Super ! Żal patrzeć na to wszystko, kolejny zjebany tydzień !
-
-
Jagiellonia - Cracovia 21.08.11 godz.14.30
skoro Niedzielan nie dostawal podan prostopadlych to co on kurwa mysli ze Dudzic dostanie? ja Pierdole na chuj Bizona sciagali skoro lepszy od Voskampa ja nie moge to Dudzic musi byc porownywalny do Aguero
Struna co to ma byc ? Bizona za Boljevica a nie .. Co my się mamy bronic ?!
Wogole nie mamy kadry .. wypada 2 stoperow i gramy 2 pomocnikami w srodku. Radomski ma juz swoje lata i Szeliga sprinterem nigdy nie byl. Tak naprawde nie winil bym pilkarzy bo graja co moga .. winil bym fatalne transfery.
Ale Filipiak dalej ma miliony euro tylko przeciez pilkarzy na rynku nie ma :)
G... gramy bo i g..... mamy drużynę. Zbieranina na obronie, brak rozgrywającego. Pozbyto się kilkunastu zawodników, w zamian przyszło ledwo kilku, z czego tylko może Niedzielan jest OK. A co poniektórzy się podniecali, które to my miejsce nie zajmiemy... Po meczu w Gdańsku czytaczem o 4-6.... :)
Szatałow -dziękuję za utrzymanie i żegnam.
ian thorpe Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> grają pytę, jak diabli. Jeszcze ten komentator,
> co przed meczem sugeruje oddanie przez Jagę
> poprzedniego meczu potrzebującej Cracovii. Jak
> tak tworzą się ploty, to ja dam następną -
> Cracovia dzisiaj specjalnie oddaje punkty.
> Suvorov cienizna., Saidi słaby, Straus
> niewidoczny, Niedzielan bezbarwny itd. Przodu w
> pierwszej połowie nie ma, a bez tego się goli
> nie strzeli.
> Kaczmarek, też podczas utraty gola, przywiązany
> (za jaja?) do linii :( Przecież wrzuta była na 4
> metr i to po lobie :( Bramkarz MUSI ŻYĆ !!!
> Dla mnie w największym stopniu, to on odpowiada
> za tego utraconego gola. Dzisiaj bramkarz to
> czasem ostatni stoper. Oczywiście, wina
> obrońców też jest.
To wreszcie wyszedl z linii bramkowej:D Moze jednak lepiej by stal na niej, a najlepiej za nia? Chyba juz czas....
Pasiasty92 Napisał(a):
> Z Probierzem trzeba szybko działać, żeby go
> betony nie sprzątnęły.
Nie potrafie się zdyscyplinować. Pomimo, że mam Cię na ignorowanym, to co jakiś czas podglądami Twoje posty. I za każdym razem kurwica mnie trafia. Czytać się tego nie da.
Zeby chociaz bramke strzelic.
Michniewicz znowu nas zalatwil.
Struna zarobi czerwoną kartkę, zanim dobrze wejdzie w mecz..
Dramat Panie Szatałow chyba Pan usiadł na laurach. Testował Pan w Poloni Bytom w okresie przygotowawczym 30-40 zawodników, mówił Pan że ma Pan dużo znajomości na Ukrainie,Białórusi itp pytam się gdzie są Ci zawodnicy! A Kaczmarek do wymiany już Legła był mega słaby, a dzisaj ja junior w bramce...
nie nie ulzylo...glaskaj ich dalej wszystkich po glowe...
Do Kaczmarka nawet takich wielkich pretensji bym nie miał, próbował ratować, nie udało się - gorzej z tymi, którzy nawet nie próbują...
jeszcze sędzia im pomaga :(
Bartos dostał za mecz z Koroną od Alexa :D
To nie jest smieszne.. akurat my musimy miec takiego pecha ? w ogole tam sedziego nie powinno byc ! !@#$%
Krótko: jacy działacze, takie wyniki. I nie ma co napierdalać na trenera i zawodników, bo są jacy są. Gdyby to był jeden sezon, możnaby jechać po drużynie. Ale to już kolejny taki sam dół. Drodzy działacze: Wam z końmi pracować, a nie ludźmi.
Gdzie Krzywicki?;)
gentlemen Napisał(a):
> Nie potrafie się zdyscyplinować. Pomimo, że mam
> Cię na ignorowanym, to co jakiś czas podglądami
> Twoje posty. I za każdym razem kurwica mnie
> trafia. Czytać się tego nie da.
Z Szatałowem już o nic nie pogramy, a może być tylko gorzej. Trochę obiektywizmu. Jurij to jest sympatyczny, szczery gość, ale niestety z tą drużyna już nic nie osiągnie. Drugi raz pod rzad może nam się fartowne utrzymanie nie trafić.
kinder Napisał(a):
> nie nie ulzylo...glaskaj ich dalej wszystkich po
> glowe...
nikogo nie głaszcze, tylko uważam akurat, że jeszcze nie pora na Szatałowa a jeśli nawet to nie zasłużył sobie od nas kibiców na wypowiedź "Szatałow won"
Prezes już dzwoni do Sieprawia.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)