frodo Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Winiak1-ja nie często tu piszę,ale piszę
> fakty...poczekaj dwa trzy dni a się
> przekonasz!!!Grodzik to mój kuzyn więc info
> chyba pewne!!ale jak mowi trener dopóki nie ma
> podpisu to zawodnika nie ma,więc czekamy!-)
data wpisu 12 styczeń a dziś mamy 14 więc :) albo małopolska tv naciągneła sie na twoja plotke albo rzeczywiscie jest coś na rzeczy :) tylko jeszcze nykiel.....
-
-
Re: TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd..
Takich dwóch obrońców by się przydało, jakie są wsze odczucia odnośnie bramkarza Gąsińskiego?
Wszystko tylko nie Witkowski z Arki, także Gąsińskiego powitałbym z otwartymi rękoma.
Biorąc pod uwagę, że jest chyba lepszym bramkarzem niż Kaczmarek, mógłby stać się "1" w Cracovii.
W jesiennym meczu z nami imponował.
3lvis Napisał(a):
> Grodzicki bliski przejścia do Cracovii.
>
>
> No nie wierze. Nieudolność i lenistwo
> dzisiejszych "dziennikarzy" spowodowała, iż
> jeden wpis "kuzyna" Grodzickiego na forum
> internetowym wywołał ten łańcuszek i kilka dni
> później piszą o tym na jednym z największych
> portali w kraju.
Wychodzi na to ,że ja też mogę zostać dziennikarzem?
Jak Grodzicki do nas przyjdzie to będzie to bardzo dobry ruch ze strony zarządu.Według mnie jest to lepszy obrońća niż Sadlok, a do tego trochę już tych meczów w ekstraklasie rozegrał.
Ja mam niestety całkowicie odmienne zdanie choć jest to ''swój''zawodnik -dla mnie jest to kolejne ''drewienko'' choć chciałbym się mylić.
winiak1 Napisał(a):
> Jak Grodzicki do nas przyjdzie to będzie to
> bardzo dobry ruch ze strony zarządu.Według mnie
> jest to lepszy obrońća niż Sadlok, a do tego
> trochę już tych meczów w ekstraklasie
> rozegrał.
Bardzo dobry? Moim zdaniem to kolejny akt tragikomedii.
Producent J.Filipiak, reżyser J.Szatałow
Obsada: aktorzy wędrowni
I tylko widownia zawsze dopisuje.
może jakaś gwiazdkę by wyłapali:P hahaha
[url=http://sport.onet.pl/pilka-nozna/oslo-gospodarzem-turnieju-dla-bezrobotnych-pilkarz,1,4109905,wiadomosc.html][onet.pl][/url]
piotrek67 Napisał(a):
> Ja mam niestety całkowicie odmienne zdanie choć
> jest to ''swój''zawodnik -dla mnie jest to
> kolejne ''drewienko'' choć chciałbym się
> mylić.
Nie takie drewienko, a na pewno jest silny, nieustępliwy, momentami wręcz brutalny :), takiego nam trza!
a kto lepszy przyjdzie w obecnej sytuacji
jak spadniemy to może zostanie na I lige
a myślicie ze Polczak przedłuży kontrakt(ma do czerwca)
Grodzicki - to byłoby znakomite.
Obok doświadczneia i naprawdę dobrych umiejętności, jego serce jest z Cracovią i swoje uczucie do klubu zawsze podkreśla.
A ja takich bardzo lubie :) Jak jeszcze dobrze grają, to ho-ho! :)
Myślę podobnie jak Agnan. Wolę by to przy nim, niz przy Polczaku ogrywał się taki Kosanović. Marzy mi się obrona zestawiona tak: doświadczony-młody-doświadczony-młody. Podstawiając do tego wzoru, od lewej: nowy doświadczony/Moskała - Kosa/Marian - Grodzicki/Nawotczyński - Struna/Mierzej. W Polczaka nie wierzę. Sorry.
Jeśli przyszedłby Gąsiński to o bramkę byłbym spokojniejszy, mimo wszystko wydaje się że jest lepszy niż Kaczmarek. Natomiast para Kaczmarek-Witkowski to byłoby jak jakiś koszmar... Grodzicki, hmmmm tu nie wiem, na pewno lepszy niż Nawotczyński (chyba że nagle zacznie coś grać), ale czy to jest dobry zawodnik to nie wiem... W każdym razie w Polsce ciężko o środkowych obrońców i taki Grodzicki mógłby się przydać, ale poczekajmy na konkrety. Pamiętam jak sam kiedyś na pewnym forum (nie tutaj :) ) parę lat temu puściłem plotkę transferową, też napisałem że transfer jest praktycznie pewny itp.itd. a następnie gdzieniegdzie czytałem takie info że transfer jest już tuż tuż :) Do dziś zastanawiam się czy coś było rzeczywiście na rzeczy, czy to info wzięło się z mojej plotki ;) bo transfer do skutku nie doszedł.
Radosław Matusiak przyjął ofertę AGS Astéras Trípolis
Były reprezentant Polski Radosław Matusiak pozytywnie rozpatrzył ofertę AGS Astéras Trípolis - poinformowały greckie media. Napastnik Cracovii ma w niedzielę pojawić się w Grecji i podpisać dwuipółletni kontrakt.
miał ważny kontrakt, więc coś na waciki pewnie wpadnie :)
Dzięki Bogu! Myślałem, że już nie znajdzie sobie klubu i będzie symulował kontuzje przez najbliższe pół roku.
Jesli dojdzie do skutku transfer Grodzickiego jeden z naszych forumowiczow bedzie zachwycony:D
Prawda Potter:D
A na serio to takich zawodnikow nam potrzeba ktorzy mimo moze brakow zostawia serce,nie odstawia nogi na centymetr i beda gryzc trawe a to gwarantuja wychowankowie.:D
To prawda, wychowankow nam brakuje.
I ja będę zadowolony, bo to Pasiak i walczak jakich mało.
to już wszyscy zapomnieli "leżakowanie" Grodzickiego, podczas meczu na Kałuży ? ;)
Tak sobie kojarze, że chyba mu nawet niektórzy na trybunach imię zmienili na ch.j ;) Rozumiem, teraz to będzie nowa ikona :D
Ianie, wszyscy w szampańskich humorach po Remes cup, a ty wylewasz zółć:) Teraz Grodzicki będzie leżakował dla nas:D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)