zgadzam sie ze jakbysmy wyrwali Oijera to bylby hit, z ktorej strony by na to nie patrzec
ach milo sie marzy :)
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd.
Diabel Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> zgadzam sie ze jakbysmy wyrwali Oijera to bylby
> hit, z ktorej strony by na to nie patrzec
> ach milo sie marzy :)
Jak już marzyć to Oijera i van Bronckhorsta.
Z AEK Larnaka można powalczyć o Andre.
Konsultacja z Leo może nie była na temat Saidiego tylko Giovanniego.
nie no chyba na beke to napisałeś
bo to że to była konsultacja z leo w temacie Saidiego wyjaśnił już T.Rząsa a co by mógł się dowiedzieć w temacie zawodnika typu oijer jak jego zna każdy
Zejdzmy na ziemie taki piłkarz jak Andre Ooijer nie przyjdzie do Cracovii , nie zdziwiłbym bym się jak jakiś szejk z Arabii albo z Kataru ściągnął go do swojego klubiku proponując mu bardzo wysoki kontrakt .
Możemy powalczyć z cypryjczykami i szejkami.DON FILIPE ma przecież MILIONY NA TRANSFERY.HE HE HE !!!!
:))
Śnił mi się wczoraj były gracz Arminii Bielefeld Daniel Bogusz grający w koszulce Cracovii.
Daniel gra aktualnie w Sportfreunde Siegen w miejscowości, w której kiedyś mieszkałem i z tego co wiem ciągle nieźle się prezentuje na boisku ale to jednak nie zawodnik, którego szukamy.
Cabaj: Słabe wyniki Cracovii mnie nie martwią
http://www.gazetakrakowska.pl/sport/281611,marcin-cabaj-slabe-wyniki-cracovii-mnie-nie-martwia,id,t.html
mówi Marcin Cabaj, bramkarz Wisły w rozmowie z Jackiem Żukowskim. ................ po tym odechcialo mi sie czytac tego artykulu
mówi Marcin Cabaj, bramkarz Wisły w rozmowie z Jackiem Żukowskim inteligencja dziennikarzy
Aha, chłopaki, czytacie wszystkie wątki. Dziękuję, cześć.
a ja mam życzenie żeby nasi chłopcy w końcu zaczęli grać dobrą piłe :D
i witam serdecznie wszystkich kibiców Cracovii ;)
jestem tu nowa i jeszcze nie zabardzo wiem co jest trąf na tym forum :)
pozdrawiam, Ania :)
anulanh Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> a ja mam życzenie żeby nasi chłopcy w końcu
> zaczęli grać dobrą piłe :D
>
>
> i witam serdecznie wszystkich kibiców Cracovii
> ;)
> jestem tu nowa i jeszcze nie zabardzo wiem co jest
> trąf na tym forum :)
>
> pozdrawiam, Ania :)
Chyba każdy kibic pasów ma takie życzenie by nasza drużyna grała bardzo dobrą piłkę:) również witamy. Pozdrawiam!
Haha:D to jest wątek o Transferach, a nie randka w ciemno:D
a to przepraszam bardzo, nie wiedzialam ;ooo moze mi wybaczy ;ooo :(:(
:D
Ech knur, gdybyś te wszystkie posty przeniósł do HP, a Ty tak bezdusznie kasujesz...
Tyle kreatywnej twórczości się zmarnowało :D
a ja nawet nie zdarzyłem przeczytać : ( oczywiscie chciałem tylko małym off topem przypomniec o dobrym zwyczaju tego forum związanego z wklejaniem swojego zdjęcia do powitalnej wiadomości.
co do Daniela Bogusza to on ma chyba 100 lat a nawet za młodu nie był topowym zawodnikiem więc wątpie
Inni już o to zadbali http://www.cracovia.krakow.pl/read.php?4,1326640,page=128
jak myślicie? Kupią tego stopera jeszcze przed obozem w holandii?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)