Troche sie może spóźniłem ale jak dla mnie inne niż białe skarpetki (mogą być stopki chodź sam nie nosze) sa nie do przyjęcia jak kolega ubierze czarne itd nie pokazuje sie z nim w ogóle :D Działa to na mnie jak płachta na byka :D No i do białych skarpetek maratonki haha
-
-
Hooligan Fashion - czyli ubieramy się na mecz
Dziękuję za zwrócenie uwagi MC.buszu (poprawione). Miszczu2007 to nie jest wypowiedź z kibice.net, tylko cytat Starucha z Legii.:P
na lato tylko białe skarpetki !!! ewentualnie białe stópki
co do japonek to nie ma szans
wykopmy japonki ze stadionów !!! :)
A kalesonki, geterki za zimę? Np. na mecze hokejowe.;)
No to ten cytat Starucha brzmi jak wywód gimnazjalisty z kibice.net :P
A dlaczego białe skarpetki? Ja mam tylko czarne i innych nie kupuję. Pedalskie i burackie są różowe koszule, trampki i inne emo wynalazki, skarpety do sandałów, a reszta to kwestia gustu i własnego stylu.
Carlito- bielizna termiczna narciarska świetnie się sprawdza. Czyli nowoczesne kalesonki- tak.
k0la Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> kurtka zimowa (mowa nie o płaszczach) zwykła,
> jednobarwna (dowolny kolor) czy jakaś taka
> wyeksponowana we wzorki itd ?
> http://i55.tinypic.com/124tzyh.jpg
ta kurtka taka znajoma ;) pedalstwo ;)
chuligan ma mieć czarną kurtkę
Andrzej japonki i torebka? A makijaz tez juz zrobiles?;) zapusc wlosy jeszcze i bedziesz wygladal jak Szpak z X-factora:D
Bo to jest nhstreet - styl nowohuckich ulic;)
pięknie poszła dyskusja... Kalesony oczywiście że mogą być... no chyba że po meczu masz dupcenie nagrane... to musisz sie przemęczyć 3 tercje ze zmarzniętymi jajami ;)
tak i potem to mozesz działać ale najwyzej palcem
Santo- w młodym wieku masz problemy?
Wracając do mody. Kurtka w pstrokatych, krzykliwych kolorach to pedalstwo. W połączeniu z japonkami, skarpetkami i torebką oraz żelem na włosach to megapedalstwo.
Co to w ogóle za pytanie o buty.. tylko białe przecież ;)
Kojo do tablicy w sprawie kurtek :)
rmszar Napisał(a):
> Santo- w młodym wieku masz problemy?
>
> Wracając do mody. Kurtka w pstrokatych,
> krzykliwych kolorach to pedalstwo. W połączeniu
> z japonkami, skarpetkami i torebką oraz żelem na
> włosach to megapedalstwo.
Powiedź mi jak przy zdrowych zmysłach połączyć kurtkę i japonki.
to proste kurtka do kostek i łańcuchem!!!!! razem z portwelem...bo juz widziałem takie wynalazki.....
A swetry ala Kononowicz lub zwykłe: ''patrz, babcia ładny ci uszyła'' sa dopuszczalne? :D
a garnitur? jak z garniturem? koszulą i krawatem? i wtedy też białe skarpetki do czarnych lakierków czy jak? ;)
żadnych pedalskich wielokolorowych wzorków :)
Rabarbar_1 Napisał(a):
> Andrzej japonki i torebka? A makijaz tez juz
> zrobiles?;) zapusc wlosy jeszcze i bedziesz
> wygladal jak Szpak z X-factora:D
> Bo to jest nhstreet - styl nowohuckich ulic;)
Ciekawe jak ciebie tam przekabacili na ciapaski styl uliczny;) czy cos a la cyganski madox
torebka jest OK . Japonki dobre sa na plaże , na miescie Tylko Sandały!!!
teraz co powiecie o butach sportowe bez znaczka , czy tez lacoste itp istny casual ?
czapka rybaczka , czapka z daszkiem ( wygiętym ,lub nie )
kąpielówki bahamki , dłuższe luźne ,czy obcisłe lata a la wczesny 90 rok . Jak dla mnie te ostanie pedalstwo!
Kąpielówki tylko luźne, inaczej nie wyobrażam sobie iść na plażę czy na basen :) Daszek w czapce musi być wygięty. A jak z krótkimi spodenkami? Co sądzicie o takich kolorowych z kwiatkami? :D Aha no i ciekawe czy tylko mnie denerwują kolesie chodzący po mieście bez koszulek. To jest kompletne buractwo, a nie żel na włosach czy długie włosy. Jakby tak laski chodziły to bym nie miał nic przeciwko ale goście bez koszulek na mieście czy w tramwaju to jest dramat.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)