!!
Robinksc Napisał(a):
> Co mecz to sędzia daje inne popisy - były i
> takie popisy zdecydowanie na naszą korzyść.
> Nie ma co przed meczem ciśnienia podnośić.
A tak z ciekawości zapytam. Kiedy ostatnio sędzia pomylił się na naszą korzyść? Oczywiście nie piszę o jakimś wrzucie z autu, którego nie było, czy nieprawidłowej żółtej kartce. Chodzi o błędy tego kalibru, co ostatnie wyczyny sędziów naszych meczów w Gdańsku i Lubinie.
Pytam zupełnie bez podtekstów, po prostu uczciwie przyznaję, że choć oglądałem w ostatnich kilku latach tak gdzieś 90% naszych meczów, to ostatniego przekrętu sędziowskiego na naszą korzyść po prostu nie pamiętam.
Na rozpoczęcie rundy wiosennej z legia nasze bramki były kontrowersyjne. Z tego co pamiętam to jedna zdobyta po zagraniu ręką(w trakcie akcji), a przy drugiej nie zauważył sędzia spalonego. Nie jestem pewien co i kto i czy tak na pewno, ale na 100% zdobyliśmy tak gole, które nie powinny być uznane
KRW Napisał(a):
> Na rozpoczęcie rundy wiosennej z legia nasze
> bramki były kontrowersyjne. Z tego co pamiętam
> to jedna zdobyta po zagraniu ręką(w trakcie
> akcji), a przy drugiej nie zauważył sędzia
> spalonego. Nie jestem pewien co i kto i czy tak na
> pewno, ale na 100% zdobyliśmy tak gole, które
> nie powinny być uznane
W tym akurat meczu sędzia nas przekręcił chociaż mylił się w obie strony. Ostatnio chyba w meczu otwarcia stadionu z Arką sędzia nam pomógł i nie było to tak ewidentne jak np w naszym meczu z Zagłębiem czy wcześniej z Lechią.
wolał bym na zero z tyłu
A no tak, o Arce zapomniałem. Ale tamten mecz i tak byśmy wygrali ;)
To raczej nie ma co przypominac pewnego wygranego meczu na "Slasku" gdzie sedzia nie gwizdal przeciwko Nam, a mogl i to nie raz :) ? Tylko ,ze to naprawde wyjatek.....
Aston1906 Napisał(a):
> Pytam zupełnie bez podtekstów, po prostu
> uczciwie przyznaję, że choć oglądałem w
> ostatnich kilku latach tak gdzieś 90% naszych
> meczów, to ostatniego przekrętu sędziowskiego
> na naszą korzyść po prostu nie pamiętam.
Cracovia - Arka 25.09.2010 - dwie bramki w prezencie od "słabego" sędziego. Ale swoich meczy się nie zauważa. Tylko głownie te na niekorzyść.
Dziś ma być tak że sędzia ma nie istnieć i nic ma od niego nie zależeć
bardziej przekupni od sędziów piłkarskich są tylko sędziowie w sądach karnych i zostawmy ten temat.
Ten mecz Cracovia powinna wygrać i ja innego wyniku nie oczekuje ,ale w piłce jak to w piłce wszystko niestety jest możliwe.
Powinniśmy ich gładko pyknąć :0 lub więcej. Mamy na prawdę świetnych zawodników, przynajmniej na papierze. Chciałbym, aby Van der Biezen i Niedzielan odblokowali się w tym meczu, oprócz tego Kahlon mógłby strzelić bramkę to byłby jego wymarzony debiut
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)