Spokojnie to narazie tylko wyniki sondazowe
Na listach warszawskich nie bylo Nowej Prawicy :/
Smieci wyrzucone.
-
-
WYBORY 2011
Ludzie wyluzujcie z tym tragizowaniem.Polityka to qrwa,ktokolwiek by doszedł do władzy nic się nie zmieni .Liczy się władza i wpływy-tak było jest i będzie.Martwcie się lepiej o naszą kochaną Cracovię,u nas by się przydała zmiana rządów.
Szkoda. Teraz na co czwartego Polaka będę patrzył jak na potencjalnego idiotę nie używającego mózgu. Frekwencja podzielona przez głosujących na peło+ Palikota. No ale cóż, matołów łatwo zmanipulować wystarczy mieć media. Nic więcej nie trzeba. Przykre to...
awaria Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A czy te sondażowe wyniki podała ta sama firma
> co ostatnie prezydenckie???
> Wtedy bodaj 3-4 % sie różniły??? jak to wtedy
> było???
Najweselsze było dla mnei, gdy 2 DNI PRZED WYBORAMI
w sonadażach na najprostsze i nie wywołujace emocji pytanie
"czy weźmiesz udział w wyborach"
jedno biuro podało, że "tak" odpowiedziało 43%
a drugie że 65%...
no i co te sondaże są warte?
Ale te teraz są znacnzie bardziej prawdopodobne, robiono je na masie ludzi (bodaj 100 tysięcy) tu róznice mogą być niewielkie.
Bardoz jestem ciekaw wyniku JKM, tego nie podają...
Zwolennicy Pisu dosypcie coś Kaczorowi do piwa, żeby się odsunął od polityki (nie mówię o otruciu, bo tego mu nie życzę, tylko o środku odpolityczniającym), a wasz Pis wygra.
Ja i moja żona głosowałem na PO
awaria Napisał(a):
> A czy te sondażowe wyniki podała ta sama firma
> co ostatnie prezydenckie???
> Wtedy bodaj 3-4 % sie różniły??? jak to wtedy
> było???
Tamto robił SMG/KRC, teraz robił to OBOP.
I zdaje się że wtedy zrezygnowano z metody Exit Poll. Ale warto poczekać na ostateczne wyniki szczególnie jeśli chodzi o potencjalne koalicje.
masz sie czym chwalic...
Cała nadzieja w Korwinie, że jak nie u nas, to może w Strasburgu uda się mu unieważnić wybory, bo według mnie ma 100 % racji, ale czy to będzie możliwe w sądach naszych i eurokomuny ???
rochę inaczej przekładają się wyniki w badaniu Homo Homini dla Polsat News. Tam też zwycięża PO, ale z mniejszą przewagą, a na podium jest SLD zamiast Ruchu Palikota: PO - 34,9 proc., PiS - 29,6 - PiS, SLD - 12,8 - proc., PSL - 9,9 proc., Ruch Palikota 8,6 proc. Tak jak w badaniu OBOP, inne partie nie weszły do Sejmu.
ehhh myslisz ze teraz te swienie co sie ledwo dossayly do koryta tak odposzcza ??? chyba tylko jakby pis wygralo to by kurwa te wybory powtorzyli skurwysyny !!! co za kurwa glupie spoleczenstwo masakra ;/
no to trzeba się przyzwyczaić chyba do rządów Tuska przez najbliższe 4 lata, z dwojga potencjalnych koalicjantów wole by sie rudy z Palikotem dogadał, bo tak jak Robin napisał można by rozwalić krus co da zajebistą oszczędność. Jedyny pozytyw to najprawdopodobniej po Napieralskim.
Apoel_Nikozja Napisał(a):
> Ludzie wyluzujcie z tym tragizowaniem.Polityka to
> @#$%&,ktokolwiek by doszedł do władzy nic się
> nie zmieni .Liczy się władza i wpływy-tak było
> jest i będzie.Martwcie się lepiej o naszą
> kochaną Cracovię,u nas by się przydała zmiana
> rządów.
głos rozsądku na naszym forum
Ja prdle,dajcie sobie na luz z wyzywaniem się od upośledzonych itp.Żyjemy w wolnym kraju,każdy głosuje na kogo chce.
Nic sie raczej nie zmieni ,tylko ceny pójdą w górę ,bo Platforma Obywatelska na zwykłych obywateli nie zwraca uwagi !!!
Augusto Pinochet !!!!
Geopijatyk-Fan Oderki Napisał(a):
> Zwolennicy Pisu dosypcie coś Kaczorowi do piwa,
> żeby się odsunął od polityki (nie mówię o
> otruciu, bo tego mu nie życzę, tylko o środku
> odpolityczniającym), a wasz Pis wygra.
>
> Ja i moja żona głosowałem na PO
Skoro pochodzisz z bogatej rodziny to sie chociaz tym nie chwal.. Wygralo PO, ale jak dalej poprowadzi taka polityke to daje rok moze dwa, a bedzie jak w Grecji, Portugali, Hiszpani i we Wloszech..
"Naród wspaniały, tylko ludzie kur.wy"
A jakby Pis wygrał to by było jak w Kalifornii? Buahahahahaha!
i love Cracovia Napisał(a):
Wygralo PO, ale jak dalej
> poprowadzi taka polityke to daje rok moze dwa, a
> bedzie jak w Grecji, Portugali, Hiszpani i we
> Wloszech..
Tak dobrze to tak szybko nie będzie. Nie będziemy mieć mistrzów świata w piłkę, zwycięzców ligi mistrzów i pucharu Uefa.
A nasze banki nie będą właścicielami banków w tych krajach jak to teraz ma miejsce :)
Geopijatyk-Fan Oderki Napisał(a):
> Ja i moja żona głosowałem na PO
łączymy się w bulu
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)