Cóż tu pisać. Trzeba wygrać! Nie patrzmy się na innych! Tylko 3 punkty!
TYLKO ZWYCIĘSTWO! CRACOVIO TYLKO ZWYCIĘSTWO!
Wygramy!
-
-
GKS Bełchatów - Cracovia 29.05.2011 godz. 17:00
Mecz będzie ciężki, bo GKS się nam nie położy, tak jak nie położył się przed Polonią w Warszawie, a mają kim grać.
Na szczęście my mamy Krzywickiego na ostatnie 20 minut:) Oby nie był potrzebny!
Mam nadzieję, że drużyna mentalnie wytrzyma. Oby nie wyszli zbyt pewni utrzymania ani zbyt przestraszeni. Znaleźć odpowiedni klucz psychologiczny to będzie wielkie zadanie Szatałowa.
Wierzmy,że będzie dobrze.
Musimy wygrać. To jest prawdziwy mecz o wszystko, a to wszystko zależy od nas!
jeśli wszyscy będziemy wierzyć w zwycięstwo to zwyciężymy........
Do boju Cracovia ,do boju Cracovia ,marsz ,marsz ,marsz zwycięstwo czeka nas.
W niedziele 3 punkty mamy! :)
Mam nadzieję, że zawodnicy nie wpadną w samouwielbienie i zagrają w Bełchatowie z pełną świadomoscią o co walczą. GKS co prawda nie walczy już o nic, ale to nie prezszkodziło zawodnikom z Bełchatowa pozbawić Polonię marzeń o LE. Tak więc trzeba uważać i zagrać tak jak wczoraj.
Kto za Szeligę? Może Struna? Poza tym nie zmieniać składu. Moim zdaniem wyjściowa jedenastka powinna być taka jak z Jagą.
U Nas zostal wykartkowany Szeliga a u przeciwnikow nie zagra za 4 zoltko Fonfara.
...MAAARSZ MARSZ MARSZ!!!!!!!! DO BOJU MARSZ!!!!!! Z W Y C I Ę S T W O !!! CZEKA NAS!!!!!!!!!! CRACOVIA!!!!!
A ktoś mi powie co to jest ten: Kanał 904 IPTV ? :D
Tam ma być nasz cały mecz. :D
Wie ktoś czy ten kanał jest dostępny na Cyfrze?
Z tego co mi wiadomo te kanały są dostępne tylko na platformie TP.
http://www.youtube.com/watch?v=nDnTCyj0us4 :D
Czy pozostaje nam tylko muliliga+ ?
WiWo Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Czy pozostaje nam tylko muliliga+ ?
To i tak dużo :D tez bym chciał to obejrzeć ale niestety pozostanie mi tylko radio :/
Kanał 904 ITP dostepny tylko dla klientów neostrady + telewizji. Cóż... jeden z pożytek z tej telewizji bedzie :D
Nie jestem zbyt mocny w sportowych stacjach, będzie ten mecz na C+ lub Polsat Sport?
Na C+ ma być skrót ze wszystkich meczów naraz, z teleportacją w miejsce bramki z tego co wiem.
A ten mecz to czysta formalność.....zapowiada się ciężki weekend pod względem świętowania;-) A jak myśle o nastawieniu z przed pół roku to nie moge powstrzymać uśmiechu. CRACOVIA!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)