Nie chodzi o wynik ,to wiadomo ale taki mecz to właśnie pokazuje na kogo można liczyć ....i ci dwaj panowie razem z Kurowskim do rezerw i do sklepu....z napisem wyprzedaż..... :?
-
-
Mecz z MFK Ružomberok
Vesten Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nie narzekajmy tak. Gdybyśmy nie zdjęli Gizy,
> Višnjakovsa i Gąsińskiego, wygralibyśmy. Ale
> to sparing i Szatałow chciał dać wszystkim
> szansę.
Wystarczyłoby żeby Gąsiński został na boisku i byłoby spokojne 3-1
nie ma co narzekać na Budakovića to nasz 3 bramkarz bardziej bym sie zastanawiał nad napadem Masaryk nic nie pokazał Krzywicki nie mógł wygrać pojedynku główkowego z piłkarzem o głowę niższym możne w końcu ktoś mu zdradzi tajemnice ze do główki można podskakiwać ;] jedynie gra Dudzica cieszy oko ;)
Ale co zapieprzył Jarabica? Byłem, ale nie widziałem.
Jak dla mnie Masaryk nie pokazał nic niestety ,musimy sie utrzymać bez napastnika bo nie mamy żadnego w kadrze:(.Ale co tam utrzymamy sie:). Tak na poważnie nie panikuje po tym sparingu bo to pokazało kto się nadaje aby grać a komu podziękować: i tak Budakovic-out niech nie blokuje miejsca jakiemuś naszemu bramkarzowi Sacha- chlopak zapomniał jak się gra w piłkę Szeliga to wiadome -podziękować po utrzymaniu Masaryk -rosły zastawiał się i tyle nie wierzę że będzie lepiej ale obym siępomylił ale za te pieniądze też bym pobiegał.Mierzej widać zaległości ale wróci do dobrej formy.
Reszta na dobrym poziomie:) Będzie dobrzE:)
Niestety trzeba sobie jasno powiedzieć ,że Masarykowi w obecnej dyspozycji, sporo brakuje do Matusiaka . Natomiast Krzywicki jak to Krzywicki, w III lidze i w ME może brylować i strzelać bramki, natomiast poziom ekstraklasy to dla niego o dwa stopnie za wysoko :(
Giza dziś bardzo dobrze. Masaryk dramat i jest dużo słabszy od Dudzica! A podanie Struny do Visnakovsa mistrzowskie przy bramce na 3-1!
[b]PASY.TV[/b] dziękują za Waszą obecność podczas transmisji na żywo. A teraz [url=http://www.pasy.tv]zapraszamy na skrót[/url] i wszystkie gole w meczu Cracovia - MFK Ružomberok.
Dobra robota Lio!
Bardzo przyjermnie się oglądało, super sprawa ta PASY. TV. Powodzenia !!!!
Jeśli ktoś jeszcze nie oglądał.
Retransmisja...
http://www.terazpasy.pl/index.php/cr_site/Multimedia/filmy/Terazpasy.TV-Retransmisja-Cracovia-MFK-Ruzomberok-3-3-1-1-od-20-30
[b]PASY.TV[/b] rozmawiały po sparingu z MFK Rużomberok z Łukaszem Nawotczyńskim, Piotrem Gizą, Bartkiem Dudzicem, Sławomirem Szeligą i Szymonem Gąsińskim. [b][url=http://www.pasy.tv]Zapraszamy[/url][/b]
Transmisja pełen profesjonalizm - fajna sprawa i komentator bardzo dobry
Brawo Pasy.tv
dodo92 Napisał(a):
> (...) Murzyn z Floty by się przydaj oj
> bardzo
chyba w barze
dodo92 Napisał(a):
Murzyn z Floty by się przydaj oj
> bardzo
bo ? dla czego akurat ten murzyn ? bo strzelił kilkanaście bramek w I lidze ? Witkowski też i co ?
tylko nie pisz mi że napewno jest lepszy od Dudzica i Krzywickiego bo nie masz o tym nie wiesz...
Flota przegrała dziś u siebie z Dolcanem Ząbki 0:1, czyli może chwała Bogu, że nie ma u nas tego Murzyna:)
Może gość z Floty był złym przykładem, ale chodziło mi o to, że dalej nie mamy skutecznego napastnika.
Aj waj aj waj . Jeden zremisowany sparing i kociokwik.
Histeria. Pół składu do wy...nia! ajwajajwaj
FAkt faktem że niektórzy zmiennicy z wczorajszego meczu nadają sie na dzień dzisiejszy co najwyżej na zmienników.
Tez byłem i nawet pierwszy raz w życiu oglądałem mecz w tak komfortowych (prasowa loża :D) warunkach :
[b][u]in minus :[/u][/b]
Budakowic już za czasów Szatałowa nie zagra, zobaczycie.
Szeliga - który w zeszłej rundzie był ostoją defensywnej pomocy, na tle naszych nowych zabytków , Bojlewica , Bartczaka - pewna ława.
Krzywicki - nie ma sensu jechac po chłopaku, widac że chce, to nie jest kwestia formy , to brak koordynacji, zwinności, akcje jak na zwolnionym filmie. Nie rozumiem po co robią my krzywdę karząc grać w ekstraklasie.
Masaryk - ten transfer albo był wbrew trenerowi albo ktoś się pomylił albo stanie się jakaś spektakularna metamorfoza.
Mamy jednego napastnika, czyli mamy pokrycie na tej pozycji na 70% meczu przy założeniu że Bartek (bo oczywiście o nim mowa) nie złapie jakiejś kontuzji (tfu!).
[b][u]in plus[/u][/b]
Gasinski - więcej niz poprawnie, dobry zmiennik
Kosa - zaczyna grać naprawdę dobrze, pod warunkiem że obok ma doświadczonego gracza który go podsteruje
Nawotczynski - dwa babole zrobił, ale robi się z niego lider obrony
Wisnia - chyba mało kto jeszcze ma wątpliwości, fantastyczny zakup, bardzo zaangazowany i ambitny.
Giza - ja tej fenomenalnej gry nie widziałem, ale zagrał bardzo poprawnie, nie wiem czy mi się wydaje czy nie, ale Piotrek chyba z lekka nadwagą.
Mierzej - sam fakt że sie pojawił, był jeszcze cieżki ale pewnie za 2-3 tygodnie wskoczy do składu
Najważniejsze że widać zespół, założenia taktyczne i zamysł.
Największy mankament to oczywiście atak.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)