POLONIA BYTOM
KONTRAKTY DO 31.12.2010
Arkadiusz Mysona
Moja propozycja...
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd.
Bo wypożyczony z Lechii chyba ;>
Ale generalnie - pięć razy lepszy Magiera. Arkadiusz "Śmierć żydzewskiej kurwie" Mysona mnie nie przekonuje.
Mknący...widzę ,że wolisz ŁKS.....ja tyż :D
Zibiland - nie ze lubie, nie lubie. Nie pamietasz?
Mysona to koszmar,jeszcze gorszy od Janusa
boleknh Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Mysona to koszmar,jeszcze gorszy od Janusa
To tak się w ogóle da?
Jeśli chodzi o Gizę to cieszę się z jego przyjścia, ale widzę, że nikt nie skomentował tego, że ma tylko półroczny kontrakt. Czyli nie trzeba się zbytnio starać bo jak nie wyjdzie i będzie spadek to i tak można znaleźć inny klub :( Powinien być półtoraroczny kontrakt.
Za półroczny kontrakt mniejsza prowizja dla menago, a jest opcja przedłużenia.
Miszczu - a po chuj komentować?
Janus ma kontrakt jeszcze 4 lata - źle
Giza ma kontrakt pół roku - źle
Ogarnijcie się chopy ;]
Kontrakt Janusa to istna kpina i powinien go opłacać w całości ten patałach ulatowski :) taki mały off topic.
Co do samego Janusa proponuje Profesorowi czy Trenerowi wywalenie go do ME moze zmusimy go do odejścia do 1 ligi :)
A tak swoją drogą to Słoweńcy myśleli, że Struna pojechał na testy do [...]
[url=http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/wszyscy-pilkarze-gornika-zabrze-na-sprzedaz,1,4081149,wiadomosc.html]onet.pl[/url]
Mam prośbę do wklejających linki: jeśli wklejenie treści wiadomości z jakiegoś serwisu jest ponad Wasze siły, to przynajmniej wpiszcie tytuł artykułu który linkujecie, oszczędzicie innym trochę czasu - niektórzy poza forum czytają też inne portale...
Komentarz do linku:
Nie dziwie się że szukamy za granicą skoro za [small]takich[/small] zawodników krzyczą TAKIE ceny
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/2010/12/14/wiceprezes-cracovii-przed-swietami-kolejny-transfer/ Wiceprezes Cracovii: Przed świętami kolejny transfer
- Cały czas trwają poszukiwania zawodników. Trwają też negocjacje w spawie pozyskania zawodników i jesteśmy na finiszu rozmów. Przed świętami być może pojawi się jeszcze transfer i być może nie jeden - mówi Tabisz.
alocha Napisał(a):
> Mam prośbę do wklejających linki: jeśli
> wklejenie treści wiadomości z jakiegoś serwisu
> jest ponad Wasze siły, to przynajmniej wpiszcie
> tytuł artykułu który linkujecie, oszczędzicie
> innym trochę czasu - niektórzy poza forum
> czytają też inne portale...
Popieram apel alochy. Klikajac taki link bez objasnienia jego zawartosci (chocby wlasnie tytulu) napotyka sie czesto cos, co sie czytalo juz nawet nie raz.
Mam nadzieje że klub wyciągnał wnioski i tym razem tranfery będą dopięte już przed pierwszym treningiem. Potem jest czas na zgrywanie drużyny.
mknacylopez Napisał(a):
> Miszczu - a po @#$%& komentować?
>
> Janus ma kontrakt jeszcze 4 lata - źle
> Giza ma kontrakt pół roku - źle
>
> Ogarnijcie się chopy ;]
Janus jest po prostu słabym zawodnikiem. Ale każdy zawodnik powinien mieć kontrakt, który zmotywuje go do walki. W jaki sposób półroczny kontrakt spełni taką rolę, jeśli piłkarz po nieudanym sezonie może iść do innego ekstraklasowego klubu za darmo? Gizie się nie dziwię, że chciał taki kontrakt, ale klubowi już tak.
A ja ten krótki kontrakt rozumiem tak Giza zagra słabo to mu klub podziękuje i tyle zagra przyzwoicie to przedłużą o roczek lub dwa ;)
Też tak sądzę.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)