Właśnie... nie możemy zapominać że Pawlusiński został wyłowiony z 2 ligi i wielu niezłych graczy w wielu klubach E-klasy wskoczyło z zaplecza
"Kontrakt kapitana bośniackiej młodzieżówki z NK Celik (jego kolegą klubowym jest Semjon Milosević, były stoper Cracovii) wygasa w czerwcu. - Nasz zawodnik chce się przede wszystkim rozwijać. Transfer do Polski byłby krokiem w przód. Dostaliśmy sygnał, że piłkarz spodobał się ukraińskiemu trenerowi - przekonuje osoba z agencji menedżerskiej prowadzącej interesy Bośniaka."
Najlepsze jest to że Dzafic zagrał w 12 meczach i strzelił w tym sezonie 2 bramki (napastnik), a nasz były zawdonik Milosević zagrał w 12 meczach i strzelił w tym sezonie... 2 bramki. (obrońca)
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd.
http://www.sport.pl/pilka/1,65050,8899705,Starzy_znajomi_szkoleniowca_Cracovii.html - o Adinie Dżaficiu i o transferach do Cracovii
Moim zdaniem to że chcemy Dżaficia który jakis wybornym snajperem nie jest i tyle samo bramek co on strzela Milosević to jest po prostu śmiech na sali. Tak samo w kwestii Kaczmarka...... jesli on miałby być 1 bramkarzem.... bo na rezerwe " ujdzie " Cieszy jedynie fakt ,że zlozylismy oferte kupna Nwaogu.
W zeszłym sezonie strzelił 13 bramek i dołożył 3 asysty, w tym prawdopodobnie przekwalifikowali go na skrzydłowego, ale to tylko moje przypuszczenia. Chłopak ma 21 lat i jest kapitanem młodzieżówki.
Jak KAczmarek do nas przyjdzie to już będzie totalna porażka!!!!!!! Co z tego ze zna go Szatałow !!! NIe można kupować takich odpadów!!!! W Śląsku nic nie łapał to u nas będzie łapał???
cóż może sie przydać ale chyba po to aby z marszu wejsc do E-klasy w nastepnym sezonie i potem nie grac juz o utrzymanie. Cóz nie oceniajmy dnia przed zachodem słońca - jeszcze go nie kupiono meczu nie zagrał........
Wszyscy wiemy jaki jest to bramkarz,nie oszukujmy się. Przeciętny bramkarz, który ,,sam meczów nam nie wygra...''
mp_95 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> http://www.sport.pl/pilka/1,65050,8899705,Starzy_z
> najomi_szkoleniowca_Cracovii.html - o Adinie
> Dżaficiu i o transferach do Cracovii
Szopie, Szopie... :)
Moim zdaniem za bardzo się napalacie.
MKS [b]NAJPIERW[/b] zwalnia bramkarzy i napastników a potem próbuje coś kupić.
Z Polskiej ligi raczej nic "sensacyjnego" nie wyciagniemy.
1. dla najlepszych graczy jestesmy mało atrakcyjni
2. wszyscy wiedzą ,że już nie mamy bramkarzy i napastników więc dostaniemy chore cenowo oferty a wątpię by tym razem J.F. forsował wydatki...
3. pozostaje zagranica
3. cała nadzieja ,że Szatałow potrafi jak np. w Bytomiu z obcokrajowców i "niemarkowych" Polaków coś sensownego sklecić.
mknacylopez Napisał(a):
>
> Agnanie drogi - to nie jest ogórek w stylu
> Wojciecha Kowalewskiego, tylko gość, który od
> 10 lat ma styczność z najlepszymi piłkarzami
> naszych czasów, więc spoko - zgranie z naszą
> obroną nie będzie problemem :)
Obawiam się że zgranie z naszą obroną dla lepszych od Dudka bramkarzy może być problemem :D
Profesor Filipiak pewnie wieczorami siada sobie przed laptopem i ma niezły ubaw czytając nasze spekulacje o transferze Dudka :) Zamiast Dudka dostaniemy jak zawsze szrot w postaci Kaczmarka... Czytam że to jest pomysł trenera Szatałowa podobnie jak Nawotczyński. O ile jeszcze w przypadku Nawotczyńskiego można powiedzieć że może będzie uzupełnieniem składu (w to że będzie grał w pierwszej 11 nie chce mi się wierzyć), to Kaczmarek jako pierwszy bramkarz to jakiś koszmar...
Matthias89 Napisał(a):
> Profesor Filipiak pewnie wieczorami siada sobie
> przed laptopem i ma niezły ubaw czytając nasze
> spekulacje o transferze Dudka :) Zamiast Dudka
> dostaniemy jak zawsze szrot w postaci Kaczmarka...
> Czytam że to jest pomysł trenera Szatałowa
> podobnie jak Nawotczyński. O ile jeszcze w
> przypadku Nawotczyńskiego można powiedzieć że
> może będzie uzupełnieniem składu (w to że
> będzie grał w pierwszej 11 nie chce mi się
> wierzyć), to Kaczmarek jako pierwszy bramkarz to
> jakiś koszmar...
Prędzej to kubuś sobie przeglądnie czy aby czasem nic złego nie piszemy na jego zarządzanie słupkami i na generała filipaka.....
Matthias89 Napisał(a):
O ile jeszcze w
> przypadku Nawotczyńskiego można powiedzieć że
> może będzie uzupełnieniem składu (w to że
> będzie grał w pierwszej 11 nie chce mi się
> wierzyć)
Sam Szatałow stwierdził że na 3 pozycje nie chce piłkarzy, i nie jest to pozycja nawotczynskiego dlatego mam nadzieje ze zakontraktował go do młodej ekstraklasy jako wieczny talent, a prawdziwego przynajmniej jednego stopera jeszcze zakontraktujemy .
Kurcze moglibysmy sie pobic o jakiegos dobrego napadziora...Robaka albo kogos innego a nie taki "szrot" kaczmarkowy sprowadzać....to juz lepiej Saidi z wyskokiem na 5 metrów będzie bronił i przynajmniej 100% - towek nie marnował....:(
"ciemność widzę...widzę ciemność..."
Obronę poprawimy a bramę zawalimy przez "grzejących" ławę... :P tfu,tfu już nie kraczę...
Jeden -zero gry w EL a drugi - 35 meczy w ciągu 4 lat!
I oni mają dyrygować Pasiastą obroną? :D
Powiem tak Kaczmarek nie jest dobrym bramkarzem dla Cracovii z tego powodu ze nie grał za dużo w tej rundzie a nam takiego bramkarz potrzeba nie bede wracał do M.Bąka bo chyba większość nas go w Cracovii nie widzi ale może Wojciech Kowalewski byłby dobry a na atak B.Grzelak
A propos transferowej bomby, to chyba już wiadomo o kogo chodzi: http://www.90minut.pl/kariera.php?id=13688
Jestem podekscytowany..
już było....:D
QBAQ1906PASY Napisał(a):
> A propos transferowej bomby, to chyba już wiadomo
> o kogo chodzi:
> http://www.90minut.pl/kariera.php?id=13688
> Jestem podekscytowany..
Było
było, że było
LGU Napisał(a):
> Powiem tak Kaczmarek nie jest dobrym bramkarzem
> dla Cracovii z tego powodu ze nie grał za dużo w
> tej rundzie a nam takiego bramkarz potrzeba nie
> bede wracał do M.Bąka bo chyba większość nas
> go w Cracovii nie widzi ale [b]może Wojciech
> Kowalewski[/b] byłby dobry a na atak B.Grzelak
Ja myślę, że to mogła by być ta bomba.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)