oby slowa Suarta sie sprawdzily... widac determinacje... TYLKO ZWYCIESTWO!
-
-
[WIKTORIA] Polonia Bytom - Cracovia 10.05.2011 godz.16:15
:) Żeby Suart zagrał tak jak z Polonią W-wa . W Bytomiu tylko zwycięstwo!
http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Polonia-Bytom-Cracovia-czyli-walka-o-utrzymanie,artykul,107129,1,724.html
Gratulacje za wygraną z Polonią. Jednak ten mecz, to dla Was walka o życie. Mam nadzieję, że kolejny raz wyjdziecie zwycięsko. Powodzenia.
Bytom to jednak twardy, śląski, trudny teren. Polonia Bytom raczej nie zwykła przegrywać u siebie i w tym sezonie zrobiła to tylko 3 razy. Z drugiej strony, dorobek wygranych też nie jest jakiś imponujący, bo jedynie cztery. Biorąc pod uwagę, że każda seria musi się kiedyś skończyć i wypadałoby przywieźć w końcu 3 punkty z jakiegokolwiek wyjazdu (czyli konkretnie z Bytomia, bo z Bełchatowa.. to już może być za późno), byłbym spokojny o wynik. Gdyby nie fakt.. No właśnie, wciąż mam w głowie wielki mecz o utrzymanie w Bytomiu za Płatka. Gra w przewadze od 23 minuty i strata gola w końcówce. Tamta i obecna drużyna to niby dwie różne bajki, a jednak strach pozostał.
Liczę głównie na Szatałowa. W końcu spędził troszkę czasu przy Olimpijskiej, zna ten klub całkiem nieźle.. Liczę na tego asa, tfu Jokera w rękawie :)
Zagrać w takim zestawieniu jak z Polonią. Nie kombinować bo nie ma na to czasu. I niech Saidi uważa na kartki bo oni mogą chcieć go wyeliminować na następny mecz.
Moim zdaniem Cracovia powinna sie odwolywac od kartki Saidiego, bo faul raczej byl lub na styku. Na pewno nie symulowal!
Sędzią będzie [b]Marcin Szulc z Warszawy[/b], niezbyt dla nas szczęśliwy (jeśli chodzi o wyniki) w tym sezonie.
W tym sezonie to niewielu jest szczęśliwych hehe
Tu nie chodzi czy szczęśliwy czy nie. on jest po prostu okrutnie słaby!.
Podsumówując sezon: Jestem pewnien ze jak nie wygramy mecza w bytomiu i ostatnich u siebie to spadek pewny.
Zawsze wierny Cracovi!
No coś Ty...nie wierze...jak Ty to wyliczyłeś?
Jednym słowem geniusz...znakomicie podsumówałeś ten sezon.
Faktycznie ważnego tego mecza mamy jutro.
Zastanawia mnie tylko co to twór, któremu tak wierny jesteś?
http://ekstraklasa.net/rzasa-w-koncu-trzeba-sie-przelamac,artykul.html?material_id=4dc813bd16f1daa019000000
Tomek tez wierzy w Nasze przelamanie na wyjezdzie....
Otóż przeciwnika należy pokonać jego własną bronią. Na wzór króla perskiego Kambizesa, który przeciwko Egipcjanom użył ich świętych zwierząt, kiedy w 527 r. p.n.e. zaatakował egipskie miasto Pelusion.
Problem w tym, że piłkarze Polonii nie mają świętych zwierząt więc nie wiadomo jakiej broni użyć aby z nimi wygrać.
Powtórzymy wynik z poprzedniego sezonu 2:1 dla Cracovii .
Biorąc po uwagę że rok temu mieliśmy gorszy skład a Polonia lepszy to powinno 4:1 dla Cracovii
gentlemen:
[i]Sędzią będzie Marcin Szulc z Warszawy, niezbyt dla nas szczęśliwy (jeśli chodzi o wyniki) w tym sezonie[/i]
Powiem więcej. Tak się składa, że sędzia Marcin Szulc z Warszawy jest niezwykle szczęśliwym sędzią Polonii Bytom. W swojej karierze sędziował 6 meczów Polonii i żadnego z tych meczów Polonia Bytom nie przegrała. Wygrała 5 i zremisowała 1.
Statystyka godna uwagi, bo niespotykana.
Mam nadzieję,że drużyna wyjdzie w końcu na ten mecz maksymalnie skoncentrowana i nie będzie sytuacji takiej ,że zaraz na początku meczu tracimy frajerską bramkę, a poźniej to już tylko bicie głową w mur.
Czekam na ostatni zryw dzisiaj :)
Zwycięstwo z Polonią W nic nie będzie warte jeżeli dzisiaj nie zdobędziemy 3 punktów ...
Dlatego ten mecz MUSIMY WYGRAĆ ....
[b]Nadzieja[/b] umiera ostatnia.... ;)
Oba zespoły mają sobie coś do udowodnienia...piłkarze PB chca pokazać Jurijowi ,że nie zasłużyli na ich opuszczenie a nasi ,że jesienią przegrali 0:1 niezasłużenie i forma z Kałuży jest także widoczna na wyjeżdzie...
Dzisiejszy mecz i mecz PB z Arką to mecze z pogranicza horroru...
Każdy z 5 ostatnich meczów to gra o życie,mecze pucharowe- przegrany odpada...
takie tam sobie gadanie...zobaczymy już za kilka godzin !3mam kciuki!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)