Wiem, ale pytam co jeśli wylosują np. 2 mecze a będę chciał tylko jeden - będzie taka możliwość czy wszystko albo nic? Bo czytałem cały regulamin i nic tam nie znalazłem na ten temat.
-
-
EURO 2012 - Bilety
Wiec ja o to ich zapytalam - bo nie chcialam zeby mi sciagneli z karty za wszystkie mecze- wiec jezeli jestes z poza Polski i placisz karta odrazu sciagaja za wszystko (pytalam bo wiadomo ze chcialam sie zarejestrowac na wiecej meczy niz mnie interesowaly tylko po to by zwiekszyc szanse na wylosowanie), wiec niestety - musialam wybrac te ktore naprawde mnie interesuja i liczyc sie z tym ze jezeli zostane wylosowana to pobiora mi $ z karty automatycznie za wszystkie bilety na ktore sie zarejestrowalam.
Osoby placace przelewem z Polski maja 2 tygodnie na dokonanie transakcji - nie wiem tylko czy maja szanse na wybranie, czy przypadkiem nie musza zaplacic rowniez za wszystkie, a pozniej dokonac wymiany na ich portalu.
VanDerVood napisz do nich - odpisuja do dwoch dni.
dzisiok ostatni dzień aplikowania po bilety
Wczoraj przeczytałem, że jest ponad 2 miliony zgłoszeń - więc pomyślałem - będzie dobrze ;] !
Wypełniłem wszystko powpisywalem dane mecze a ta strona mi wysyła komunikat, że nie wyslałem formularza . Wszystkie bielty na jakie wyraziłem chęć na stronie się zapisał, a oni mi o tym formularzu. Nie znalazlem takiej komendy nawet. O co chodzi?
Zapisz. Idź do płatności, potwierdź metodę płatności i dopiero prześlij formularz.
VanDerVood dowiedziałeś się może jak to jest z tymi biletami? Czy za wszystkie trzeba zapłacić, czy można z niektórych zrezygnować?
Już widzę jak mnie wylosują :) Co do waszych pytań to jeśli składa się zamówienie na 7 mecz to jeśli wylosujesz 7 meczy to musisz za wszystkie zapłacić. Jeśli nie zapłacisz za wszystko to wtedy przepadają wszystkie bilety. Przynajmniej ja tak rozumiem z tego co mi odpisali jakiś czas temu. Z tego co gdzieś też czytałem to będzie można bilety odsprzedać przez stronę uefa jakoś w późniejszym terminie, czyli jeśli wylosujemy, zapłacimy a się rozmyślimy będzie możliwość odsprzedać bilet.
To będzie ciekawe przeżycie. Trafie wszystkie wytypowane mecz i zamiast się cieszyć ... zbankrutuje :)
ja tez zapytalam odrazu, bo musialam podac karte liczac sie z tym ze w razie wylosowania sciagna za wszystko! A na pare dobrych meczy sie zapisalam...
18 dni później
dzisiaj rozpoczęło się losowanie biletów, i rozsyłanie informacji mailami o wylosowaniu tak więc sprawdzać skrzynki i chwalić się czy się komuś poszczęściło
Ha! To się nazywa mieć szczęście- nie brałem udziału w losowaniu, a bilety mam. :D
Grzesiek ci załatwił pewnie to się nie chwal :)
rmszar Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ha! To się nazywa mieć szczęście- nie brałem
> udziału w losowaniu, a bilety mam. :D
Na układy nie ma rady. :)
Robin o naszym układzie pamiętaj
Mnie nie wylosują. Za często śpiewałem J..ć PZPN :)
To już wiem czemu nic nie dostałem :D A kiedy tak na prawdę mają przyjść potwierdzenia?
Z tego co czytałem to od poniedziałku.
Dzięki :)
[quote]Dementor Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Robin o naszym układzie pamiętaj[/quote]
Czekaj czekaj, niech no ja sobie przypomnę co Ty o [b]układach[/b] mówiłeś :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)