Gdzie Nasi piłkarze nocują ?, może lekki doping motywacyjny przed wyjazdem autokaru ?
-
-
Wisła - Cracovia 15.05.2011 godz. 14:45
no pewnie jeszcze będzie klub informować , gdzie śniadanie przed derbami jedza i jaką trasa pojadą.
Nie pamiętasz już o bandyckiej napaści w Gdańsku na naszych piłkarzy?
Željezničar Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ale będzie Żydów na Reymonta, jeden w barwach
> GTS na boisku, reszta na trybunach pewnie
> zaopatrzy się w jakieś gts-owskie gadżety,
> które później zawiezie do Izraela, biedne
> pieski, jak one to wytrzymają :D
Mam nadzieje ze nasze media przeprowadza wywiad z Meliksonem i zapytaja o to jak sie gra w antysemickim klubie, gdzie nawet pilkarze intonuje przyspiewki o "pierd... zydach". Pewnie wsrod obecnych grajkow towarzystwa znalazloby sie kilku, ktorzy wtedy spiewali a obecnie graja u boku naszego krajana :)
Mysle, ze warto by bylo taki wywiad przeprowadzic przed meczem :)
link Napisał(a):
> Jezu, ja juz jestem w takich nerwach że ręce mi
> sie trzęsą:)
> Dodatkowo, udało mi sie zdobyć bilet od sponsora
> i bede na tym drugim stadionie w niedziele więc
> nie wiem jak ja to nerwowo przezyje.
Bylem na "ichnich" derbach w Sosnowcu (0-1 :D ) ale nie polecam.. Miałem to szczęście że miałem akredytacje na płytę boiska więc i tak spokojniej ale nie polecam meczu gdzie nie ma naszych kibiców....
co do Zydow, to wracaja tylko do starej przedwojennej zgody z ortodoksyjnym zydowskim klubem Maccabi.
inna ciekawostka to fakt, ze jeden z zydowskich klubow przed wojna w Krakowie posiadal w herbie... piecioramienna biala gwiazde.
na ichnim forum ferment i swary, organizatorzy dopingu rozważają bojkot, cuda panie cuda
http://www.sport.pl/sport/1,65025,9589511,Ekstraklasa__Kibole_na_Wisle_bez_monopolu.html
Niech sobie bojkotują....nie uważam tego za zbyt madre, ale coz ich sprawa
d;a nas bez znaczenia, negatywny doping i tak bedzie na derbach
Heheh Stefan się nam rozpisał :D
Dudzic i Krzywicki i 2-0!
Izraelici w barwach Wisły na boisku i na trybunach ,tego najstarsi górale nie pamiętają,jeśli będą okrzyki Jeb.... Ży............wyglądać to może nie na Świętą Wojnę ale na "Domową"
Czyli schizofrenia w najlepszej postaci, nawet bardziej od tej kiedy odżegnują się od swoich gwardyjskich korzeni
i nie ważne kto wygra Izraelici zawsze "górą"
Ciekawe jak będzie Im się podobało JŻS i ciekawe czy polubią Cyklon B.
Mam nadzieję, że podróżują z tłumaczem:)
Jake Blues Napisał(a):
> co do Zydow, to wracaja tylko do starej
> przedwojennej zgody z ortodoksyjnym zydowskim
> klubem Maccabi.
> inna ciekawostka to fakt, ze jeden z zydowskich
> klubow przed wojna w Krakowie posiadal w herbie...
> piecioramienna biala gwiazde.
I od następnego sezonu wrogie ekipy na krzykną na Reyomnta. Jude, jude, jude! Cały Kraków! :)
Fake Napisał(a):
> na ichnim forum ferment i swary, organizatorzy
> dopingu rozważają bojkot, cuda panie cuda
>
> http://www.sport.pl/sport/1,65025,9589511,Ekstrakl
> asa__Kibole_na_Wisle_bez_monopolu.html
Jak trzeba było to wyszliśmy z derbów w połowie. Kwestia tylko gradacji problemów i protestów. Nasz był przeciwko Filipiakowi o ograniczenie publiczności i ceny biletów, teraz problem ogólnopolski ale też wewnętrzny u nich po ostatnim meczu. Żeby nie złamać prawa takie gesty zostają.
bbn Napisał(a):
> Gdzie Nasi piłkarze nocują ?, może lekki doping
> motywacyjny przed wyjazdem autokaru ?
Tajne przez poufne.
Wisła Kraków - Cracovia, godz. 14:45, sędzia: Hubert Siejewicz (Białystok).
"Wisła? Za żadne pieniądze!
Jeszcze nigdy w lidze nie przegrałem derbów z Wisłą. Tak samo w juniorach. Pamiętam mecz, który wygraliśmy 2:0 i strzeliłem w nim oba gole. To była specyficzna sytuacja, bo z połową drużyny wiślaków chodziłem do jednej klasy w szkole. Po zwycięstwie mogliśmy drwić z nich przez tydzień, a oni znosili to honorowo. Rok temu pokrzyżowaliśmy Wiśle plany i remisem na Suchych Stawach odebraliśmy jej mistrzostwo Polski. Nie ścierpiałbym, gdyby w tym sezonie koronacja wiślaków na nowych mistrzów odbyła się po meczu z nami. Często słyszę pytanie, czy zagrałbym kiedyś w Wiśle. Nie lubię składać deklaracji, ale ten klub nie jest mi pisany. Nie skusiłyby mnie żadne pieniądze. Po takim transferze nienawidziłby mnie cały Kraków. Ten pasiasty za to, że odszedłem do Wisły, ten wiślacki za to, że jestem z Cracovii."
http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Sylwetka-Mateusza-Klicha-z-Cracovii,artykul,107470,1,714.html
Trenerzy przed derbami:
http://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/trenerzy_przed_183_wielkimi_derbami_krakowa
[b]Jurij Szatałow (Cracovia): - Będzie to derbowy mecz, a gdy spotykają się dwie poważne firmy, spotkanie powinno być interesujące. Minusem jest to, że nie będzie kibiców gości. Zawsze uważałem i będę dalej uważał, że piłka nożna jest dla kibiców, bo to oni stwarzają widowisko i tworzą klimat na stadionie.[/b]
Brawo Panie Trenerze!
HEJ PASY GOL!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)