Istotnie, brawo za Zabrze!
-
-
Rok Štraus - Witamy
Arro wybacz, ale teraz to jestes kozak, ale jak gral piach siedziales z glowa w piasku, wiec prosze zamilcz w kwestii poprzednich komentarzy
Arro ale Rok wczesniej naprawde nic nie gral, wiec nie rozumiem Twojego wymadrzania sie.
. Dzis swietny wystep, brawo i jestem pod wrazeniem! Brawo Rok!
Ostatnio nie byłem zadowolony z gry Roka,ale dzisiaj zagrał bardzo dobrze.Brawo!
napinacz- Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Arro wybacz, ale teraz to jestes kozak, ale jak
> gral piach siedziales z glowa w piasku, wiec
> prosze zamilcz w kwestii poprzednich komentarzy
helmut Napisał(a):
> Arro ale Rok wczesniej naprawde nic nie gral, wiec
> nie rozumiem Twojego wymadrzania sie.
>
> . Dzis swietny wystep, brawo i jestem pod
> wrazeniem! Brawo Rok!
Nie jestem kozak i nie wymądrzam się, bo nie piszę, że przewidziałem nagły wybuch formy Strausa. Po prostu cieszę się jego dobrą grą i trafnymi decyzjami trenera i śmieję się z żałosnych komentarzy pseudoekspertów-napierdalaczy z naszego forum, które w obliczu jego dobrej gry pokazują tylko ile znaczą takie opinie :) To, że wcześniej miał kilka słabszych meczy, co widać było gołym okiem, wcale nie usprawiedliwia bezmyślnej i chamskiej jazdy po naszym zawodniku.
Nie jestem jego wielkim fanem i nie rozumiałem zachwytów nad jego meczem z Widzewem bo zagrał wg. mnie przeciętnie ale dziś na prawdę najlepszy na boisku. Brawo oby tak dalej.
Trener Wojciech Stawowy na temat krytyki pod adresem m.innymi R.Strausa po meczu z PBB. Warto posłuchać aby na przyszłość nie bluzgać pod jego adresem.
http://terazpasy.pl/Pilka-nozna/rozmowki/Terazpasy.TV-Trener-Stawowy-o-Boljeviciu-Strausie-Kicie-i-Budzinskim
Arro Napisał(a):
> napinacz- Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Arro wybacz, ale teraz to jestes kozak, ale jak
> > gral piach siedziales z glowa w piasku, wiec
> > prosze zamilcz w kwestii poprzednich komentarzy
>
>
> helmut Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Arro ale Rok wczesniej naprawde nic nie gral,
> wiec
> > nie rozumiem Twojego wymadrzania sie.
> >
> > . Dzis swietny wystep, brawo i jestem pod
> > wrazeniem! Brawo Rok!
>
>
> Nie jestem kozak i nie wymądrzam się, bo nie
> piszę, że przewidziałem nagły wybuch formy
> Strausa. Po prostu cieszę się jego dobrą grą i
> trafnymi decyzjami trenera i śmieję się z
> żałosnych komentarzy
> pseudoekspertów-napierdalaczy z naszego forum,
> które w obliczu jego dobrej gry pokazują tylko
> ile znaczą takie opinie :) To, że wcześniej
> miał kilka słabszych meczy, co widać było
> gołym okiem, wcale nie usprawiedliwia bezmyślnej
> i chamskiej jazdy po naszym zawodniku.
Nie kilka, tylko ponad pol sezonu, wlaczajac jego wejscia z lawki
wiec skoro faktycznie tak bylo to tym bardziej sie pogrążasz. bo skoro przez pół roku nie mogłeś dostrzec w nim chociażby cienia błysku to jesteś znafcom.
Rok gra napierdalaczom na nosie i gra swoje. Dzięki Roki !
Szuwarku rozumiem doskonale ze trener przebywa z danym zawodnikiem na codzien i widzi w nim potencjal, natomiast my kibice widzimy go tylko w meczach i oceniamy go na tej plaszczyznie i jak dotychaczas wygladal slabo, blado jakby nie widzial o co chodzi. Chwala Stawowemu za wiare i stawianie na tego zawodnika, ktory najwyrazniej porzebuje wiecej czasu na powrot do pelni formy.
Z mojego puntu widzenia potrzebuje jeszcze jednego meczu w wykonaniu Roka, ktory potwierdzi swoja wysoka forme.
Byl progres w meczu z Widzewem, ale bylo tez duzo glupich strat, za to dzisiaj prezentowal naprawde wysoki poziom i oczekuje ze ten poziom potwierdzi w meczu z Korona
SaNtO Napisał(a):
> wiec skoro faktycznie tak bylo to tym bardziej sie
> pogrążasz. bo skoro przez pół roku nie
> mogłeś dostrzec w nim chociażby cienia błysku
> to jesteś znafcom.
>
> Rok gra napierdalaczom na nosie i gra swoje.
> Dzięki Roki !
Saidi natomiast pozdrawia golem i nie tylko napierdalaczy z SIemaszek.
Roki to moj ulubieniec! brawo !!!!!!
mówiłem, że może mnie irytować i byc bezprodukttywny całe mecze jeśli ma tylko strzelać bramki więc zejdź ze mnie. nie wysyłałem go nigdy do I ligi bo nawet tam był równie irytujący
Dobry jest skurczybyk!!!
SaNtO Napisał(a):
>
> Rok gra napierdalaczom na nosie i gra swoje.
> Dzięki Roki !
Zupełnie się z Tobą nie zgodzę.Do meczu z Widzewem grał słabo lub bardzo przeciętnie.W Łodzi zagrał niezły mecz,ale na pewno nie tak dobrze jak ocenili go niektórzy forumowicze.Dopiero dzisiaj zagrał bardzo dobry mecz i dlatego wielkie brawa dla niego!
Jakby ktoś chciał się pośmiać, polecam stronę 21 tego wątku:)
docent Napisał(a):
> Jakby ktoś chciał się pośmiać, polecam
> stronę 21 tego wątku:)
NO TOŚ DOWOJARZYŁ
Brawo! Cały czas wierzyłem, że w końcu wróci do formy i wrócił. A tym, którzy po nim jechali i pisali, że nie nadaje się na ekstraklasę naprawdę powinno być teraz głupio bo jego słaba gra wynikała z tego, że wcześniej miał długą kontuzję.
Nie jest mi głupio. Dalej uważam że często spowalnia akcje i nie wybiera optymalnych rozwiązań przy rozgrywaniu. Trzeba przyznać że głównie problemy ma na początku meczu. W miarę jak wejdzie w rytm gry gra bardziej do przodu i bardziej skutecznie. Jednak w drugiej połowie mógł uruchomić akcję 3 na 2 i rozgrywał do boku/w tył.
W Roka wierzyłem zawsze bo jest to dla mnie klasowy zawodnik jak na Polskie warunki.Wiara w drużyne gdzieś mnie opuściła po słabych występach na początku sezonu.szczególnie po meczu z betonami.Wtedy rzeczywiście wydawało się że zespół jest źle przygotowany kondycyjnie a gra piłką przed własną 16stką i ciągłe straty kończące sie utratą bramki nic dobrego nie przyniosą.Od tamtego momentu coś się jednak w drużynie i taktyce trenera zmieniło na lepsze,zawodnicy okazało się że potrafią zap.. 90min.obalając teze o złym przygotowaniu a gra piłką przestała być tysiącem bezproduktywnych podań co przełorzyło się na dobrą gre i zwyciestwa.Dobrze ze Janusz wytrzymał ciśnienie bo pamiętam info że Stawowy juz telefonicznie zegna sie z piłkarzami.Wracając do Roka,krok po kroku wraca do formy z 1 ligowych boisk.Każdy pomocnik ma na początku meczu ciężko gdy rywal ma sile i gra na ostrym pressingu.Bez formy Rok zupełnie sobie z tym nie radził,teraz zaczyna wychodzić mu to coraz swobodniej,jest balans,przyjęcie,oczy dookoła głowy.Podanie do Nowaka nie pamiętam z ktorej minuty,klasa światowa :) Roka stać na jeszcze więcej,oby w lecie przedłużyli kontrakt z tym zawodnikiem,na to liczę.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)