Kajak Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Tego trenera też już nie chcę.
Po kim jak po kim, ale po Tobie takiej wypowiedzi się nie spodziewałem.
Oczywistym jest, że na forum nie brakuje nieodkrytych trenerskich talentów, którzy z palcem w dupie doprowadziliby nas do LM, ale jeżeli chcemy myśleć o tym, by pierwszoligowa kwarantanna trwała tylko rok, Szatałow bezwzględnie musi zostać (w przeciwieństwie do sporej części grojków).
-
-
Ruch Chorzów- CRACOVIA 1.05 15:15 Jak przegramy bedzie ZLE!!!
....z palcem w dupie to nawet Smolarek nie dawal rady...
Kajak Napisał(a):
> Tego trenera też już nie chcę.
Ehe racja, na [s]pierwszą[/s] drugą ligę potrzebny jest zdecydowanie facet z... pasją.
Dementor Napisał(a):
> czas zacząć się przyglądać z jakimi TUZAMI
> przyjdzie nam grać w przyszłym sezonie
Ja się już od jesieni 2 lidze przyglądam. Aktualnie prowadzą: Olimpia Grudziądz, Miedź Legnica, Olimpia Elbląg i... OKOCIMSKI :)
Dobrze pamiętam wyjazd do Brzeska, gdy walczyliśmy o II ligę (przegrana 1:2). Któryż to był rok....?
Będzie powtórka, tylko szczebel wyżej (?)
Ponieważ Szanowni Koledzy podjęli kwestię obecnego trenera, to i ja pozwolę sobie swoje zdanie wyrazić: Nie wyobrażam sobie aby Szatałow miał nas dalej trenować jeśli spadniemy. W końcu, jak sam powiedział, przyszedł po to żeby nas utrzymać. Jeśli spadniemy, to będzie oznaczać, że zadania nie wykonał.
Szatalow powinien zostac. Badz co badz zbudowal druzyne za niewielkie pieniadze, sciagnal pilkarzy (co graniczylo z cudem) do spadkowicza i walczy do ostatniej kolejki. To, ze swietne tranfsery Ulatowskeigo sie nei sprawdzaja nie jego wina. Oni graja pod taka presja, ze nie wytrzymuja. Kiedy Cracovia zagra mecz na luzie? Chyba nie dozyje takiego dnia. Najabrdziej zal mi Saidiego, Suvorova, Visnjakovsa, bo chyba po spadku ktos ich kupi, a widac ze im zalezy, lecz nie maja z kim grac. Mecz z Piastem bedzie hitem. Zalosc... Przynajmiej bedzie wiecej meczow...
Ale jescze zyjmy nadzieja poki sa szanse. My zyjemy nadzieja co rok wiec kolejne 3 tygodnie nam nic nie zrobi zlego...
O rrany zwykła gorycz przeze mnie przemawia , wyparuje razem z piwem to się zastanowię czy zostawić tego trenera.
Te wyjazdy mnie rozwalają, Boze jeszcez jak od Okocimskiego dostaniemy 0;1, ja się podam do dymisji.
Na zawsze z CRACOVIĄ.
Ale nie ma co plakac .. ten spadek nalezal nam sie jak malo komu ... oszukujemy przeznaczenie od 3 lat ...
czasem trzeba zrobic krok w tyl zeby pozniej zrobic 2 w przod.
Trzeba w I lidze zbudowac silny sklad ( gwiazdorzy pewnie w I lidze grac nie zechca, wiec trzeba ich pozegnac)
Bedziemy mieli rok na budowe zespolu, zgranie sie. W ekstraklasie zaczac od nowa ( jak zrobic Widzew i Gornik ) - tyle,
W I lidze ... moze rywale nie z 1 polki ale przynajmniej czesciej bedziemy wygrywac =D
A propos samych meczy .. roznica pilkarska miedzy nami a Arka i Bytomiem jest zadna ...z ta roznica .. ze 2 pozostale zespoly widac ze walcza o zycie ... my (zwlaszcza w meczach na wyjezdzie) nie pokazujemy nic .. pilkarze przechodza obok meczu i nie ma zadnej determinacji i zaangazowania.
A trener .. i tak dokonal cudow ze tyle punktow nastukalismy 7 nowymi pilkarzami. Zesralismy 1 runde i taka prawda ..
[b][color=#FF0000][size=x-large][/size][/color][/b]WTSK
Slapi1988 Napisał(a):
> A trener .. i tak dokonal cudow ze tyle punktow
> nastukalismy 7 nowymi pilkarzami. Zesralismy 1
> runde i taka prawda ..
To prawda, gdybyśmy mieli 10 punktów więcej po tamtej rundzie... Ale nie ma co gdybać tylko spróbować walczyć jak sparta!
nie odnioslem wrazenia ze biega po boisku druzyna ktora wierzy i ktorej sie jakos specjalnie chce, smutne
A.W.B. Napisał(a):
> Ale to przeżywacie, już dawno pogodziłem się z
> tym, że czeka nas 1 liga.
> [b]Sprawiedliwości stanie się zadość[/b].
Nie zgadzam się. [b]Gdyby bowiem naprawdę na świecie miała zapanować sprawiedliwość to takie kluby jak Wisła K. cz Legia W. dawno powinny za karę znaleźć się w klasie okręgowej za swoje wieloletnie UB-eckie i WSW-esowskie "przekręty", a Cracovia za lata krzywd grać o kilka klas wyżej od tych dwóch drużyn.[/b]
Farciarz, podpadłeś A.W.B., oj podpadłeś ;)
[b]Te "nasze" kopacze zagrały kolejny raz na wyjeździe tak samo - czyli jak zwykłe pi..py bez honoru i ambicji[/b] !
Jedynie przyzwoicie Kaczmarek w bramce (bo było by 0-3) i Visniakovs (widać że mu się chce)
Reszta powinna mieć zamrożone pensje !!
[b]radomski[/b] - wieczny kłapaczu i symulancie odejdź już z tego klubu!
[b]Klich[/b] panienko zagraj sobie lepiej na konsoli, bo na murawie trza mieć jaja!
[b]Dudzic[/b] - weź chłopie zmień dyscyplinę na wyścigi konne (najlepiej jako ociemniały koń!)
[b]Jarabic[/b] słowacki marianku jak byłem za małolata w Namestowie to tacy kelnerzy jak ty dziękowali mi za napiwek wrzucony im do jeziora
[b]Kosanowić[/b] - wojna na Bałkanach w latach 90-siątych była mniej dramatyczna niż jego dzisiejsze wyczyny na murawie
[b]Krzywicki[/b] - jak zwykle śmiech na sali
[b]Suworow[/b] - w balecie byłby zapewne perfekcjonistą
[b]Saidi[/b] w ataku - ewidentna pomyłka Szatałowa - dlaczego nie daje szans gry Masarykowi??? Czyzby inni 'koledzy" z drużyny go nie tolerowali, bo zbyt często ma do nich pretensje za brak lub niedokładność podań...
Niestety oni ten mecz przegrali już w szatni
PS.brakowało w naszej drużynie takiego bandyty boiskowego jak Djokić - 90 minut non stop tratował "naszych" lalusiów...
Dla mnie największą padakę zagrali super profesjonalni doświadczeni piłkarze: Radomski i Bartczak.... Inni może grali słabo, ale Ci powinni podciągnąć grę, a byli chyba najgorszymi piłkarzami na boisku.
CracoviaNH Napisał(a):
..........................
> Jarabic słowacki marianku jak byłem za małolata
> w Namestowie to tacy kelnerzy jak ty dziękowali
> mi za napiwek wrzucony im do jeziora
>
Oravska priehrada , stara hora, itd????
były czasy były
Czuje sie kolejny raz oszukany, nie wynikiem , brakiem jakichkolwiek chęci.
budujmy drużynę na przyszły sezon, podziękować natychmiast tym dziadom,
Zmiany trenera w dzisiejszym meczu będą zagadką na wieki, czy my walczyliśmy o najniższy wymiar kary czy o utrzymanie???
Należy się wam piłkarzykom srogi opierdziel od kibiców - do czego serdecznie namawiam, koniec cackania, zapieprzać dla honoru, to tylko zostało.
Gramy padakę okrutną i choć na 100% Bytom nie dostanie licencji (wiem to, nie pytajcie skąd) to my i tego nie wykorzystamy, bo nie dogonimy Arki. Polonia zostanie przesunięta na 16 miejsce karnie, my skończymy na 15. miejscu. Obie drużyny polecą. Powiem Wam Panowie tak: i może niech się tak stanie bo ja już mam dość takich występów (za licencje innych) i wstydu w Ekstraklasie. Spadek powinien wstrząsnąć Filipiakiem bo spieprzył wszystko co zrobił dobrego. Jego bilans wychodzi na zero (stadion zbudowało mu miasto)
@Awaria - Stara Hora chyba... - w każdym razie deptak do Jeziora Orawskiego i słynny bar mordownia "Kotva" :)
A w samym Namestowie restauracja exklusiv nad samym brzegiem akwenu...
No były czasy...
A nie było tam jednego takiego pijoka co darł ryja : raz dwa trzy a wszyscy w tych mordowniach wzdłuż tego deptaku odpowiadali AWARIA!!!!!!!!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)