Bardzo dobra zmiana Masaryka dzisiaj.
-
-
Pavol Masaryk - żegnamy.
Tak chciałem żeby on dzisiaj strzelił bo angażował się strasznie! Ale mu nie podawali niestety ! Ale będzie z niego pożytek ma potencjał chłopak!
Będzie z niego pożytek. Potencjal chłop ma.
Nie przesadzajcie, bo widzieliście wszyscy, że betony ostatnie 20 minut praktycznie nie grały, ale przyznaje, że zagrał dobrze.
,
Bardzo dobra zmiana gdyby w kilku sytuacjach był zauważony to może byśmy mieli wynik dwukrotnie wyższy, będzie jeszcze lepiej ! Tak trzymać
Jego najlepszy występ od czasu przyjścia. Szkoda, że nie trafił po dograniu Dudzica.
Taki nasz Słowacki KW-1.
Będzie bardzo dobrze, w meczach z Lubinem, widzewem u siebie, Polonią, Ruchem gdy raczej będziemy musieli grać atak pozycyjny będzie bardzo przydatny.
Hmm... topór z niego straszny. W porównaniu do koliberka Saidiego to dwa światy. Oby go piłka szukała w polu karnym.
Brawo! Dobry mecz! :)
Widać, że poprostu Masaryk nie przepracował solidnie okresu przed przyjściem do nas. Teraz nadrabia te zaległości.
Jemu potrzebna jest bramka na przełamanie.
Mam wrażenie, że nasi piłkarze nie ufają Masarykowi. Była taka sytuacja pod koniec meczu, że Suworow miał czystą drogę do podania Pavlowi, a ten przed sobą tylko bramkarza. Aleks poszedł jednak w dryblingową zabawę z obrońcami betonów, za co zresztą Masaryk miał do niego słuszne pretensje.
Sam Paweł dał przyzwoitą zmianę. Niesamowicie silny, świetnie się zastawia. Osobiście rozważyłbym opcję jego gry od 1. minuty w Gdyni.
Mysle, ze w tej sytuacji spore znaczenie mial wynik. Nasi przy stanie 3:0 zaczeli grac inaczej, na wiekszym luzie, podejmowac wieksze ryzyko przy akcjach, zeby sie popisac przed kibicami.
Ja bym na miejscu Szatalowa sprobowal w nastepnym meczu zagrac dwunastoma zawodnikami - na skrzydlach Visniakovs z Suvorowem, a w ataku Saidi i Masaryk. To by moglo dac niezly efekt.
Za to jest kara 2 minuty.
pasiasty81 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> (...)
> Ja bym na miejscu Szatalowa sprobowal w nastepnym meczu zagrac dwunastoma zawodnikami - na skrzydlach Visniakovs z Suvorowem, a w ataku Saidi i Masaryk. To by moglo dac niezly efekt.
:) :) :) To troche tak 'pasiasty81' jak w dowcipie, gdy dziewczyna w akademiku weszla do jednego z pokoi, a tam towarzystwo gra w karty.
- W co gracie? - pyta
- W brydza
- A moglabym zagrac?
- Jak umiesz, to czemu nie.
- No, jeszcze nie umiem, ale troche popatrze, to sie naucze.
- Dobra, to usiadz z boku i sie przygladaj.
Po godzinie przypatrywania sie grze, dziewczyna mowi: Dobra chlopaki, juz wiem, mozecie rozdac na 5 osob:)
Bardzo dobra zmiana i chyba najlepszy mecz jaki u nas zagrał od przyjścia. Widać ze powoli dochodzi do formy i zaczyna się coraz bardziej zgrywać z zespołem. Szkoda ze nie doszedł do piłki zagranej przez Dudzica bo jakby to strzelił na pewno było by mu jeszcze łatwiej. Ale i tak wierze ze będziemy mieli z niego duży pożytek.
6 dni później
Panie Masaryk. Dla Ciebie bilet w jedną stronę na Słowację i żegnamy...
dwie klasy gorszy od dudzica!
E tam dwie tylko?
Siedem albo dwadzieścia siedem, a co :D
Tydzień temu same pozytywne komentarze - dzisiaj wszyscy wysyłają go na Słowację :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)