Jedną, ale za to kluczową w Gdyni.
Poza tym jego bramki w PP mogą mieć dla Lecha olbrzymie znaczenie, bo wszystko wskazuje na to, że to dla nich jedyna droga do LE.
Zresztą ta dyskusja nie ma sensu - jak to kiedyś ujął Rmszar, wiadomo, że Santo jest "niemachujawewsi" i nikt mu nie wmówi, że czarne jest czarne, a białe jest białe.
Natomiast fakty są bezlitosne - nikt nie sugeruje, że Ślusar to jakiś wielki piłkarz, ale od czasu Bani nie mieliśmy lepszego napastnika. Akurat na tej pozycji panuje u nas posucha od lat.
-
-
pozostałe mecze XXI kolejki
naród śląski?
nie, Volksdeutsche czyli po prostu świnie :(
Zle,bardzo zle!!!!
smierdziele grac!!!!!!
Zlegia daja rady a z Polonia ehhh w plecy..
solidarnosc slaskich jajnikow!!!!
ktoś się orientuje, jakie były stawki u bukmacherów na ten mecz?
ja wysłałem singla na PB za 4:1
ale nie w Polsce :)
Jeb*any Chorzów....
Solidarność śląskich jajników... dobry tekst na płot :)
cat nie ciesz się tak, to nas może kosztować utrzymanie
coś Ci się pomyliło.
odpisałem jedynie na pytanie pasiastego.
ja chętnie stracę te pieniądze.
już nie stracisz, patrz co oni wyprawiają
"Strzał celny: Marcin Radzewicz. Kuriozalna sytuacja! Perdijić odbija przed siebie strzał Radzewicza, do piłki doskoczył Stawarczyk i bramkarz Ruchu, ale... żaden nie zdecydował się na wybicie. W końcu do futbolówki dobiegł Podstawek, spanikowany Stawarczyk kopnął piłkę w bok, trafił nią w napastnika Polonii i ta nieznacznie minęła słupek. To mógł być klops roku"
0:2, kur""wa
to co wyprawia dziś Grodzicki ze Stawarczykiem woła o pomstę do nieba.
Naród Śląski i wszystko jasne.
I po ptokach.0-2
Hmm dzis musimy wygrac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Grodzicki to podobno nasz
A ciekawe czy Canal+ zrobi po tej kolejce kolejny reportaż o wielkim trenerze Fornaliku
Jak dobrze, ze juz wiecej slaskich druzyn nie ma.
Kurwa ŚmieRdziele ewidentnie walczyli o stratę drugiej bramki.Polonia pieniędzmi nie płaci więc sprzedawczyki z Chorzowa musiały sie zaspokoić pieniędzmi od BUKÓW.
No i chorzowskie psy podłożyły się Bytomiowi.
W ogóle przyjmowali na ten mecz zakłady ?
Że też ktoś się czymś takim AWRUK nie zajmie... Eh...
A swoją drogą to trzeba było wygrać ostatnio z Górnikiem i na jesieni z Bytomiem i Chorzowem i nie byłoby problemu.
a my rozmawiamy o gosciach z forum czy pilkarzach z Cracovii bo chyba ci sie cos pomylilo. JG
Liptony - Zagłębie Lubin 1:2 :D
Jasiu Urban ograł Skorżę na Łazienkowskiej.
jak pisalem o podkladaniu sie duzyn slaksich to pol forum sie rzucala ze to nie mozliwe. A na stronie ruchu jakos po tej porazce nie placza tylko zycza spadku nam i arce a poloni utrzymania.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)