kurcze Calder, haka to cos pieknego, rozmarzylem sie, caly stadion wraz z zawodnikami robi haka heh :)
-
-
[WIKTORIA] Cracovia - Jagiellonia Białystok 25.05.2011 godz. 19:00
Oby tylko nie lało, bo na mokrym łatwiej się bronić.
Jak ustrzela cos z daleka albo z wolnego i stoperzy beda grac na zero z tylu to wygraja. Czy to mozliwe, to juz inna para kaloszy...
- Musimy zwyciężyć w Krakowie, by awansować do europejskich pucharów, a wygrywając, wbijemy gwóźdź w trumnę Cracovii, czyli przyłożymy rękę do jej spadku. Cóż, my zajmujemy się sobą... - mówi pomocnik Jagiellonii Tomasz Kupisz.
CIPI ŁEB Z RADOMIA
farmer73 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> - Musimy zwyciężyć w Krakowie, by awansować do
> europejskich pucharów, a wygrywając, wbijemy
> gwóźdź w trumnę Cracovii, czyli przyłożymy
> rękę do jej spadku. Cóż, my zajmujemy się
> sobą... - mówi pomocnik Jagiellonii Tomasz
> Kupisz.
Jego powinno się zdyskwalifikowac za "korupcjobrzmiące" nazwisko ;)
farmer73 Napisał(a):
> CIPI ŁEB Z RADOMIA
Rozumiem, że wg Ciebie miał powiedzieć: "chcemy przegrać, żeby Cracovia się utrzymała, a puchary mamy w dupie" ?
Ja z tej wypowiedzi wysnuwam optymistyczny wniosek, że Jagiellonia przyjedzie do nas po zwycięstwo, a nie po murowanie i 1 punkt. W naszej sytuacji, gdzie remis=porażka jest to bardzo optymistyczna wiadomość, bo nie od dziś wiadomo, że z drużynami, które przyjeżdżają z celem "klinczowania" gra nam się fatalnie.
Aston1906 Napisał(a):
> farmer73 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
>
> > CIPI ŁEB Z RADOMIA
>
> Rozumiem, że wg Ciebie miał powiedzieć: "chcemy
> przegrać, żeby Cracovia się utrzymała, a
> puchary mamy w dupie" ?
>
> Ja z tej wypowiedzi wysnuwam optymistyczny
> wniosek, że Jagiellonia przyjedzie do nas po
> zwycięstwo, a nie po murowanie i 1 punkt. W
> naszej sytuacji, gdzie remis=porażka jest to
> bardzo optymistyczna wiadomość, bo nie od dziś
> wiadomo, że z drużynami, które przyjeżdżają
> z celem "klinczowania" gra nam się fatalnie.
Uściślijmy, że chodziło mi dokładnie o fragment - wbijemy gwóźdź w trumnę Cracovii, czyli przyłożymy rękę do jej spadku - a nie o resztę, po co taki komentarz chyba niepotrzebny z mojego punktu widzenia , chyba że się mylę ? Co do samego meczu Twoja "analiza" jest w 100 % trafna.
jeszcze nie wytrzeźwiałem od Widzewa a tu kolejny stres, Panie Filipiak jak Cracovia nie wygra to mnie pan w chorobę alkoholową wpędzi,przy wygranej też co prawda piję ale na wesoło i z radości a to różnica .Tylko zwycięstwo .........uratuje moje zdrowie a ta wygrana będzie mieć wpływ na resztę mojego życia.
Poprostu nie ma wyjscia i w ataku musi zagrac Krzywicki albo Dudzic .. nie chce tam widziec Saidiego
Aston1906 Napisał(a):
------------------------------------------------------
Rozumiem, że wg Ciebie miał powiedzieć: "chcemy przegrać, żeby Cracovia się utrzymała, a puchary mamy w dupie" ?
Ja z tej wypowiedzi wysnuwam optymistyczny wniosek, że Jagiellonia przyjedzie do nas po zwycięstwo, a nie po murowanie i 1 punkt. W naszej sytuacji, gdzie remis=porażka jest to bardzo optymistyczna wiadomość, bo nie od dziś wiadomo, że z drużynami, które przyjeżdżają z celem "klinczowania" gra nam się fatalnie.
Z tym się zgadzam Jagiellonia na pewno przyjedzie po 3 punkty ,ale w sprawie z tym ,że 1 punkt nic nam nie daję się mylisz ponieważ gdyby przypadkiem Polonia Bytom wygrała z Lechem remis daje nam jeszcze szanse ich dogonić a przy porażce mamy 4 punkty straty i jest koniec.
Kurcze... Jeden z najważniejszych meczów w sezonie, a nawet transmisji nie da się znaleźć. Oj coś czuje, że dzisiaj tylko tekstowa pozostanie.
A Canal + .....mecz na zywo.
Wiesz co, nie mam Canal, za to mam problem z pluginem V Share, który jest wymagany do prawie wszystkich dzisiejszych transmisji. Prawie, bo tą jedną transmisje (stream See On) znalazłem i o ile strona nie zmieni streamu, będzie dobrze ;)
No to ogladamy! ...I trzymamy kciuki .
Tramsmisja: http://www.drhtv.com.pl/drhtv2.html
Ma ktoś jakiegoś LIVE z naszego meczu gdzieś?
Poratujcie emigranta..
Dixon niedziałą mi ten twoj link, musze miec jakis specjalny program, czy otwierac w jakiejs przegladarce?
W dupe - to sie naogladalem :( Miala byc Nasza transmisja - nie Areczki ! Wyruchali mnie!
Izbik mam to samo. A z Vshare mam problem..
http://www.meczenazywo.pl/g/eNortjI0t1IyNTcy1TEyMLPUMbQ0MdExNFWyBlwwRxQFLw,, Tu działa
Tylko czemu gramy na czarno?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)