wg mnie w środku powinni zagrać Boljević z Bartczakiem + Klich,
dodatkowo obaj defensywni powinni dostać prikaz do oddawania strzałów z dystansu, bo to potrafią,
a co do Szeligi,
nie jest moim ulubieńcem, ale uważam, że jako defensywny pomocnik jest lepszy od proponowanych tu Klicha, Gizy, czy Suvorova
-
-
[WIKTORIA] Cracovia - Lechia Gdańsk 3-0 przyjezdni NA KOLANACH!!!
Alko D`Bier Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> wg mnie w środku powinni zagrać Boljević z
> Bartczakiem + Klich,
> dodatkowo obaj defensywni powinni dostać prikaz
> do oddawania strzałów z dystansu, bo to
> potrafią,
>
> a co do Szeligi,
> nie jest moim ulubieńcem, ale uważam, że jako
> defensywny pomocnik jest lepszy od proponowanych
> tu Klicha, Gizy, czy Suvorova
Bartczak nie zagra.
alko, czy coś innego?
Bartczk nie zagra, wiadomo od kilku godzin.
ludzie...
tym razem nie alko, niestety :( a proza życia,
mea culpa, nie zauważyłem info o Bartczaku,
czyli wychodzi na Szeligę :)
pasiasty81 Napisał(a):
> Nieprawda, nie eliminuje. Wyeliminowani będziemy,
> gdy stracimy matematyczne szanse na awans. Póki
> co nawet przy porażce z Lechią możemy jeszcze
> namieszać, tym bardziej przy korzystnych
> rezultatach innych meczy. A jutro wygramy.
pasiasty a kto napisał ,że eliminuje?
popatrz na wyniki, Polonia W. ucieka teraz tylko trzy drużyny są do spadku ........
Po oglądnięciu filmu na pasy.tv widze że 4-4-2 jest realne, a Radomski kłamie ;)
------------------Kaczmarek
Struna----Kosanovic--Trivunovic----Suart
-------------Szeliga--Boljevic
------ Visnakovs----Klich-----Saidi
-------------------Dudzic
Tak to chyba bedzie wygladalo
wlasnie gdzie jest Łuczak? niech gra jutro
Zobaczymy co pokaza z Lechia. Pomimo oslabionego skladu, w tym meczu bedzie mozna poznac ich wartosc. Wiadomo, nowy zespol, brak zgrania, nie ma napastnikow, ale postawe, chec i zaangazowania bedzie mozna ocenic. Lechia nie bez powodu jest w czubie tabeli, wiec dobry rywal na test ekstraklasowych aspiracji. Mam nadzieje, ze go przejda.
SaNtO Napisał(a):
> wlasnie gdzie jest Łuczak? niech gra jutro
Podziwiam uwielbienie kolegi do młodych zawodników bez względu na to jakie mają umiejętności lub jaka prezentują formę (Łuczak nie jest brany pod uwagę już od ok. 4 miesięcy).
Łuczak jest w klubie Kokosa wraz z Wasilukiem, Janusem i Kuligiem. W żołnierskich słowach jest do wypierdolenia i nie ma opcji by zagrał i to nie tylko jutro, jeno kiedykolwiek.
Z tego co mówił Szatałow, Kulig nie jest w klubie Kokosa, tylko w klubie kontuzjowanych.
o ile zakład, że Kulig nigdy już nie zagra w pierwszej drużynie Pasów?
Wiesz, rownie dobrze moge sie zakladac, ze Budakovic nigdy nie wystapi w pierwszej druzynie, ale ciezko mowic, ze jest w klubie Kokosa. Kulig nie jest brany pod uwage w pierwszej kolejnosci ze wzgledu na stan zdrowotny. Dopiero jakby bylo z nim wszystko ok, moznaby sie nad nim zastanawiac. Umieszczanie go w jednym rzedzie z Wasilukiem czy Janusem jest moim zdaniem troche nie fair, bo Szatalow nie ma mozliwosci wyrobic sobie opinii o tym zawodniku, jesli ten nie trenuje na pelnych obrotach.
Szatałow już dawno się wypowiadał na którejś z konferencji, że Kulig nie jest w jego planach i grać nie będzie bo trzeba go odsunąć by zmienić mentalność tej drużyny i oczyścić atmosferę w szatni więc wg mnie można spokojnie Przemka wrzucić do jednego worka z Wasilukiem, Janusem itd...
Astonie drogi - oni nie są w Klubie Kokosa, bo grają ;)
A jakie są postanowienia kumatych w sprawie Pawła Nowaka? Mam gwizdać czy bić mu brawo?Proszę o szybką odpowiedź.
oddawać mu cześć za zasługi ;)
A jakie są postanowienia co do Kaczmarka? Mam gwizdać czy bić mu brawo? PS. to nie jest chyba temat o dopingu ; ]
bzdury Pany - zgodnie z tradycją, napieprzamy równo na wszystkich i wszystko ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)