.....to lepiej przygotujmy sobie "ksywe" na poczet tych smiesznosci......Kaczmarkobaby? Kaczmarkojady?
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd.
Kaczuszki
Trzeba być idiotą, żeby się zbyt wcześnie pozbywać kart przetargowych w negocjacjach.
W " Galaktycznych " czasach raz wygrać LM trochę mało.
A psiarnia ile razy grała w LM??
O to mi chodziło.
@ Zibiland
na Pasach byłem przed narodzeniem, dzięki mojej mamie oczywiście, więc nie mam w życiu okresu w którym bym nie wiedział co to Cracovia.
ech dyskusji zero tylko wycieczki osobiste...
szkoda gadać...
Kausz Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> W " Galaktycznych " czasach raz wygrać LM
> trochę mało.
No pytasz co ugrali Królewscy, to odpowiadam :)
> A psiarnia ile razy grała w LM??
> O to mi chodziło.
Malo ugrała ? :)
Chodzi mi o skale wydanej kasy na nazwiska, oczywiście z zachowaniem proporcji przy obu reżimowych klubach, w odniesieniu do osiągnięć.
Moim zdaniem dobrze robią że szukają na wschodzie młodych zawodników. Oni będą Cracovię traktować jako okazję do pokazania się i pójścia dalej na zachód. Ja tam wierzę w nowego trenera i w starego prezesa.
Zresztą mam to gdzieś w której lidze będą grali.
Czasem może nawet bym wolał w niższej. Przynajmniej na stadionie byli by Ci którym zależy i wiedzą o co chodzi w kibicowaniu Pasom.
No i zamiast bomby mamy wielkie G :D I tyllko smród rozszedł się po gaciach naszych prezesów, zamiast bomby w mediach !!! :D :D :D
A mówiłem: zostawić Cabaja, Ślusarskiego, Matusiaka, a resztę wywalić i wziąść nowych ! A stało się dokładnie na odwrót, zostali wszyscy, a tych wywalili !!! :( I to jest chyba ta bomba, która na dodatek wysadzi Nasz Ukochany Klub z ekstraklasy już w tym roku !!! :(
A wiecie kto najbardziej warcholił? Nie? No to się nie wymądrzajcie.
A mówiłem wywalić Cabaja , Wasiluka , Sasina , Kuliga , Szeligę itp. itd. .. Cracovia Alwernia
Jak w takim tempie z jednej strony będą wywalać z drugiej odpalac te bomby to nie będę miał na kogo narzekac na wiosnę, bo juniorów nie krytykuje.
http://www.sport.pl/sport/1,67926,8917909,Bramkarz_Polonii_zamierza_odejsc.html
Skoro Gąsiński chce odchodzić, to może... może...
Jemu podobno bliżej do ladacznicy... zaznaczam że podobno
Ryby, Zaby, Raki
Raz wpadły na pomysł taki
Zeby opuścić staw, siąść pod drzewem
No , ale cóż, kiedy Ryby spiewały tylko
na niby, Zaby , na tak - aby. A Rak , byle-jak
Karp wydął żałośnie strzele.
Słuchajcie mnie przyjaciele
Mam sposób zupełnie prosty
Zacznijmy budować mosty.
No cóż kiedy Ryby budowały na niby,
a Rak byle jak
Rak tędy rzecze. Ropuchy
Mamy wziąść się do pracy
Mam pomysł zupełnie nowy
Zacznijmy kuć podkowy
No, ale cóż, kiedy Ryby
Tak na niby. Zaby aby-aby
a Rak . Byle - jak
Odezwie się więć Ropucha
Straszna u nas posłucha
Coś zróbmy, coś zróbmy
Trochę nadziei kupmy.
Zacznikmy szyć buty
No, ale cóż, kiedy Ryby
szyły na niby, a Rak byle -jak.
Lin wreszcie tak powiada
Czeka nas tu zagłada
Opuściliśmy staw wbrew prawu
Musiny wskoczyć do stawu i
poszli.
Lecz na ich szkodę właściciel
spuścił wodę..
Ryby w płacz, reszta też, czy
łzy napełnią staw.
Ryby płaczą na niby. Zaby aby-aby
A Rak byle jak.
Pzdr.
http://www.sport.pl/pilka/1,70987,8918838,Nieopierzeni_strazacy_Cracovii.html
[b]Szóstkę szczęśliwców łączą brak doświadczenia i słowiańskie korzenie[/b]
ehh grubo.. na bank się utrzymamy :D
Wojciech Kaczmarek jedną nogą w Cracovii
http://naszsport.iq24.pl/default.asp?grupa=132006&temat=96549&nr_str=1
http://all-forum.cba.pl/viewtopic.php?p=317#317
Wolałbym Gąsińskiego.
Pasiak89 a jak on mial tylko rundę życia ? już bym wolał Janukiewicza bo on drugi sezon jest głównym ogniwem pogoni :)
Ale Pogoń nie chce go sprzedać ponoć.
Ale jaką znowu rundę życia? W Białymstoku i Poznaniu popisał się niezłymi "cabajadami".
Z bramkarzy, którzy są w naszym zasięgu najlepszy jest jednak Janukiewicz (tzn bez rewelacji, ale najrówniejszy), w dalszej kolejności Kaczmarek, potem Bąk (najlepszy bramkarsko ze wszystkich, ale nie grał dawno, odsunięty z powodu imprezowania, więc wszystko jasne), za nim Gąsiński (utalentowany, ale nierówny), a dwie najgorsze możliwe opcje to gruby Kasprzik i łamaga Cierzniak.
Aha, dodam jeszcze, że ja tego Kaczmarka tak zbyt dobrze nie znam (w Śląsku jakoś nie rzucał się w oczy, ale może to i dobrze), ale skoro Szatałow go chce to należy mu zaufać.
Kaczmarek trafił do Wisły w momencie, kiedy ściągała z całej Polski zdecydowanie najlepiej rokujących juniorów, a co by nie mówić, to wtedy naprawdę przeczesali rynek i wybrali naprawdę najlepszych.
Nie przypominam sobie wpadek Kaczmarka. Każdemu się zdarza raz na pół roku (nawet Julio Cesar, Iker Casillas czy van der Sar puszczają ściery). Ja wolę bramkarza, który wybroni co ma wybronić i rzadziej coś trudnego, niż takiego, co broni piłki nie do wyjęcia, a strzały ściągniętą skarpetką przepuszcza.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)