Hmmm Nwaogu jakoś mnie nie przekonuje choć mogę się mylić, no ale i tak chyba byłby lepszy niż Dudzic czy Krzywicki. Jednak uważam że powinniśmy szukać jakiegoś większego wzmocnienia w ataku. A bramkarz? Mnie nie przekonuje ani Bąk, ani Janukiewicz, ani Kaczmarek... Pozbycie się Cabaja póki co wydaje się błędem, chyba że zarząd ma jakiegoś asa w rękawie.
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd.
A co Wy na to? :D
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/2010/12/23/marian-jarabica-z-cracovii-trafi-do-serie/ Marian Jarabica z Cracovii trafi do Serie A?!
hukOO_dmx Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> wolał bym zęby zamiast baka do Cracovii
> przymierzali Kasprzika.
Chyba jak Kasprzik przymierzy strój rozmiar mniejszy :P
sarna23 Napisał(a):
> Ja też tak sądze , ale chciałbym , aby to był
> Edin Dzafić
Ja bym chciał Edina Dzeko
mknacylopez Napisał(a):
> A co Wy na to? :D
>
> http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/2010/12/23
> /marian-jarabica-z-cracovii-trafi-do-serie/ Marian
> Jarabica z Cracovii trafi do Serie A?!
To mnie rozbraja na całej linii :D Serie A/B musiało by obniżyć naprawdę poziom jeśli miała by to być prawda. :D
Skoro Glik trafił do Serie A, to może Jarabica ma równie obrotnego menago.
Ale mnie cieszy na razie bardziej niz transfery pozbywanie sie piłkarskiego szrotu, od tego trzeba zacząc i to sie właśnie dzieje .
Plany transferowe Cracovii według Tabisza i Rząsy. Materiał filmowy w [b][url=http://www.malopolskatv.pl]Małopolska.TV[/url][/b]
Jakby udało sie pozbyć Goliny i Jarabicy to byłby ogromny plus:). Nareszcie można by pochwalić klub.
a ja was teraz zdziwie ale ja Bym Tego Jarabicy nie sprzedawał według mnie to może być bardzo dobry stoper i według mnie nie grał wcale źle w meczach w których dano mu zagrać no może z Lechem zmiażdżył ale ja bym mu dał szanse a do serie A wysłał bym Wasiluka;p
jak ja chciałbym, żeby Jarabica trafił może na początek do Serie B, potem wyżej, a na koniec, żeby został piłkarzem znanego europejskiego klubu.
już się cieszę na wpisy tych wszystkich, którzy przeklinają Tomka Rząsę za sprowadzenie Słowaka do Cracovii.
dokładnie ci sami będą wypierd... Tabisza za to, że pozwolił mu odejść.
Villa_KS Napisał(a):
> Ale mnie cieszy na razie bardziej niz transfery
> pozbywanie sie piłkarskiego szrotu, od tego
> trzeba zacząc i to sie właśnie dzieje .
Swieta racja Villa swieta racja.Wyciac do pnia to cale dziadostwo i budujemy od nowa.Mysle ze Struna przychodzi w dobrym momencie,bo gdyby przyszedl w tym czasie co Jarabica skonczylby jak on na lawce.W tej druzynie nie ma za grosz atmossfery,kto sie ma bawic ten sie bawi reszta jest odizolowana i sie nie moze odnalezc.Cracovia sie dzieli na sstarych i nowych a tego podzialu nie moze byc w profesjonalnym klubie.Jarabica po paru meczach okrzykniety transferowym niewypalem a tu prosze ktos z ligi o ktorej prawdopodobnie nikt z towarzystwa nawet nie marzyl zainteresowal sie chlopakiem.Wyszukujmy takich graczy a nie starych wyjadaczy pijakow bez ambicji a ten klub stanie na nogi.Proces budowy moze potrwac sezon ale wierze w to ze sie uda
Jarabica nie jest ani szrotem, ani dziadostwem. On po prostu nie został wkomponowany w zespół. Zespół? Nie, zbieranina ,której nie potrafił ogarnąć Dyzma, trener-patałach.
Z tym Jarabica do serie A lub B to jakis wogule smiec :D kto go chce kupic ale za to ciesze sie że znalazli sie jacys frajerzy ktorzy sa chetni na Goline bo gosc nic nie gra a ciągnie kasy tyle że szok a za jego pensje kupi sie jakis chłopakow ze wschodu czy z balkanów. Jednak na testy zamiast np paru dobrych grajkow moze przyjechac 5 suartow lub janusów...... więc oby te transfery anstepne byly udane.....
Kolego za fajny usmiech nie dostaje sie opaski w kadrze mlodziezowej bo mlodziezowej ale kadrze Slowacji.I to nie kadrze ktora dostaje od wszysstkich lomot ale takiej ktora prezentuje wyzszy poziom od naszej.Jarabica przeszedl w Cracovii ta sama droge ktora przechodza inni chwila dobrej gry i upadek do poziomu prezentowanego przez kolegow.Przychodzi Jarabica kazdy podjarany chwila i bęc.Przychodzi Suart kazdy podjarany chwila i bęc.Przychodzi Saidi kazdy podjarany mysli ze wkoncu zlapalismy Boga za nogi chwila i bęc i tak w kolo.Ci ludzie potrafia grac bo kazdy z nich to pokazal-ale nikt z nich nie potrafi tego pokazac w Cracovii.Taki Suworow blyszczy na kadrze,potrafi tam grac na takim poziomie ze pewnie gdyby mial polski paszport z miejsca dostalby powolanie ale dlaczego nie potrafi w Cracovii?Kazdy mial chwile zwatpienia szukania winnych ale teraz juz czesc kibicow Filipiak i sztab szkoleniowy chyba widza gdzie byl problem.Wietrzenie szatni mam nadzieje choc nikt nieomylny nie jest(poza jednym forumowiczem ale to wie kazdy)powinno byc tym antidotum ktore pozwoli wyrwac sie Pasom z zapasci w jaka wprowadzali nas kolejni trenerzy a przedewszystkim zawodnicy(tak o was pisze bawcie sie dobrze na obozach w kluczborku i z calym szacunkiem nikomu nie ujmujac Muszynie)
Wesolych Swiat i sukcesow Cracovii w Nowym Roku zycze.
Jarabice bym Zostawil dla Struny Ew. Kosanovicia chyba ze maja w planach jakiegoś stopera jeszcze sprowadzic.
Suart ? Możę Zostać Pod Warunkiem ze Nuczy się grac jak lewy obrońca ...
hukOO_dmx? Może zostać, pod warunkiem że nauczy się języka Polskiego.
Coś mi się wydaje że odejście Bartka ,,drewna" Ślusarskiego poprawi atmosferę w szatni. Dojdą nowi głodni gry zawodnicy i w dodatku ręka Szatałowa może dać znaki. Będzie dobrze:)
>hukOO_dmx? Może zostać, pod warunkiem że nauczy się języka Polskiego.
hehhe eeeeeee tam wytransferujemy go do Niecieczy :D
Z dotychczasowych postów raczej wynika, że on [b]jest[/b] z Niecieczy
K-S-C Napisał(a):
mam nadzieje choc nikt
> nieomylny nie jest(poza jednym forumowiczem ale to
> wie kazdy)
No ja bym więcej nieomylnych forowiczów znalazł:)
Na pierwszy skan pamięci mam dwóch
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)