Teodor piszez o kosztach utrzymania miernoty Nawotczyńskiego jakbyś znał jego zarobki ?.
Poza tym co to a miernik?Pytam ile mogła chcieć zarabiać miernota co od 6 lat nie zrobiła przysłowiowego sztycha w ekstraklasie?.Jakbyś zrobił na forum sondę i zapytał ludzi kogo chcieli by widziec w pasiastej koszulce Skrzyńskiego czy nową miernotę to wynik byłby dla tej miernoty druzgocący.
Dajesz jakieś statystyki porównawcze Skrzyński -Polczak z przed 3 lat ,a od tego czasu Polczak nie rozwinął się a wręcz cofnął w rozwoju ,a Skrzyński cały czas prezentuje solidny ekstraklasowy poziom.
Mamy całą game naściąganych miernot przez Rząse i ten ściąga dalej śmietnik.
Zastanawiam się jak ci nie wstyd wypisywać bzdury nt trenera Oresta Lenczyka .
O tym jak dobry to trener przekonaliśmy się wszyscy gdy go zabrakło.
.
Drużyna wzmocniona za ponad 5 mln zł z innym trenerem przy graniu na nowym stadionie ,a nie po Sosnowcach ograła po jesieni 8 pkt .Orest ugrał 20 ,a przypomnę że przyszedł po 2 porażkach i przed samym zamknięciem transferowego okienka.Masz swoisty tupet by wpierać że to co od Oresta to be ,a teraz jest cacy.Orest jakby dostał wolną rekę to Cracovia była by teraz w środku tabeli i wiemy to wszyscy.Złomu od Tomcia by nie było.
Piszesz zakontraktować 10 dobrze rokujących piłkarzy z Bałkanów.Smiech na sali -chcesz zrobić z Cracovii pośmiewisko ala brazyliska pogoń ptaka?I pytanie kto ma ich szukać bo Rząsa już pokazał jak się do tego nadaje.Wyszukał nam dobrze rokujących ;Łuczaka,Suarta ,Janusa ,Radomskiego,Budakovica,Jarabicę .Teraz na dokładkę do krakowskiego oddziału klubu kokosa zafundował nam kolejną kalekę .
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd.
Nie wiem, napisałem, że Sasin lepiej gra po prawej stronie niż po lewej
powiem tak potter ma racje skrzynski byłby lepszy od naszego nowego gwiazdora defensywy polczak sie nic nie rozwinoł w okresie od kiedy odszedł skrzynia
LGU Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> powiem tak potter ma racje skrzynski byłby lepszy
> od naszego nowego gwiazdora defensywy polczak sie
> nic nie rozwinoł w okresie od kiedy odszedł
> skrzynia
Napiszę grzecznie bez dyskryminacji. Zarejestrowałeś się dzisiaj to bądź tak miły i przeczytaj regulamin forum. Masz swoje zdanie na dany temat - super, ale
1. Nazwiska pisze się z dużej litery,
2. Mamy swój język więc szanujmy go i jego zasady (gramatyka i ortografia)
Pozdrawiam
LGU Napisał(a):
> A.W.B za kim ty bys płakał jak by odeszli z
> Cracovii .
Płakałem za Wackiem, Zegarkiem, strasznie żal mi było odejścia Siemienca
Dla ciebie to nie sa legendy klubu
> tobie sie podoba bąk mi tez dobry bramkarz tylko
> fanatyk lECHIi za kim ty jestes to ja nie wiem ale
> cos mi sie wydaje ze nie za naszym kochanym klubem
> co widze twoj wpis to co krytykujesz
Co ? Gdzie ja napisałem, że mi się podoba Bąk ? Naucz się czytać ze zrozumieniem. Śmiać mi się chce z osób, które nagle napie... na Bąka za to, że jest z Lechii a nie atakowali psa wiślackiego Skrzyńskiego, który przyszedł na trening Cracovii w szmacie GTS-u. Tyle, teraz zrozumiałeś ?
PANOWIE ZACZYNACIE POWOLI GONIĆ WŁASNY (przepraszam) OGON !!!
Dobrze będę pisał poprawnie nie chciałem nikogo urazić
Heheh A.W.B dostał ciśnienia już sobie to wyobrażam :D
LGU Napisał(a):
> Dobrze będę pisał poprawnie nie chciałem
> nikogo urazić
Nie czuję się urażony tylko to jest forum najstarszego klubu w Polsce. Szanujmy to! nie traktuj moich postów w charakterze osobistych wycieczek.
Dobranoc
A.W.B. ale akurat Tabisz rzeczywiście musi odejść, a porównanie go do Balcerowicza obraża tylko twórcę dobrych dla Polski reform. A co dobrego dla Cracovii zrobił Tabisz?
Chwostek Napisał(a):
> Ciekaw jestem ilu zawodników do nas przyjdzie, bo
> niektórzy powinni odejść, a kilku już
> odeszło. Tak więc szatnia zostanie przewietrzona
> dzięki odejściu dwunastu apostołów;
> Marcin Cabaj
> Łukasz Merda
> Michał Goliński
> Krzysztof Janus
> Wojciech Łuczak
> Dariusz Pawlusiński
> Arkadiusz Radomski
> Paweł Sasin
> Alexandru Suvorov
> Radosław Matusiak
> Bartosz Ślusarsk
> Łukasz Uszalewsk
>
> To powinna być zapowiedziana głęboka
> przebudowa.
No nie, Sasina bym zostawił.
Tabisz jest zwyklym burakiem na ktorego psiacza wszyscy z pilkarzami, dzialaczami innych druzyn na czele. Jest przydupasem i marionetka, dlatego wciaz ma posadke.
Ten klub nie ma administrcji z prawdziwego zdarzenia i dlatego na przestrzeni ostatnich lat wiecej syfu i niewiadomych co wynikow.
I co by ten obsrany Orest zrobil ? Nasciagalby Pietrasiakow ( ktorych koszt utrzymania rocznie przek=racza 2 miliony ) naciagnal budzet na maksa i co dalej ? Przez 3 sezony stanelibysmy w prozni a jego pilkarzyki-pajacyki przez 3 lata mieliby wakacje na koszt Cracovii tylko po to by na koniec sezonu zajac przy dobrych wiatrach 12-13 miejsce ? Granie o pietruszke mozna zorganizowac za 15 milionow rocznie co udowodnil juz Szatalow z Polonia Bytom nie widze wiec sensu utrzymywac gwiazd Lenczyka . Lepiej spasc z ligi i tworzyc druzyne od podstaw pilkarzami z ambicja ktorym bedzie zalezalo na sukcesie i wybiciu sie z naszej ligi niz przytulek i dom spokojnej strarosci tylko po byc w ekstraklasie dla samego bycia .
Najtansze bilety jak widac nie sciagnely uspionych i nowych kibicow - bez sukcesu sportowego ich niestety na trybunach ( dla niektorych na szczescie ) nie bedzie wiec i proznia jaka tworzyl i planowal Lenczyk bylaby gowno warta!
Profesjonalne kluby posiadaja siec skautingow w calej Europie , Ameryce czy nawet u mudzinow - ale wszystko ma swoja cene . Bilety lotnicze , hotele i gaze dla skautow kosztuja ! Zawodnikow oglada sie po pol sezonu zanim sie go kupi pytam wiec skad na to Cracovia ma wziasc pieniadze skoro nawet najbogatsze kluby w Polsce ich nie maja ?
Chcesz sie wzorowac na Czyzniewskim z Arki prosze bardzo , wymien mi tylko kilka tych niesamowitych nazwisk jakie sciagnal do Arki ? Razem z nami i Polonia graja podobna kaszane i zaraz zobaczymy ile beda warci gdy tylko opuszcza sztuczna nawierzchnie stadionu Narodowego Rugby.
Przytocz mi tez te niesamowite mecze Skrzynskiego skoro tak sie rozwinal i wyjasnij dlaczego Polonia traci tak wartosciowego zmiennika . Od Polczaka rozni go tylko to ze Polczaka z karta na reku z miejsca przyjmie polowa ligi zas Skrzynskiego conajwyzej Polonia Bytom lub LKS Nieciecza !
P.S Nie porownuj przypadkowej zbieraniny PTAKA ze szkolnych boisk w Brazylii do druzyny jaka mozesz opierac na zawodnikach ocierajacych sie o reprezentacje w swoich krajach bo za takie pieniadze jakie dostaje mega gwiazda naszej ligi Matusiak chlopak z Balkanow moze gryzc trawe nawet 120 minut a nie jak nasza gwiazda czlapac 70 bo pozniej juz mu sie albo nie chce albo nie ma sily . . .
P.S II - nie odpowiadam juz na Twoje mity i legendy bo widze ze masz swoj zamkniety swiat polegajacy na napierdalaniu dla samego napierdalania i gloryfikujesz gosci ktorzy tak naprawde NIGDY nie powinni zalozyc Pasiastej koszulki .
Pozdrawiam
leszeczek Napisał(a):
> Rafi Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > http://www.youtube.com/watch?v=HFSWIFKzMNk - to
> ja
> > podbiję bębenek. (jak to się tutaj mawia)
> > "BRAĆ" Nwaogu! Nie dość, że strzela z
> kaziora,
> > to jeszcze robi fikołki! Byłoby z nim wesoło
> > :)
> >
> > http://www.youtube.com/watch?v=BHPLOcVaIMU - tu
> > dobija dwie padliny, ale... też robi fikołki.
> >
> > Jestem YouTube'owym skautem, nie ma co :)
>
> Dziwię się, że taki akrobata nie zrobił
> wrażenia na Lenczyku.
> Ale wydaje mi się, że z Saidim by niezły tandem
> stworzyli.
[b]NIE NA LENCZYKU A NA PŁATKU[/b]
który wpuścił go na niecały kwadrans z Okocimskim Brzesko.
TEODOR Napisał(a):
zas Skrzynskiego
> conajwyzej Polonia Bytom lub LKS Nieciecza !
Zapomniałeś o DOBRYM OJCU więc dodam jeszcze GKS Katowice.
dangorka Napisał(a):
> potwierdzam, podpisujemy kontrakt z Andrazem
> Struną
Potwierdzasz na podstawie statusu weszlo na facebooku ? :)
potter Napisał(a):
[...]
> Zastanawiam się jak ci nie wstyd wypisywać
> bzdury nt trenera Oresta Lenczyka .
> O tym jak dobry to trener przekonaliśmy się
> wszyscy gdy go zabrakło.
> .
> Drużyna wzmocniona za ponad 5 mln zł z innym
> trenerem przy graniu na nowym stadionie ,a nie po
> Sosnowcach ograła po jesieni 8 pkt .Orest ugrał
> 20 ,a przypomnę że przyszedł po 2 porażkach i
> przed samym zamknięciem transferowego
> okienka. Orest jakby dostał wolną rekę to Cracovia była by teraz w
> środku tabeli i wiemy to wszyscy.Złomu od Tomcia
> by nie było.
Oj, coś mi się zdaje, że Cię poniosło - tworzysz legendę. To prawda, Orest dokonał niebywałych rzeczy na jesieni 2009, zwłaszcza że odziedziczył rozbity i kiepsko przygotowany fizycznie zespół.
Ale co się stało na wiosnę? Przygotował zespół tak jak chciał, żaden Tabisz ani Rząsa nie mieli nic do gadania, czy Cypr i Spała, czy dr Wielkoszyński czy ktokolwiek inny. Była kasa na transfery, były jakieś poszukiwania, skończyło się na Merdzie, Suworowie i Owsiannikowie, nie przyszedł nikt do obrony, Białorusin do ataku okazał się podobno za słaby. No i w rundzie wiosennej broniliśmy się niemal do ostatniej kolejki przed spadkiem, trwoniąc dorobek z jesieni, doznając haniebnej porażki z Ruchem, i generalnie grając kichę.
Ja tego wszystkiego nie mogę zrozumieć. Owszem, jak odszedł, to się okazało, że Ulatowski, który nas pyknął 3:0, nie radzi sobie kompletnie, a Rząsa nie umie ocenić przydatności grajka na pozycję, na której sam występował. To jeszcze trudniej zrozumieć, ale mimo wszystko nie twórzmy mitu nieomylnego Oresta, bo Lenczyk nie jest nieomylny. Podobnie jak nieomylny nie był Stawowy. Swoją drogą ciekaw jestem, jak Śląsk będzie sobie radził na wiosnę, ale to już inna historia.
.
TEODOR Napisał(a):
> Potter dajze juz spokoj z tym Skrzynskim .
> Przypomne Ci sezon 2007/2008 czyli sezon w ktorym
> Skrzynski lapal sie jeszcze do skladu . Jego nota
> w podsumowaniu kibicow na koniec sezonu to 4,94
> dla porownania Polczaka ocenili na 6,11 ! ! ! Nic
> Ci to nie przypomina ?
Ale manipulujesz faktami.
Po 1. jeden grał jesienią, drugi wiosną
Po 2. Jesienią 2007 Stefan grał 3-5-2. Wiosną za namową mądrzejszych od siebie w ostatniej chwili na zagranicznym zgrupowaniu przestawił się na 4-4-2. Jeśli kumasz piłkę, to wiesz jaka to jest różnica.
A.W.B. Napisał(a):
> A Ty Stasek ( Krak06) przestań, że k...
> narzekać. Odkąd jesteś na forum to tylko
> jojczysz, narzekasz i napie.... . Zero
> konstruktywnej krytyki tylko napie... w stylu ''
> Tabisz ( Balcerowicz) musi odejść ... a Filipiak
> to i tamto, piłkarze niewiniątka gnębione przez
> zarząd a Wojtek Stawowy najlepszy trener
> ligowy''. Idze se chłopie włóż dres Wuefisty,
> który z takim trudem zdobyłeś i idź na kawę
> do Madeji na wspomnienia jak to Pan Maciej dostał
> trabanta za wzorową pracę w GTS-ie a nie truj
> nam tutaj na forum Twoimi wiecznymi pretensjami i
> płaczami na Tabisza.
Zmiazdzyles mi umysl tym tekstem , hehe
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)