Coś mi się wydaje,że nie ma dobrej atmosfery w naszej ekipie.
-
-
Vule Trivunović - witamy w Cracovii!
?
mariusz Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Coś mi się wydaje,że nie ma dobrej atmosfery w
> naszej ekipie.
Jak teraz nie ma dobrej atmosfery to przez ostatnie lata jaka była wg. Ciebie atmosfera w szatni ? Chyba takie określenie nie zostało jeszcze wymyślone
23 dni później
Powodzenia Vule, zastąp dziś dobrze Nawotczyńskiego :)
dangorka Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Powodzenia Vule, zastąp dziś dobrze
> Nawotczyńskiego :)
Tez mu tego zycze, zdaje sobie jednak sprawe, ze bedzie to bardzo trudne. Mam nadzieje, ze w pelni wrocil do zdrowia.
Ciekawe czy wyleczy się do soboty :(
6 dni później
Mam nadzieje ze takiego Cie bedziemy juz ogladac do konca rundy!
Oby tylko znow jakas kontuzja sie nie przyplatala to mysle ze bedzie super!
Nie chodzi mi o bramke choc za to brawa sie tez naleza ale za profesorska gre w obronie i bycia nie do ogrania w pojedynkach glowkowych.
Trivunović w 11. kolejki Canal+
W jedenastce Piłki Nożnej też.
Poznałem dzisiaj go osobiście, w porządku gościu, zdziwił się nawet, że mu ktoś bramki gratuluje (pewnie myślał, że taki no-name) :)
Trafiony transfer....przynajmniej na razie.
26 dni później
Vule w 11 kolejki PS,moim zdaniem Radomski był lepszy, ale gratuluję :)
Moim zdaniem też Radomski ciut lepszy, ale Vule nie ustępował mu bardzo poziomem. Do PS wybierają głównie obrońców co bramkę strzelą, albo asystę zaliczą :P
11 dni później
Sorry Vule - ławka rezerwowych to od dziś Twoje miejsce na jakiś czas.
aleś dzisiaj d o p i e r d o l i ł do pieca..
Za coś takiego normalnie powinna być kara wysłania na trybuny. Na trybuny u nas się nie da bo w razie kontuzji musiałby grać Jarabica, ale powinien mecz z Jagiellonią oglądnąć z ławki.
Niekoniecznie Jarabica, z dwójki złego już lepszy Kosanovic. Przynajmniej może nieźle z wolnego kopnąć. A Vule dzisiaj - tragedia.
Ale dałeś dzisiaj w PIZDE -masakra.
[b]Gramy mecz "o życie" prowadzimy 1-0, a pan Trivunovic robi rzecz gorszą niż największy sabotaż[/b].
Szczególnie w meczu gdzie wymagana jest wyjątkowa koncentracja, poczucie odpowiedzialności i świadomość powagi sytuacji.
I to nie pierwszy poważny błąd tego człowieka - w meczu z Górnikiem Z. też przegrał łatwą górną piłkę po czym straciliśmy gola.
Twierdzę, że po tej "arcyfrajerskiej bramce Trivunovica" Widzew złapał wiatr w żagle co zmieniło zupełnie sytuację na boisku, w przeciwnym wypadku Cracovia miała szansę nawet wygrać.
W wielu klubach po takim "numerze" z panem Trivunovicem rozwiązano by kontrakt. [b]Człowieku zmarnowaleś cały wysiłek drużyny włożony w ten mecz jak i w walkę o utrzymanie![/b] Ale jako płatny najemnik pewno się tym nie zmartwisz.
59 dni później
Nie wiedziałem ze Vule byl przymierzany do Legii:) Przez Macka S:d i wyceniany byl na 700Tys euro:D to mamy komandosa w skladzie:D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)