lol
-
-
Wisła - Cracovia 15.05.2011 godz. 14:45
lol2
A wiecie jak jest z kartkami ?? bo mi sie wydaje ze pauza jest po 4 , 8 ?? wiec chyba Bartczak nam wypada tylko
Tak tylko Bartczak nam wypadl na najblizszy mecz.
W I połowie nasi niestety brzydko mówiąc byli obsr.... ze strachu. Klich po każdym upadku miał minę jakby miał się lada moment rozpłakać.
Jedziecie po wieśniaku Małeckim a nam właśnie brakuje takiego zawodnika w derbach, który będzie walczył przeciwko GTS-owi z pianą na ustach.
II połowa napawa nadzieją.
coz, wkurzajace, ale bywalo zdecydowanie gorzej
nie ma czego sie wstydzic wg mnie
teraz mecz z Widzewem, na nim sie skupmy
Byłem na meczu na sektorze VIP (nie musiałem siedzieć koło fanatycznych fanów rzeki, w innym wypadku bym nie poszedł)- bilety załatwił mi znajomy. Kilku nas było z Cracovii (np. Rząsa) i inni (jedni bez barw, inni w barwach, ale to nieważne). Muszę powiedzieć, że gra Pasów w pierwszej połowie słaba, ale w drugiej całkiem całkiem :) parchy były do ogrania. Uważam, że Klich grał dobrze, przynajmniej z poziomu murawy tak to wyglądało (mówię oczywiście o 2 połowie) i wkręcił parę razy rywali w murawę. To normalne, że po przegranym meczu większość rugamy, a po wygranym prawie nikogo. maskant prezentuje poziom patrycji i obaj są po jednych pieniądzach dlatego powinniśmy ich ignorować.
PS. co do stadionu parchów - żenująca akustyka(podejrzewam, że gdybym się nie wsłuchiwał co śpiewają i gdyby ich spiker nie zagłuszał nie domyśliłbym się, że wyzywają Pasy), odległość do murawy ok. 20 m i krzesełka tak umieszczone, że facet przede mną siedząc - zasłaniał mi widok. Jeszcze ta muzyczka po golu, było to takie... swojskie.
No i historia zatoczyła koło. Prawdziwy żyd z Izraela, zapewnił aryjskiej Wiśle ;) zwycięstwo z urojoną w umysłach dyletantów z Reymonta "żydowską" Cracovią :D:D:D
Mecz oglądałem - ech te komunie majowe ;) - tylko fragmentami.
Cóż drużyna nie przyniosła wstydu. Przegrała na "pomniku nowatorskiej architektury sportowej śp. pana Obtułowicza" ;) 1-0 czyli tyle co w środę Lech.
Znajomy twierdzi ,że do ogrania średniej dzis piłkarsko rzeki wystarczyłby jeden dobry napadzior.
Może tak może nie ale tak naprawdę na dziś nie ma to żadnego znaczenia.
Liczy się Widzew, Jadźka , Bełchatów.
Jesteśmy nieprawdopodobnie blisko (a ZARAZEM DALEKO) niemożliwego jak się wydawało zima celu.
Nawet nie bardzo chce się o derbach gadać.
Ps: żeby kurka wodna nie przyszło nikomu do głowy dołować piłkarzy. Należy im się pełne wsparcie i doping na najbliższe mecze.
Podpiszę się pod Khalidem
Hipokryta Małecki, Ojcieć Święty na przedramieniu, kur.y na ustach
[img]http://www.fakt.pl/m/Repozytorium.Obiekt.aspx/-580/-500/faktonline/1232344266123.jpg[/img]
[img]http://www.fakt.pl/m/Repozytorium.Obiekt.aspx/-650/-550/faktonline/1232344266025.jpg[/img]
Papież był naszym kibicem Cracovii i Polaków, a nie zomowców.
Nowy kibic Cracovii Jones .
Chłopaczek taki wierzący, a w szkole na religii to nawet 'Ojcze nasz' nie potrafił powiedzieć ;)
Skandaliczny Małecki
W niedzielę Wisła Kraków zdobyła mistrzowski tytuł po wygranym 1:0 meczu z Cracovią. Piłkarzem, który w bardzo dużym stopniu przyczynił się do sukcesu "Białej Gwiazdy" jest Patryk Małecki. Niestety, po spotkaniu z "Pasami" zostanie on zapamiętany tylko z rasistowskich inwektyw.
W 10. minucie spotkania doszło do, wydawało się, małego spięcia między piłkarzem Cracovii, Saidi Ntibazonkizą i Małeckim. Jednak kamery Canal+ Sport wychwyciły to, co powiedział piłkarz nowego mistrza Polski. Na powtórce puszczonej w zwolnionym tempie, bez najmniejszych problemów można wyczytać z ruchu ust to, co Małecki miał do przekazania zawodnikowi Cracovii.
- Co kur..? Spier..... ku... czarnuchu jeb... - powiedział Małecki, który w obecnych rozgrywkach należał do wyróżniających się piłkarzy "Białej Gwiazdy".
- Nie będziemy tłumaczyć tego, co powiedział Patryk Małecki - dodał prowadzący program "Liga+ Extra" Tomasz Smokowski.
Biorąc pod uwagę ostrą walkę z rasizmem na stadionach, wydaje się, że Małecki nie ma szans by uniknąć surowej kary. Swoim zachowaniem nie po raz pierwszy potwierdził, że jego piłkarskie umiejętności, nie idą w parze z kulturą osobistą i wartościami, które powinny obowiązywać nie tyle każdego piłkarza, co człowieka.
źrodło:eurosport.pl
Czyli dobrze mi sie wydawało.
Niech sobie tak mówi do tych swoich Chavezów.
Nie ma się co dziwić zatem Smudzie ,że tego turbo -matołka nie powołuje do kadry narodowej.
Zreszta ten odosobnik nie jest naszym problemem.
Śmiem twierdzić ,zreszta jak wielu moich zacnych poprzedników, że drużyna się rodzi .
Aby naprawdę WYROSŁA ,potrzebne nam utrzymanie, które nie będzie łatwe ....ale to już wszyscy wiemy....
Jurij da radę. :D
No, cóż Polska niestety jest ciągle krajem w którym rządzą byli tajni i jawni współpracownicy ubeccy mający nadal duży wpływ na politykę, gospodarkę, media i sport. [b]Nic więc dziwnego, że również w polskim futbolu triumfuje największy UB-ecki klub PRL-u czyli Wisla[/b] (po prostu swój pośród swoich).
Aby to zmienić musiałoby się przekształcić państwo z UB-olandu na patriotyczny, sprawiedliwy, uczciwy kraj - szanujący tradycję i historię.
Ale do tego potrzebna by była też zmiana świadomości społeczeństwa.
Nasi walczyli, dlatego chodź przegrali nie powinniśmy się wstydzić. Ogólnie Wisła była lepsza w spotkaniu, ale My przegraliśmy zdecydowanie pierwsze 30 minut i to zadecydowało o końcowym wyniku.
Nie ma co, głowy do góry, gramy dalej o utrzymanie.
[quote=pasyrcj.]
Niech sobie tak mówi do tych swoich Chavezów.
[/quote]
I Jaliensów :D
Zrobimy temu frajerowi piekło w następnym meczu. Małecki to śmiec i tyle.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)