Jutro beatyfikacja więc w Chorzowie musi być dobrze!
Będzie oczywiści ciężko - ale jakimś cudownym zrządzeniem losu WYGRAMY
[b]OPATRZNOŚĆ będzie z nami[/b] - mam takie przeczucie...
"[b]NIE LĘKAJCIE SIĘ[/b]" jak mówił nasz Wielki Kibic
PS.nasi zawodnicy muszą wyjść na boisko z wiarą - z wielką wiarą w zwycięstwo !!
MY kibice tą wiarę już mamy - teraz pora na nich
-
-
Ruch Chorzów- CRACOVIA 1.05 15:15 Jak przegramy bedzie ZLE!!!
Co ma być to będzie...
CracoviaNH Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jutro beatyfikacja więc w Chorzowie musi być
> dobrze!
>
> Będzie oczywiści ciężko - ale jakimś cudownym
> zrządzeniem losu WYGRAMY
>
> OPATRZNOŚĆ będzie z nami - mam takie
> przeczucie...
>
> "NIE LĘKAJCIE SIĘ" jak mówił nasz Wielki
> Kibic
>
> PS.nasi zawodnicy muszą wyjść na boisko z
> wiarą - z wielką wiarą w zwycięstwo !!
>
> MY kibice tą wiarę już mamy - teraz pora na
> nich
Wiara została przetrzebiona.... Grajki mają grać bo zarabiają dużą kasę i dostają ją punktualnie....a PB prawie na granicy upadku gospodarczego leje wicka 3:2....jaja! sobota wyników co najmniej dziwnych....nie wygrał zaden faworyt!
Zdaje mi się, że najlepszym zawodnikiem (napastnikiem) w cracovii móglbybyc dudzic
Poproszę ban dla nowego za użycie małej litery w nazwie Klubu!W dodatku kompletnie niezorientowany.To może być kolejna prowokacja. Mossad czuwa.
kapik20 Napisał(a):
> Zdaje mi się, że najlepszym zawodnikiem
> (napastnikiem) w cracovii móglbybyc dudzic
zabolała wtopa z żabolami?
Proponuję zmienić temat na: JEŚLI NIE WYGRAMY BĘDZIE ŹLE!!! Remis nam nic nie daje po wyniku osiągniętym przez Polonię Bytom..... Choć wiele razy tak się mówiło: TO JUŻ JEST MECZ OSTATNIEJ SZANSY!!! I KONIEC KROPKA!!! Presja na piłkarzach ogromna..... Mam nadzieję, że dadzą radę......
JPII poniesie swa ukochana druzyne do zwyciestwa. Wierzymy, kochamy, wygramy!
Miszczu2007 Napisał(a):
> Visnakovs w ataku,(...)
Ja pitolę, chłopie, dzwoń czym prędzej do Szatałowa, bo ten trenerzyna znowu się nie połapie i gotów nie wdrożyć Twojego chytrego planu
Ja tylko napisałem jaki jest mój pomysł, nie piszę nic o Szatałowie.
Nie mamy dobrych napastników, a dobrze by było żeby grali Ntibazonkiza, Visnakovs i Suvorov. Ktoś z nich musi więc grać w ataku, a Ntibazonkiza się tam nie sprawdza. Spróbowałbym z Visnakovsem w ataku bo słabszy od Dudzica, Masaryka czy Krzywickiego nie będzie, a stawianie w ataku na Ntibazonkizę sprawia, że nie wykorzystujemy pełni możliwości najlepszego zawodnika.
za parę godzin wszystko będzie jasne bo przyszłość to takie coś, co zawsze przychodzi tylko trzeba na to troszeczkę
poczekać.
Będzie wszystko jasne jak nie wygramy.A jak wygramy będziemy mogli się łudzić dalej.
Kajak Napisał(a):
> Będzie wszystko jasne jak nie wygramy.A jak
> wygramy będziemy mogli się łudzić dalej.
Dokładnie!!!
Vasago Napisał(a):
> Kajak Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Będzie wszystko jasne jak nie wygramy.A jak
> > wygramy będziemy mogli się łudzić dalej.
>
>
> Dokładnie!!!
Vasago i Kajak po co to szyderstwo? Czy to waszym zdaniem pomaga zawodnikom bo mnie przypomina
ubeckie drwiny.
Spójrz prawdzie w oczy, a drwiny nie będą straszne.
Coś czuję że My wygramy (1-2), a w Gdyni będzie remis (1-1) .
[b]CRACOVIO TYLKO ZWYCIĘSTWO!!![/b]
Kajak Napisał(a):
> Spójrz prawdzie w oczy, a drwiny nie będą
> straszne.
Kajak prawda jest taka ,że jeszcze mecz nie jest przegrany i wszystko jest możliwe,
1981 roku komuchy myślały ,że system nigdy nie padnie................i też mówili o prawdzie .
Kadra Cracovii na mecz z Ruchem
Kaczmarek, Gąsiński, Mierzejewski, Jarabica, Trivunović, Kosanović, Suart, Szeliga, Bartczak, Radomski, Boljević, Visnakovs, Dudzic, Suvorov, Klich, Giza, Ntibazonkiza, Krzywicki
Czyżby miał na prawej zagrać Jarabica? A może Mierzejewski? Nie wygląda to najlepiej. Oczywiście dochodzi do tego brak napastnika. Coraz ciężej wierzyć w wygraną w Chorzowie... A remis lub klęska oznacza nieuchronny spadek...
Moim zdaniem można by spróbować tak:
Kaczmarek
Mierzejewski - Trivunović - Kosanović - Suart
Ntibazonkiza - Bartczak - Klich - Radomski - Suvorov
Visnjakovs
Tylko dlaczego nie ma Struny w 18 meczowej? Kontuzja, czy aktualna forma?
Wie ktoś czy będzie w telewizji transmisja?bo nie mogę znaleśc. Oczywiście CRACOVIA 2-0 :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)