A mnie się wydaje ,że Tomek miał na myśli Klicha.
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd.
Drogi potterze,
Jedna rzecz to nie spowiadać się w wywiadach z konkretów podejmowanych działań, co jest oczywiście porządane i oczekiwane przez nas wszystkich dla których efekt końcowy w postaci sfinalizowanych transferów jest ważniejszy od krótkoterminowej chęci zaspokojenia ciekawości i pogoni za plotką (na marginesie mam wrażenie, że nie wszyscy na forum podzielają moje zdanie). ;-)
A inna rzecz to powadzić negocjacje w profesjonalny sposób, będąc partnerem przewidywalnym dla kontrahenta (i tutaj lata pracy Tabisza wykreowały nieodpowieni wizerunek Cracovii, co oznacza, że dla wielu osób z branży jesteśmy najogólniej mówiąc niepoważni).
Tak więc nie wiem co miałeś na myśli w kontekście "kupowania" rewelacji o zawieszeniu transferów... Strategia, która w tym momencie nakazuje zawieszanie transferów jest nielogiczna i nieodpowiedzialna, podobnie jak strategia mówienia o zawieszeniu, kiedy faktycznie nic takiego nie ma miejsca. Mam nadzieję, że Tomek jednorazowo zaraził się od Bronka syndromem strzelania gaf ;-) i bedzie po temacie już w poniedziałek kiedy połkniemy Korzyma ;-).
Chociaż biorąc pod uwagę te dziwne wolty Profesora i zmiany koncepcji, które wielokrotnie przerabialiśmy, przyszedł mi do głowy czarny scenariusz, że może jednak Profesor po raz kolejny zmienił zdanie i wymyslił, że mamy kupować tak, żeby... nic nie kupić. Tak klasycznie po żydowsku. ;-).
Faktycznie, pozostałe fakty wskazują, że tandem Ulatowski - Rząsa ostro pracuje nad wzmocnieniami, tak więc jestem mimo wszystko dobrej mysli, że najbliższe dni rozwieją moje obawy.
Pozdrawiam
http://legia.com/www/index.php?akt=15806
Uprzedziłeś mnie. Info z oficjalnej strony Legii więc to już pewne i można już raczej zakładać wątek powitalny.
Cieszę się z tego transferu, rozwiązuje to chyba nasz problem z lewym skrzydłem. Brawa dla wszystkich, którzy maczali w tym transferze palce i wyrwali Korzyma z rąk Korony.
Super no to lewe skrzydło mamy teraz tylko oby sie te plotki o Robaku sprawdziły do tego stoper i jest extra.
tak jest! Dobry ruch transferowy, jeszcze jednego obrońce Konkretnego obrońce i bedzie dobrze... Myśle ze wykonamy jeszcze ze 2 transfery. Serba powinniśmy jeszcze brać do tego i jeszcze jednego, może i Robaka. To też byłby świetny pomysł ;)
kto wogole wymyslil cos z robakiem?
do mnie dzwonil kolega z Niemiec ze Lewandowski juz wraca do Polski do Cracovii :D
Nic nie wiem. A jestem pewny. Przyjdzie Korzym i zostawią Serba.
Wypełni się środek ciężkości pomiędzy oczekiwaniami.
Mnie to zadowoli.
Pozdrawiam.
Świetna wiadomość z tym Korzymem.
guziec Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> kto wogole wymyslil cos z robakiem?
> do mnie dzwonil kolega z Niemiec ze Lewandowski
> juz wraca do Polski do Cracovii :D
Do mnie znajomy z Włoch i podobno para obrońców (Bartosz Salamon i Błażej Augustyn) - mają nas wzmocnić. ;)
Podobno jeszcze Miśkiewicz (ten bramkarz teraz chyba Chievo, a wcześniej Milan), chce wrócić do Krakowa, tęskni za Polską. ;)
Takie plotki rozsyłacie ludzie :D Lepiej udowodnijcie to jakąś oficjalną informacją ;>
Ja cieszę się z tego co do tej pory pozyskaliśmy Radomski i Korzym :) -> PLUS <- Jeszcze jakiegoś wysuniętego i będzie Gites.
;) na papierze piękne :D
[IMG]http://i47.tinypic.com/2egbadv.jpg[/IMG]
w 90minut.pl Korzym na zielono :)
ciekawe kiedy konferencja :D
Pewnie już jutro bo Ulatowski będzie chciał by jak najszybciej dołączył do drużyny. A z drugiej strony po co czekać?
Domknąć do końca ten transfer i pracować nad środkowym obrońcą bo poza Serbem, który chyba zostanie potrzeba nam ciągle jeszcze jednego zawodnika na tą pozycje. No chyba, że Arek Baran zostanie to w razie czego mogliby grać wymiennie na środku defensywy z Radomskim.
w sumie to tak... Zobaczymy czas pokaże, oby były jak najlepsze wyniki...
A ja mam dziwne przeczucie, że wkrótce pojawi się u nas nowy bramkarz ;)
rozrabiaka, uchyl rąbka tajemnicy ^^
bramkarz ponoć zimą ;)
http://www.90minut.pl/kariera.php?id=8206
A takiego kolesia nam potrzeba na środku obrony!!! (podany jako przykład)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)