Tak czy owak dziękujemy, za kiedyś strzelane bramki, ostatnio za dobrą gę na obronie.
-
-
MOSKIT DZIĘKUJEMY!!!
Zibiland Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Do 30 dni się nie wyjaśni...spoko...a poza tym
> paszportu niet!
Jestem tutaj nowy, ale powiem krótko: [b]trzeba być skończonym frajerem[/b], żeby takie wiadomości (prawdziwe czy nie) o piłkarzu który 6 lat grał w Cracovii wynosić na forum publiczne!
Dzięki za walkę.
a ja myślę jak Potter i AWB, Moskala fajny koles, choć gracz przeciętny, w odpowiednich momentach cisnacy do przodu, w strategicznych momentach z charakterem, ale na Boga! trzeba być ślepym żeby nie wiązać jego POWODÓW OSOBISTYCH z ostatnimi wydarzeniami, dziękuję za grę, za postawę nie mam zamiaru, piłkarz grający w Cracovii ma być krystalicznie przezroczysty, na razie co do pana właściciela Audi Q7 mam spore wątpliwości, tak czy owak powodzenia, znęcać się nie zamierzam bo nie takich jeszcze trafi, pzdrw
Ro Man Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> a ja myślę jak Potter i AWB, Moskala fajny
> koles, choć gracz przeciętny, w odpowiednich
> momentach cisnacy do przodu, w strategicznych
> momentach z charakterem, ale na Boga! trzeba być
> ślepym żeby nie wiązać jego POWODÓW
> OSOBISTYCH z ostatnimi wydarzeniami, dziękuję za
> grę, za postawę nie mam zamiaru, piłkarz
> grający w Cracovii ma być krystalicznie
> przezroczysty, na razie co do pana właściciela
> Audi Q7 mam spore wątpliwości, tak czy owak
> powodzenia, znęcać się nie zamierzam bo nie
> takich jeszcze trafi, pzdrw
Nie Audi Q7 a Infinity fx35 :)
a to przepraszam, zawsze mylą mi się tanie auta kupione za rentę mamusi i oszczędzone dzięki sucharom i wodzie :D
[img]http://img833.imageshack.us/img833/1050/tomekmoskaa.jpg[/img]
Nigdy nie zejdziemy na Psy! Powodzenia Tomek
Dzięki za wszystko Tomek !
zgodnie z zasadą domniemania niewinnosci, dziekuje Tomek za wszystkie lata ( 95 min w Szczecinie ech.. szał był) ale jesli z tym szczurem Drumlakiem cos nabroiłes to...... [b]na razie[/b] nie ma potwierdzenia nie ma sprawy :)
Dzięki Tomek za te kilka lat w pasiastej koszulce!
Dzieki Tomek za walke zaangazowanie i lata gry w Pasiastej koszulce,powodzenia!
Ja Ci specjalnie podziękuje jak się okaże,że Twoje "zaangażowanie"w meczu z zagłębiem było extra premiowane.Bo ja kupuje karnet a wy oszukujecie !!!
.Wiem,że to wątek o Moskale w Cracovii,ale pozwolę sobie...Pamiętam Tomek,jak Cię zobaczyłem(przypadkiem) pierwszy raz zimą 2001,..Pomyślałem wtedy,co to za koleś obwieszony złotem?!..(sorry)
.. Na odpowiedż nie musiałem długo czekac...Pierwszy mecz nowej rundy. Pogoń (lider wówczas)vs.Gks,Piętnaście tysięcy 'śledzi"na trybunach,a "Bobo"wystawia nowicjusza....i co? Piękna bramka,,łzy w oczach Majdana i owacja na stojąco od kiboli przy zmianie..Tak wyglądał Twój pierwszy mecz w tej lidze...Obyś jeszcze kiedyś poczuł to samo,co wtedy..Pozdrawiam!....
Ps.Wszystkim podejrzliwym wyjaśniam,że byłem na tym meczu w celach zawodowych.
12 dni później
Moskała zagrał w sparingu Puszczy:)dzisiaj a przecież ma być przy żonie non stop?!Czyżby Cracovia pozbyła się aferzysty umoczonego w korupcję w meczu z Lubinem??
Proszę Tomasz Moskała piłkarzem Puszczy!!Od dzisiaj:)
Tego ruchu juz nie rozumiem...... gdzie sens gdzie logika?
bu3o po prostu Moskała wiedział że lepiej jest odejść i zostać trochę lepiej zapamiętanym niż zostać dyscyplinarnie wyrzuconym za jakiś czas. Przynajmniej tak to wygląda na dzień dzisiejszy z boku
Nie bronie Tomka ale może po prostu nie mógłby trenować z taką częstotliwością jak inni żeby załapać się do składu, a w Puszczy nawet z racji swojego doświadczenia będzie podstawowym zawodnikiem? Mam nadzieję że z korupcją nie ma nic wspólnego...
Tomek Moskała to puszczy duma i chwała!
Oczywiście ja też w pełni wolałbym opcję dario. Dowiemy się pewnie za jakiś czas.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)