zapraszam!
skala 1-10
skład Cracovii:
Kaczmarek -
Struna -
Kosanović -
Trivunović -
Suart -
Suvorov -
Boljević -
(82. Giza) -
Szeliga -
Visnakovs -
(65. Dudzic) -
Klich -
Ntibazonkiza -
(65. Masaryk) -
-
-
Oceńcie piłkarzy! - sezon 10/11 - 21 kolejka - Lechia Gdańsk
Kaczmarek - Pewny punkt naszej druzyny! bardzo dobre wyjscia z bramki i gra nad przed polu! [b]8[/b]
Struna - kilka ladnych rajdow , dobry występ ( raz sie dał ograć ) [b]7[/b]
Kosanović - dobry wystep [b]7[/b]
Trivunović - Brawo za bramke ! i brawo za naprawde dobrą gre [b]8[/b]
Suart - no nie wyobrazam sobie obrony bez Suarta [b]8[/b]
Suvorov - tego bylo nam trzeba , spokoj wprowadzany przez Alexa! Brawo B.dobry mecz~! [b]8[/b]
Boljević - coraz lepiej sobie radzi , ale mozna lepiej [b]6[/b]
(82. Giza) - b.n
Szeliga - najslabszy w Cracovii [b]5[/b]
Visnakovs - niesamowity zawodnik! brawo! [b]9[/b]
(65. Dudzic) - jak zwykle , jezdziec chodz dzis nawet lepiej [b]6[/b]
Klich - ! nic dodac nic ująć [b]10[/b]
Ntibazonkiza - pierwsza polowa słaba , w drugiej piekna asysta i rajd [b]7[/b]
(65. Masaryk) - potrafi sie zastawic , mogl sie pokusic o gola ,wymagam więcej [b]6[/b]
Kaczmarek - 7
Struna - 7
Kosanović - 6
Trivunović - 8
Suart - 7
Suvorov - 6
Boljević - 6
(82. Giza) - b.o.
Szeliga - 6
Visnakovs - 8
(65. Dudzic) - 6
Klich - 8
Ntibazonkiza - 7
(65. Masaryk) - 6
Kaczmarek - 8
Struna - 7
Kosanović - 7
Trivunović - 8
Suart - 8
Suvorov - 7
Boljević - 7
(82. Giza) - b.o.
Szeliga - 6
Visnakovs - 9
(65. Dudzic) - 6
Klich - 9
Ntibazonkiza - 8
(65. Masaryk) - 6
Kaczmarek - 8
Struna - 7
Kosanović - 6
Trivunović - 7
Suart - 6
Suvorov - 8
Boljević - 7
(82. Giza) - b.o.
Szeliga - 3 [b]JEDYNY KOMENTARZ DNOOOO I WODOROSTYYYYYYYYY[/b]
Visnakovs - 8
(65. Dudzic) - 6
Klich - 8
Ntibazonkiza - 6
(65. Masaryk) - 6
Kaczmarek - 8
Struna - 8
Kosanović - 7
Trivunović - 8
Suart - 9
Suvorov - 9
Boljević - 8
(82. Giza) -
Szeliga - 6
Visnakovs - 9
(65. Dudzic) - 6
Klich - 9
Ntibazonkiza - 8
(65. Masaryk) - 7
Kaczmarek -7
Struna -9
Kosanović -8
Trivunović -8
Suart -9
Suvorov -9
Boljević -8
(82. Giza) -
Szeliga -5
Visnakovs -8
(65. Dudzic) -7
Klich -9
Ntibazonkiza -7
(65. Masaryk) -7
Kaczmarek -9 Jak zwykle.
Struna - 8 Jego najlepszy mecz u nas.
Kosanović - 8 Pewny punkt obrony.
Trivunović - 9 Za bramkę i b. dobrą grę.
Suart - 8 Również dobrze.
Suvorov - 7 Kilka bardzo dobrych akcji, ale mało z nich było zakończonych strzałem lub dośrodkowaniem.
Boljević - 7 Dobry mecz, ale myślę, ze umie lepiej grać.
(82. Giza) - b.o
Szeliga - 5 Jeden z najsłabszych u nas, ale nie było źle.
Visnakovs - 8 Jest zajebisty.
(65. Dudzic) - 5 tak jak Szeliga.
Klich - 10 man of the match.
Ntibazonkiza - 6 Słaba ocena dlatego bo w pierwszej połowie grał bardzo słabo.
(65. Masaryk) - 7 Dobra zmiana, aczkolwiek betonom w ogóle grać się nie chciało.
Kaczmarek - 8 - bardzo dobre wyjścia do górnych piłek, mądrze rozpoczyna grę, mecz na zero do tyłu
Struna - 7 - w 1 połowie kilka razy nie dawał sobie rady, ale w 2 połowie bezbłędny
Kosanović - 7 - dobry występ, szkoda że w 1 akcji meczu piłka po jego strzale trafiła w słupek
Trivunović - 8 - niebo lepiej niż w Zabrzu, plus za bramkę i za dyrygowanie linią obrony
Suart - 7 - prawie cały mecz bezbłędnie, szkoda tego faulu i żółtej kartki, co nie zmienia faktu, że jest mocnym punktem defensywy
Suvorov - 8 - dobry mecz w wykonaniu Alexa, ale.. jeżeli miałbym wybierać Alex a Saidi na skrzydło, wole "perłę z Burundi" który więcej wnosi do gry ze skrzydła niż z napadu
Boljević - 7 - wg. mnie cichy bohater, nie boi się piłki, przerywał akcję Lechii, wychodził do piłki, godnie zastąpił Bartczaka
(82. Giza) - bo
Szeliga - 5 - niby po jego podaniu Saidi rozpoczął akcję na 3:0, ale Sławek jest w tej chwili 4 def. pomocnikiem, za słabym na E-klase
Visnakovs - 8 - pierwsza połowa gorsza, nie potrzebnie wymieniał się z Suvorovem, bo na lewej stronie jest on mniej produktywny; brawa za bramkę - Szatałow miał nosa mówiąc, że to najlepszy Nasz transfer
(65. Dudzic) - 6 - o wiele bardziej wnosi do gry jako skrzydłowy niż jako napastnik, dobry zmiennik
Klich - 9 - bardzo dobry mecz, ładny gol (po błędzie bramkarza, ale bramka to bramka) po słabym spotkaniu z Zabrzem, dawał sobie radę z Surmą, szkoda tylko, że oddychał rękawami pod koniec meczu
Ntibazonkiza - 8 - w I połowie irytujący, w II bardzo dobrze; wypracował gola na 2:0 - faul na Nim, pięknie "obsłużył" Visnakovsa, tylko on nie jest NAPASTNIKIEM!
(65. Masaryk) - 6 - pokazał się z dobrej strony, blisko strzelenia bramki, liczę na Niego
Kaczmarek - 7
Struna - 8
Kosanović - 7
Trivunović - 8
Suart - 7
Suvorov - 7
Boljević - 6
(82. Giza) -
Szeliga - 5
Visnakovs - 7
(65. Dudzic) - 6
Klich - 8
Ntibazonkiza - 7
(65. Masaryk) - 6
Kaczmarek - 8 Spokój i pewność
Struna - 7 dobry mecz
Kosanović - 8 dobry, bezbłedny mecz
Trivunović - 8 dobry mecz, plus za bramke
Suart - 7 dobry mecz, jak Struna, choć wydaje mi sie, że kilka zagrań mógł mieć lepszych
Suvorov - 8 bardzo dobry mecz! W końcu!
Boljević - 6 wydaje mi się, że gość jest słaby technicznie, ale nadrabia odbiorem i walką,
(82. Giza) - b.o.
Szeliga - 6 lepiej niż ostatnio
Visnakovs - 9 kolejny fantastyczny mecz, no i bramka
(65. Dudzic) - 7 o wiele lepiej, niz ostatnio
Klich - 10 to co pilki dogrywal, pełen szacun. Do tego kolejna brameczka, troszke przypadkowa ale w sieci. Brawo!
Ntibazonkiza - 9 miał udział przy bramce nr 2 i 3, kilka głupich strat ale biegał za 3. Very nice Saidi!
(65. Masaryk) - 8 W końcu świetne wejście i szkoda, że nie strzelił z piętki.
Kaczmarek - 9
Struna - 7
Kosanović - 7
Trivunović - 8
Suart - 7
Suvorov - 6
Boljević - 6
(82. Giza) -
Szeliga - 5
Visnakovs - 6
(65. Dudzic) -5
Klich - 10
Ntibazonkiza - 9
(65. Masaryk) - 6
Kaczmarek - [b]7[/b] (bez zastrzeżeń)
Struna - [b]9[/b] (waleczny, pewny, fantastyczny!)
Kosanović - [b]8[/b] (zrobił się z niego pewny punkt obrony)
Trivunović - [b]8[/b] (lepszy mecz niż w Zabrzu, do tego bramka)
Suart - [b]9[/b] (super! Inni zawodnik niż w zeszłej rundzie)
Suvorov - [b]8[/b] (bardzo ładnie, powinien grać więcej)
Boljević - [b]7[/b] (dobrze, ale było kilka strat i niecelnych podań)
(82. Giza) - [b]b.o.[/b] (jeszcze bym go nie skreślał)
Szeliga - [b]6[/b] (jak wróci Radomski ławka)
Visnakovs - [b]10[/b] (uwielbiam tego gościa)
(65. Dudzic) - [b]b.o.[/b] (mało pokazał jak na 35 minut)
Klich - [b]10[/b] (profesor, a bramka stadiony świata)
Ntibazonkiza - [b]7[/b] (szału nie ma, ale akcja na 3-0 kapitalna)
(65. Masaryk) - [b]b.o.[/b] (najlepszy mecz odkąd przyszedł, ale wciąż oczekuję od niego więcej)
Kaczmarek - 8 - bardzo pewny. Spokojne interwencje sprawiają, że zespół gra pewniej w defensywie.
Struna - 8 - zagrał na takim poziomie jak mało który obrońca w polskiej lidze
Kosanović - 7 - coraz lepiej sobie radzi. Oby tak dalej
Trivunović - 7 - również ogromny postęp i plus za gola
Suart - 7 - pewny w defensywie i widoczny w ofensywie. Ocena w dół za żółtą kartkę, która była zupełnie niepotrzebna
Suvorov - 7 - dano mu szansę i pokazał, że też potrafi! Brawo!!!
Boljević - 7 - cichy bohater. Pięknie czyścił środek pola
( Giza ) - b.o.
Szeliga - 6 - chyba najlepszy Sławka w Pasach choć chwilami jakby obok meczu
Visnakovs - 8 - wiele by straciła na wartości gra Cracovii bez niego. Z każdym meczem coraz bardziej w niego wierzę
( Dudzic ) - 7 - bardzo dobra zmiana. Ambitny, szybki i waleczny
Klich - 9 - Playmaker z prawdziwego zdarzenia. Wielki luz w rozgrywaniu i coraz więcej serca wkłada w grę. Brawo
Ntibazonkiza - 9 - ojciec dzisiejszego sukcesu!!!
( Masaryk ) - 6 - chyba potrzebuje więcej czasu... Poczekamy zobaczymy
Ogólnie chcę powiedzieć, że tak grającej Cracovii dawno nie widziałem. Jestem bardzo szczęśliwy i zadowolony ze stylu w jakim odnieśliśmy to zwycięstwo. Utrzymamy się... Musimy!
Kaczmarek - 8
Struna - 7
Kosanović - 7
Trivunović - 8
Suart - 7
Suvorov - 8
Boljević - 7
(82. Giza) - bo
Szeliga - 6
Visnakovs - 9
(65. Dudzic) - 6
Klich - 9
Ntibazonkiza - 8
(65. Masaryk) - 6
Kaczmarek -9 Pewny punkt naszej druzynyStruna -dobry występ- 7
Kosanović - 7dobry wystep
Trivunović - 8 Brawo za bramke
Suart - 8 Pewnie czyścił
Suvorov - 7 dobry występ ale trochę za dużo solówki zwłaszcza jeśli chodzi o współpracę z Masarykiem !
Boljević - podoba mi się walczak, ładny przegląd pola.
(82. Giza) - b.n
Szeliga -5 jak na niego to nie najgorzej. lepiej chyba już nie umie
Visnakovs - 9 najlepszy na boisku
(65. Dudzic) - 5
Klich - 9. Irytująca nonszalancja i przebłyski naprawdę geniuszu
Ntibazonkiza -7 pierwsza polowa słaba , w drugiej piekna asysta i rajd 7
(65. Masaryk) - 6 wreszcie coś pokazał, szarpał ale ogryzał się Suworowi, nie podawał .
Co z wami jest Suworow z Masarykiem? Nie lubicie się?
Kaczmarek - 8 dobry mecz chociaż wiele pracy nie miał
Struna - 8 wreszcie zagrał bez tego strachu z poprzednich spotkań i od razu widać, że ma potencjał
Kosanović - 7 dobry mecz, chyba bez większych błędów
Trivunović - 9 dobrze z tyłu plus bramka
Suart - 8 dobry mecz, wreszcie bez błędów z tyłu i nonszalancji
Suvorov - 6 wszyscy chcieli go w składzie i nic wielkiego nie pokazał
Boljević - 7 dobry mecz, nie było widać braku Bartczaka i Radomskiego
(82. Giza) - bo
Szeliga - 5 dzisiaj najsłabszy w Cracovii, chociaż swoje z tyłu robił, za dużo strat
Visnakovs - 9 świetny skrzydłowy, dzisiaj chyba nikt nie tęskni już za Plastikiem
(65. Dudzic) - 6 walecznie ale techniki brak
Klich - 8 dobry mecz + bramka . Zmarnowana setka obniża ocenę
Ntibazonkiza - 7 pierwsza połowa słabiej, w drugiej ładne akcje, wg mnie mógł jeszcze trochę pograć
(65. Masaryk) - 7 dobra zmiana, nie jest taki wolny jak myślałem, ale mógł strzelić bramkę.
Kaczmarek - 8 Cóż można napisać? Nie było za dużo roboty. Jest dobrze a mam wrażenie, że się dopiero rozkręca. Mnie osobiście cieszy, że prócz rewelacyjnej gry na linii zaczyna również królować na przedpolu.
Struna - 7 Pewnie. Poniewierany trochę przez betonów, zwłaszcza przez buca Dawidowskiego. Kilka dobrych wyjść do przodu, niestety nie zauważonych w porę przez partnerów z drużyny (zwłaszcza Suvorova)
Kosanović - 7
Trivunović - 8 (7+1 za bramkę)
Suart - 8 I tak się ktoś znajdzie kto będzie narzekać. Na szczęście z meczu na mecz wytrąca argumenty tym co za nim nie przepadają. Doliczyłem się 1 istotnego błędu w całym meczu (3 razy w kiblu byłem to mogłem coś przeoczyć)
Suvorov - 7
Boljević - 7
(82. Giza) - b.o.
Szeliga - 6 W jednej akcji potrafi się rewelacyjnie ustawić, przeciąć groźne podanie czy odebrać piłkę, żeby za chwilę oddać ją pod nogi przeciwników. Ale ambicji i woli walki nigdy mu nie odmówię.
Visnakovs - 7 Słabszy mecz niż z Koroną moim zdaniem.
(65. Dudzic) - 6 Wszedł kiedy już było pozamiatane praktycznie. Często na forum padają sugestie, że Bartek powinien wchodzić na podmęczonego przeciwnika, żeby wykorzystać swoją szybkość. Tymczasem on chyba lepiej czuje się grając od początku. Ten mecz to potwierdza.
Klich - 8 Dzisiaj grał jakoś nijako. W pierwszej połowie chyba bardziej pożyteczny w destrukcji, do przodu mało co wychodziło. Inna rzecz, że nieraz partnerzy nie nadążają za jego intencjami. Dodatkowe punkty oczywiście za asystę oraz strzał-wrzutkę zakończoną bramką. Ujemne za spapranie kontry Saidiego na 4-0. Po 3-0 to już była zabawa piłką. Ja tam lubię jak sobie poprzekłada czasem piłeczkę z nogi na nogę i myknie jakiegoś ogórka:D
Ntibazonkiza - 8 W pierwszej połowie przegrywał sam ze sobą i z piłką. Dwie kontry w drugiej połowie to jest to do czego jest stworzony. Pewnie wiele osób ze mną się nie zgodzi ale mam wrażenie, że jako napastnik nie czuje się najlepiej. Nie potrafi wyczuć prostopadłego podania, wygrać górnej piłki, przepchać się z obrońcą. Kiedy dostaje piłkę na skrzydle odzyskuje wszystkie swoje atuty.
(65. Masaryk) - 7 Pierwszy mecz kiedy go oceniam. Mocny fizycznie, dobry technicznie, trudno odebrać mu piłkę. Wypracował 2 stałe fragmenty w dobrym miejscu, miał szansę na bramkę, raz piłka uciekła, genialne dośrodkowanie w ostatniej akcji, gdzie bramkarz już był na wycieczce i gdyby Bartek miał z 5 cm więcej byłoby 4-0. Mam wrażenie, że jeszcze coś pokaże w tej rundzie. Jeśli tak, warto będzie go zatrzymać.
Pogoda dziś pomogła:D Nie znam powodów, dla których Lechia nie szukała stałych fragmentów z taką intensywnością jak my skoro piłka latała z wiatrem jak chciała, ale to nie nasz problem. Trochę martwią mnie momenty, nie wiem jak to określić, powiedzmy zawachania w grze, kiedy przeciwnik wychodzi z piłką, nikt nie próbuje jej odebrać, a zawodnicy nerwowo się rozglądają "szukając" ustawienia. z drugiej strony pograją z sobą dłużej, przestaną "szukać" a wtedy zaczniemy wymiatać:D
Kaczmarek - 8 spoko
Struna - 8 super ,Lukjanovs nie pograł
Kosanović - 8 dobry mecz
Trivunović - 9 profesor w obronie i jakże ważna 1 brama
Suart - 7 dobry występ
Suvorov - 7 wreszcie dobry mecz
Boljević - 7 całkiem przyzwoity mecz
(82. Giza) -
Szeliga - 6 jak na niego nieźle
Visnakovs - 9 super gościu
(65. Dudzic) - 6 za walkę
Klich - 9 ma fuksa z tymi wolnymi,1 patelnie zmaścił ale poza tym profesor
Ntibazonkiza - 8 za 2 kapitalne rajdy bo 1 poł.słabiutka
(65. Masaryk) - 6 z każdym meczem lepiej
najlepszy mecz w tym sezonie Cracovii -brawo
Tak, jak powiedziałem, nie będę oceniał aż nie wyjdą z ostatniego miejsca. Ale dobry mecz a to jak Szatałow odmienił Suarta... To nie ten zawodnik. Lepszy o kilka klas. Pewniak
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)