Pozwole sobie na ocene poszczegolnych zawodnikow:
Kaczmarek - 4 bronil dosc pewnie, ale jeden blad kosztowal nas utrate gola
Struna- 3 zawalil przy pierwszej bramce, popelnil kilka bledow, nie mniej ma chlopak potencjal
Żytko- 4 tak sobie
Nawotczyński- 4 dosc pewnie, choc zdazaly sie bledy
(46. Kosanović)-6 najlepszy ze stoperow
Suart - 7 jak zwykle b. dobrze
Suvorov- 6 fajne wrzutki, duzo gry
Radomski- 8 the man of the match, walczyl ,staral sie, kasowal akcje rywala ,takiego Arka chce widziec.
(61. Szeliga)- 6
Bartczak -4 slabo, duzo niecelnych podan
Ntibazonkiza - 4 Saidi jak to Saidi sparingi odpuszcza, b. slabo
Kędziora -1 szrot, spiepszyl 100 % sytuacje
(46. Štraus) - 6 nie zagral moze rewelacyjnie, ale widac w nim potencjal, podobal mi sie
Dudzic -5 wiatr
(46. Niedzielan) -6 na pewno na plus, widac ze chce grac, ale koledzy za bardzo mu nie podawali, bedzie z niego pociecha
-
-
Przygotowania do nowego sezonu 2011/2012
Pasiak 89 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Przygotowania do nowego sezonu? Przygotowania
> były, przygotowania nie ma! Jest dno, i to takie
> dno, że od spodu pukać!
Może chusteczkę?
Fajnie to wygląda na Facebooku :Cracovia -Cska Awantura na boisku -Tomasz Siemieniec lubi to :)
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/2011/07/17/andrzej-niedzielan-jeden-za-drugiego-pojdzie-w-ogien/
Fajna wypowiedz Andrzeja po tej sytuacji zapalnej - czyzby tworzyla sie zgrana DRUZYNA?!
Edit:
Akurat przeoczylem ,ze to z oficjalnej - ale tak to jest kiedy strona oficjalna Cracovii prezentuje zenujacy poziom, i czesto na nia nie wchodze .
http://www.pasy.tv/na-zywo-cracovia-cska-sofia/
dzięki za skrót.
Akcja Suvorov - Niedzielan na gola koniecnie do zobaczenia. Podnosi ogromnie na duchu. Tak strzela gole rasowy środkowy napastnik.
Co do wypowiedzi Niedzielana i paru innych graczy o tym że tworzy się drużyna to ja bym poczekał. Chcę to zobaczyć w lidze. My dawno nie mieliśmy drużyny z prawdziwego zdarzenia (ostatnio chyba za Stawowego), choć na wiosnę wreszcie coś w tym temacie drgnęło. Ostatnio teksty o tworzeniu się drużyny z charakterem słyszałem po porażce z Legią 1:2, jak to się dalej skończyło wszyscy wiemy...
Wracając do wczorajszego meczu to go nie widziałem :) Transmisja cięła a ciekawiej było na torze żużlowym :) W każdym razie nie mam zamiaru oceniać poszczególnych graczy. Na pewno nie wygląda to różowo, ale wszystko zweryfikuje liga. Nie wierzę by fizycznie mielibyśmy być słabo przygotowani, a gra? Wiadomo brakuje Klicha, ale jego brak nie powinien całkowicie zawalić naszej gry. Fakt trzeba kogoś koniecznie sprowadzić na jego pozycję, i mam nadzieję że w przyszłym tygodniu tak się stanie.
Wybiórcza szczypie:
Podczas sparingu jeden z bułgarskich piłkarzy uderzył pięścią Saidiego Ntibazonkizę. Na pomoc reprezentantowi Burundi ruszył Andrzej Niedzielan
- Zareagowałem automatycznie, bo koledze działa się krzywda i nie było czasu na zastanawianie się. Jesteśmy jedną drużyną i stanowimy zespół - zarówno na boisku, jak i poza nim. Jeden pójdzie za drugim w ogień - mówi napastnik w rozmowie z oficjalną stroną klubu.
Obaj gracze znają się ze wspólnych występów w holenderskim NEC Nijmegen. - Jesteśmy dobrymi znajomymi, ale Niedzielan zrobił to przede wszystkim dlatego, że gramy w jednym zespole. Zareagowałbym tak samo - dodaje z kolei Ntibazonkiza.
Bułgarskie media informują, że mecz był bardzo ostry, a uderzenie piłkarza Cracovii był zemstą za bezpardonowe wejście w nogi Martina Deczewa. Zdaniem tamtejszych dziennikarzy to nie sędzia przerwał zawody, ale Milen Radukanov, trener CSKA odmówił kontynuowania gry.
Czy już wiadomo gdzie i o której gramy sparing z Ruchem i czy można go będzie obejrzeć? (z krakowska oglądnąć)
http://www.mlodacracovia.com/
krótka ta prezentacja drużyny. Ciekawe czy na tej prezentacji będzie jakiś nowy piłkarz.
No to czekamy do soboty:)
A ile byś chciał by ta prezentacja trwała?
Miejmy nadzieje, że ktoś nowy jeszcze będzie.
dodo92 Napisał(a):
> krótka ta prezentacja drużyny. Ciekawe czy na
> tej prezentacji będzie jakiś nowy piłkarz.
Już masz 4-ch nowych...
5-ciu.
a kto 5-y?
Nykiel,Straus,Żytko,Krieger,Niedzielan
Jest 5-ciu?:D
Krieger, Nykiel, Straus, Niedzielan, Żytko ;)
winiak1 Napisał(a):
> Nykiel,Straus,Żytko,Krieger,Niedzielan
> Jest 5-ciu?:D
No ale Potter mówi ,że Krieger to nie zawodnik tylko żart a ja mu wierzę ;)
Z oceną pozyskanych radze się wstrzymać:)
Mam pytanie. Czy na sparing z Ruchem trzeba mieć wyrobione zdjęcie biometryczne?
są bezpłatne bilety w kasach więc chyba trzeba mieć.
ale myślę ,ze akurat przed sparingiem bardzo szybko się wyrobi.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)