Do ME wywalić.... Największe nieporozumienie na boisku!
-
-
Mateusz Bartczak
Mateusz od początku okresu przygotowawczego (tzn sparingi) jest naszym najgorszym zawodnikiem...
Nie wiem w czym leży problem, ale niestety...patrzeć się na jego grę nie da...
Brawo!!!
Za dzisiejsze wspaniałe zaangażowanie w grę, wolę walki i ambicję chciałbym zaoferować Ci super świetną wycieczkę, dzięki czemu będziesz mógł odpocząć po tak ciężkich i wyczerpujących meczach - ME czeka. bądź bohaterem w swoim klubie i sam się tam wyślij!!!
Potwierdza się to co pisałem o długości kontraktu. Ma kontrakt tylko na rok więc nie zależy mu na tym co będzie później z Cracovią. Piłkarze powinni mieć dłuższe kontrakty i być związani z klubem. Bartczak jest najsłabszy na boisku ale po meczu uśmiechnięty. I ten uśmiech to już przecież nie pierwszy raz bo po każdym meczu jest to samo.
Marna, polska gwiazdka. Wiecznie nadąsany i durnowato uśmiechnięty. W karierze wyszły mu dwa strzały życia i nic poza tym. Wypierdzielić.
ryzu won !!!
qrwa a ja myslalem ze Polczak byl slaby ... ale nieeee zawsze ktos musi sie wykazac ...
Chłopie jak Ci się nie chce biegać to powiedz trenerowi to Cie posadzi na ławie. Dziś grałeś, przepraszam chodziłeś jakbyś sprzedał ten mecz.. Zastanów się co Ty robisz!
bramka jest jego kiwać sie w środku pola z dwoma zawodnikami i odebrali mu piłke a pozniej faul i bramka .Facet tragedia. żegnamy z pokładu
Problem w tym, że cały pokład jest przegniły
Makabra, i gostek kasę za takie coś dostaje?
ten koleś to jakieś nieporozumienie! z takim zaangażowaniem jak w dzisiejszym meczu to powinien pasać owce na błoniach a nie kopać piłkę!!! bartczak - wy@#$%&aj z cracovii!
sabotażysta. syndrom podpisanego nowego kontraktu do kwadratu. kible czyścić, a nie na murawę.
Dziś mi się przypomniał słynny pressing Macieja "Pączka" Iwańskiego ... to dokładnie tak samo wyglądało .
Ale ja rozumiem 30 stopni , gorąc, jest niedziela godzina 14...
mateusz bartczak - wirtuoz piłki nożnej. Zaangarzowaniem bił na głowe niejednego piłkarza walczącego o mistrzostwo świata. Techniką powalał kibiców i wkręcał obrońców w ziemie.
Ja pierdole.
Miszczu2007 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Potwierdza się to co pisałem o długości
> kontraktu. Ma kontrakt tylko na rok więc nie
> zależy mu na tym co będzie później z
> Cracovią. Piłkarze powinni mieć dłuższe
> kontrakty i być związani z klubem. Bartczak jest
> najsłabszy na boisku ale po meczu uśmiechnięty.
> I ten uśmiech to już przecież nie pierwszy raz
> bo po każdym meczu jest to samo.
Kontrakt na 5 lat, to zły bo mu się nie będzie chciało biegać bo ma ciepłą posadkę, kontrakt na 1 rok zły bo będzie miał w dupie to co z klubem za rok będzie się działo i mu się nie chce biegać. to co jest dobre?
Spokojnie. Teraz gra chujnie ale na wiosnę znowu będzie walczył o kontrakt więc w cudowny sposób wróci do dobrej formy;)
Z Lechią i Jagiellonią Bartczak grał świetnie. Co go się tak uczepiliście? Bo rudy?
Moim zdaniem przyda mu się krótki odpoczynek na ławce w najbliższym meczu.
nie maja na kim sie wyladowac, Zytke chroni Santo, a tu jak narazie maja wolne pole do popisu
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)