Huczo Napisał(a):
> 5-6 do zera byłby wynikiem bardzo realnym
> jakbyśmy byli skuteczniejsi
Przypomnijcie sobie jesienny mecz z Polonią Bytom na El Passo
Dla mnie 1-0 dla nas będzie OK
-
-
CRACOVIA - ŁKS Łódź, Niedziela 11 IX, godz. 14:30
Ale z tymi 5-6 bramkami to nie jest zły pomysł.Byle strzelić szybko ,później można by zastosować" taktykę". Po przerwie jeszcze ze dwie i tuż przed końcem jeszcze jedna żeby im się dobrze wracało.
Te 5-6 bramek to było odnośnie wiosennego meczu z betonami, ale byłbym zachwycony gdybyśmy tyle załadowali łksowi. Że to nic nadzwyczajnego pokazał Lech i slask, tylko tendencja traconych bramek przy porażkach łksu raczej spadkowa stracili już 5 , 4 , 2 , 3 czyli 1-0 eredina pasowałoby do statystyk...
A tak na serio to nie ważne ile, ważne wygrać. Można nawet w rewanżu za prawie 'spadkowy' sezon wygrać 4:3 wtedy to zabolało, tylko nie będzie to najlepiej świadczyć o naszej defensywie...
Lepsze rewanż byłby gdybyśmy ich rozbili 5:0.
A tak typują obstawiają nasi niedzielni przeciwnicy warto poczytać [url=http://www.lksfans.pl/index.php/forum_reply/index/id/3341]LINK:)[/url]
Optymistycznie nastawieni:)Prawie wszyscy zwycięstwo przewidują:)To się grubo pomylą...
Do Łodzi będą wracać z opuszczonymi głowami !!!
A ile się postów już nastukali... Może im pożyczyć Santo w ramach zasypywania przepaści?
troche jest w tym prawdy ze pewnie to my zaczniemy na poczatku prowadzenie gry ... wiec zaczac Bizonem i kazda pilke "bach" w pole karne !
Jak wbijemy szybko gola to pozniej juz pojdzie
Bez dwóch zdań po prostu MUSIMY pojechać z tymi łódzkimi szmatami
Aston zachowuj sie.
Nie wiem czy ktoś zwrócił na to uwagę, ale z graczy z sezonu 2008/2009 u nas zostali Szeliga i Dudzic, a u nich Kascelan i Smolinski. Pierwszemu spadek byl na reke, a drugi byl tylko wypozyczony z Legii i wrocil na Lazienkowska. Adamski i Wyparlo nie maja szans na gre.
kkk_84 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Aston zachowuj sie.
Jakbym napisał tak przed derbami też byś mnie rugał, hę?
Mam prawo mieć swoje prywatne zdanie o innych klubach/klubikach i gówno komu do tego.
A że nasi grajkowie znani są z "waleczności" (ekhm...), więc uważam, że nigdy za wiele dodatkowej werbalnej motywacji w ich kierunku.
A chu* z tym jak kto nazywa łks!! Po meczu każdy może mieć swoje zdanie ale każdy wie, że w niedziele idziemy na mecz nie po to żeby napinać się na łks tylko dopingować naszą Cracovię i cieszyć się z pierwszego zwycięstwa :)
DO BOJU CRACOVIA ... ZWYCIĘSTWO CZEKA NAS !!!
Aby zaprezentowali lepszą skuteczność, pewność w grze obronnej i zaangażowanie takie jak w Gdańsku to będzie OK. Można zremisować jak w Lubinie ale po walce. To jest tylko piłka i pewnych rzeczy się nie zaplanuje, ale jak się przetruchta mecz to sorki...
widziałem, jak męczyła się z nimi Polonia. bez Adamskiego dużo KSP by nie zdziałał ;)
wiadomo już kto ma sędziować? kurde, wiem że to po to by korupcji nie było, ale jutro zaczyna się kolejka. trochę niepoważne
ja tam nie widze nigdzie ich szczegolnego optymizmu. oni poprostu przyjezdzaja do druzyny ktora od lat broni sie przed spadkiem a w tym roku nie wygrała zadnego meczu. oni przyjezdzaja po punkty bo mówią sobie: jak nie z taką słabą Cracovią to z kim?
wiem ze zakochanie przesłania trzeźwe myślenie ale każdy kto do nas przyjeżdża, jedzie po łatwe zdawałoby się punkty. musimy nawiązac do tego co gralismy w koncowce poprzedniego sezonu, wtedy kazdy bedzie przyjezdzal tu zesrany
Nie wiem czy nie lepiej jak przykeżdzaja na luzie....
juz nie raz mielismy takie okresy ze przyjeżdzali na luzie w tym gronie i Ruch i Bytom i inni. przyjeżdżali na luzie i nas lali.
my chcemy być twierdzą, kiedys u nas sie punktów nie zdobywało a kierunkowy z trójką jaki w drugiej połowie poprzedniego sezonu ustaliliśmy bardzo przypadł mi do gustu.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)