Robak is good
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd.
nie wiem czy ktos wspominal juz w tym temacie, ale ponoc interesujemy sie Cierzniakiem
weszlo na facebooku:
Jesteśmy bardzo ciekawi, czy Cierzniak będzie nowym bramkarzem Cracovii i czy będzie to związane z faktem, że ten sam menedżer, który reprezentuje Cierzniaka, pomagał trenerowi Szatałowi w przejściu do Krakowa (opcja rezerwowa - nie Cierzniak, tylko Kaczmarek ze Śląska, menedżer ten sam).
Kołakowski?
Ja słyszałem ze w zimie ma przejsc do Watford , w sierpniu podobno tam byl na testach ale nie wiem skad to wiem pewnie gdzies nie dawno przeczytalem...moze ktos ma inne info..
dangorka Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> nie wiem czy ktos wspominal juz w tym temacie, ale
> ponoc interesujemy sie Cierzniakiem
Jak czytasz weszlo na fb, to sprzedawaj całe informacje, a nie wyrywki :)
bu3o: polskie media lansowały tego Cierzniaka w Watford, ale za chiny ludowe nie mogłem znaleźć o tym informacji w mediach angielskich.
Na mnie pozytywne wrazenie zrobil dzisiaj (u Was juz wczoraj:)) prawy obronca Widzewa, Rahdja (albo jakos tak, sorry). Dobre warunki fizyczne, wlaczanie sie do ofensywy i przede wszystkim swietna kontrola pilki. Wiec jednak mozna znalezc gdzies zawodnikow, tylko trzeba umiec. A my sciagamy Janusow i Suartow....
mknacylopez Napisał(a):
> dangorka Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > nie wiem czy ktos wspominal juz w tym temacie,
> ale
> > ponoc interesujemy sie Cierzniakiem
>
> Jak czytasz weszlo na fb, to sprzedawaj całe
> informacje, a nie wyrywki :)
>
> bu3o: polskie media lansowały tego Cierzniaka w
> Watford, ale za chiny ludowe nie mogłem znaleźć
> o tym informacji w mediach angielskich.
nie z weszlo
Proszę Cię :)
wołąkiewicz z lechii kontrakt mu się kończy w czerwcu więc za grosze można by go było kupić. Zresztą dużej części dobrych zawodników kontrakt kończy się w czerwcu.
Wołąkiewicz by do nas nie przyszedł.....
Jak nowak mógł przejść do lechi to czemu wołąkiewicz nie może do nas
Pasiak04 Napisał(a):
> Jak nowak mógł przejść do lechi to czemu
> wołąkiewicz nie może do nas
Nie ma takiej opcji żeby wołąkiewicz przyszedł do nas.:)
Po pierwsze spójrz na tabele,po drugie jest reprezentantem Polski.
Pasiak04 Napisał(a):
> Jak nowak mógł przejść do lechi to czemu
> wołąkiewicz nie może do nas
Chciał byś grać w 1 lidze w klubie w którym Rządzi Tabisz??
Taaaaak ! W kwestii formalnej znam nieco kulisy przejścia P. Nowaka do Lechii .
Na wejście dostał 2x tyle co miał u nas (jeden z najniższych kontraktów) ok. 20 tys./m-c + premie,
3-pokojowe mieszkanie.
A tak wogóle moi drodzy układacie sobie listę pobożnych życzeń, wirtualnie kupujecie z każdej drużyny prawie każdego, aż nie za bardzo chce się to czytać.
Wg Was kupmy 20 zawodników, będziemy mieć w sumie 45 i dalej nie będzie miał kto grać!
A i tak wszystkim trzeba nieźle płacić. !!!!!!!!
Możemy co najwyżej układać sobie listę życzeń zawodników z 1 ligii i to z druzyn które nie liczą się w walce o awans.
np. Drozdowicz (GKP Gorzów) , Janukiewicz,Petasz,Hrymowicz (Pogoń)
Ja proponuje przyjrzeć się Charles'owi Nwaogu z Floty Świnoujście. Gość ma już 13 bramek i jest liderem w klasyfikacji strzelców. Tylko z wiekiem nie wiadomo, bo nie wierze, że ma 20 lat.
Już był u nas przecież :)
Dokładnie, grał w sparingu z Okocimskim w Brzesku. Spisał sie b. poprawnie, ale okazał sie za słaby dla Płatka. Dzisiaj chłopak wart jest coś pod milion złotych.
Jak go zobaczyłem na Wielickiej przed wyjazdem do Brzeska (a raczej jego karczycho:) ) to moja pierwsza myśl: nie ma szans, że ma 19 lat :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)