1. Lech
2. Polonia W-wa
3. Legia
spadek: Korona i podbeskidzie.
-
-
Komu majster ---- komu wypad ---- komu wjazd
1.Polonia Warszawa
2.Legia
3.Cracovia
Spadek:
Górnik i Korona
Awans z 1:
Arka i Sandecja
Z 1. ligi Arka wróci do e-klasy roli pewniaka, o drugie Sandecja zagra z Pogonią.
1. gts
2. śląsk
3. Legia
6. Cracovia
15. Podbeskidzie
16. Korona
1. Polonia lub Wisła
3. Legia
my: środek tabeli
spadek:
Widzew i Korona
korekta: włączamy się do walki o utrzymanie. nieprzegranie pierwszych pieciu kolejek daje nadzieje na utrzymanie w innym wypadku sie zegnamy
Teraz piszecie ze walczymy o utrzymanie przyjdzie dobry rozgrywajacy i bedziecie pisac gramy o mistrza puchary spokojnie w tym roku...
Przykro mi, ale nawet dobry rozgrywający, jeżeli przyjdzie za dwa tygodnie, to musztarda po obiedzie. Zacznie dobrze grać za kolejnych kilka tygodni... czyli żegnajcie sny o potędze. Środek tabeli to w tym sezonie szczyt naszych marzeń.
Jak przyjdzie rozgrywający to i tak będzie brakowało zmiennika dla niego, zmiennika dla Suarta, środkowego obrońcy i zmiennika dla Niedzielana. Już jesteśmy z ręką w nocniku i pewnie na te pozycje będziemy szukać graczy w zimie. Oby tylko jesień nie wyglądała tak jak w zeszłym roku. No i Suworow, któremu kończy się kontrakt, pewnie nie będzie chciał przedłużyć kontraktu, a w klubie będą chcieli za niego pieniądze więc w zimie może odejść jeśli gra tak będzie wyglądać. Obstawiłem nas w okolicach 10 miejsca, a teraz nie wiem czy znowu nie będę się cieszyć z 14 miejsca.
Ktoś tu nawet myśli o mistrzostwie....jestem w szoku!:)
1. Lubin
2. Lech
3. gts
spadek
Bełchatów, Widzew
o co wlasciwie tu biega? o marzenia czy o rzeczywisty typer?
czytajac wpisy pogubilem sie, i jeszcze ktos sie obruszyl ze ktos inny costam smial, haha
lepiej nic nie pisac..
Cracovia
Podbeskidzie
ŁKS
Spadek
GTS,Legia
awans
ŁKS Nieciecza
Kolejarz Stróże
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> korekta: włączamy się do walki o utrzymanie.
> nieprzegranie pierwszych pieciu kolejek daje
> nadzieje na utrzymanie w innym wypadku sie zegnamy
...
Ten temat powinien być zamknięty. Dlaczego??? Bo na Cracovie nie stawia tylko jej przeciwnik. Płaczki!
1.Polonia Warszawa
2.Lech Poznań
3.Cracovia
spadek- Bełchatów i Łks
1. Cracovia
2. Lech
3. Polonia
spadek: Górnik, Widzew
1.Podbeskidzie
2. Polonia
3. Cracovia
spadek: GTS rzeka, GKS Bełchatów
1.POLONIA
2LECH
3.CRACOVIA
13LEGIA
14SLASK
15LECHIA
16GTS
1. Wisła
2. Polonia
3. Legia
4. Śląsk
5. Lechia
6. Lech
7. Zagłębie
8. Jagiellonia
9. Podbeskidzie
10. Cracovia
11. Ruch
12. Górnik
13. ŁKS
14. Bełchatów
15. Korona
16. Widzew
awans
Pogoń
Arka
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)