3lvis Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dokładnie, punkt w tym meczu to jest absolutne
> minimum by Szatałow uratował posadę.
> Nie możemy popełnić tego samego błędu co rok
> temu.
Ty na bank wiesz jakie jest minimum. Ja pier*dole...
-
-
Zagłębie Lubin - Cracovia 26.08.11 godz. 18:00
Jak nie zaczniemy strzelać z dystansu to nic z tego nie będzie. Od kilku meczy widzę,że piłkarze na siłę chcą wbiec z piłką do bramki (kiedyś to przerabialiśmy). Niedzielan z Lechią chciał nawet wbiec do pustej bramki.
W białymstoku średnia wiekowa bramkarzy, którzy zostali to 20 lat, dlaczego nikt nie wpadł na to, że trzeba strzelać, strzelać i jeszcze raz strzelać i prędzej czy później wpadnie jakaś szmata? Podchodzili do pola karnego i nie wiedzieli co mają robić, a przecież jest kilku piłkarzy u nas, którzy mają kopyto.
Druga sprawa, dlaczego Kosanovic wykonuje rzuty wolne? przez cały mecz z jagą nie udało mu się dośrodkować w poprawny sposób. Pod koniec meczu do wolnego podszedł Suvo i od razu udało się strzelić na bramkę.
Niby drobne sprawy, ale czy trener tego nie widzi?
[quote=oscy_ksc_SKAWINA]
Ty na bank wiesz jakie jest minimum. Ja pier*dole...
[/quote]
Faktycznie, lepiej czekać do 10 kolejki jak w poprzednim sezonie...
Nie jestem za tym by pochopnie zwalniać trenera ale coś musi się ruszyć w meczu z Zagłębiem bo na razie gramy tragicznie...
Spokojnie - za wszelką cenę zdobyć punkt w Lubinie, potem mam nadzieję 3 u siebie i wychodzimy na prostą..o ile wróci Suart i będzie jednak jakiś klasowy rozgrywający.
Tabela pokazuje dobitnie nasz problem. Ze strzelonymi 4 bramkami moglibysmy zajmować nawet 7 miejsce. Ze straconymi 8 dorównujemy Podbeskidziu o tylko ŁKS jest gorszy. Od 3 sezonów mamy problemy z obroną. Odszedł Mierzej, Kontuzja Stuarta i jesteśmy w czarnej d.... Co z tego że Radomski potrafi utrzymać środek, jak Kosanowić zawala na skrzydle.
Bez wzmocnień w obronie powtórka z ostatnich 3 lat.
Czarno to widzę.Zastanawia mnie dlaczego nasi tak mało trenują ?
Wczoraj mieli odnowę, dziś wolne, pozostaje środa a w czwartek wyjazd. Potem w piątek zwalą przegraną na upał (ma być 34 stopnie).Saidi się odwodni a my pozostaniemy w d.pie.
[size=large][/size]
motywacji im brakuje! z jagą grali tak jakby sie bali dojść do bramki przeciwnika a jak już dochodzili to piłkę wycofywali
co z tego ze mieli duze utrzymanie przy pilce jak nie potrafili stworzyc sensownej sytuacji z wykonczeniem
Jeśli nikt nie przyjdzie, to trzeba pomieszać i wyjść tak:
Kaczmarek
Nykiel - Radomski - Szeliga - Puzigaća
Bartczak - Struna
Visnjakovs - Suvorov - Ntibazonkiza
van der Biezen
zdecydowanie Niedzielan powinien miec przerwe
Zdecydowanie - to Kaczmarek...
------------------------Kaczmarek---------------------
Nykiel----Radomski----Kosanovic---Puzigaca
------------Bartczak----------Szeliga-----------------
Suvorov-------------Steblecki--------Ntibazonkiza
------------------------Niedzielan------------------------
Nie wiem wprawdzie co ten 19- latek sobą reprezentuje, ale to JEDYNY rozgrywający w Klubie.
Saidi powinien być zmieniony przez Visnakovsa po pierwszej połowie.
-----------------------Gąsiński---------------------
Nykiel----Radomski----Kosanovic---Puzigaca
------------Bartczak----------Szeliga-----------------
Suvorov---------------Visnia--------Ntibazonkiza
------------------------Niedzielan------------------------
Steblecki na pewno nie zagra, u Szatalowa ciężko się młodym przebić. Taki Rupa potrafi grać na wysokim poziomie a nawet na ławce nie siedzi, więcej by zdziałał od Dudzica... Ja stawiam, że zagramy tak jak w gdańsku, ew Puzigaca moze wskoczyć, chociaż to też jest troche nierealne.
Ile jeszcze Niedzielan będzie wychodził w pierwszej 11stce a dwumetrowiec Bizon będzie się ogrywał w ME? Dawać bizona na szpicę a Niedzielan na podmęczonego przeciwnika jeśli będzie w ogóle miało to jakieś znaczenie i nasza obrona nie "przyjmie" 3 goli.
Mecz będzie transmitowany na którymś z Canalów +? Bo na Canal + Sport będzie mecz Górnik-Lech ( z uwagi na Superpuchar Europy).
Mecz będzie transmitowany na Canal+Gol
19Rudi06 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Mecz będzie transmitowany na Canal+Gol
Dzięki wielkie :)
19Rudi06:
[i] Mecz będzie transmitowany na Canal+Gol [/i]
I będzie też transmitowany na "Polsat Sport" na żywo (17,45 -20,00)
Kosa ma ponoć nie grać - info z fb.
dosc ponurych nastrojow tuz przed meczem, mialem sen, ze WYGRAMY WYGRAMY WYGRAMY!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)