Jak w temacie.Każdy kumaty wie o co chodzi.My i oni za sobą napewno nieprzepadamy,ale mam pytanie.Czy ten film się już ukazał?Mozna go gdzieś zobaczyć?Myśle,że każdy kibic powinien to zobaczyć(to nie hooligans z "Harrym Potterem",ani inne GÓ.NO)Pozdrawiam
-
-
Niebieskie chachaRy
Coś mi się obiło o uszy, że można go będzie zobaczyć w śląskich kinach. Co do premiery to nie wiem czy już była, ale sam bym chętnie zobaczył ten film bo po trailerach widziałem że warto. Trzeba się zarejestrować na forum "Niebieskich" i spytać.:D
Po co oglądać niebieską propagandę?
żaden porządny Pas nie powinien tego oglądać
Ja chętnie obejrzę. Nie ze względu na ruch tylko na to że to jedyny polski film o kibicach.
Ja podobnie jak Wrzo.
premiera ciągle jest przekładana....
jakieś problemy z kasą mają bo chcą żeby film był do zobaczenia w kinach całej Polski, a nie tylko śląska
a sam film zapowiada się bardzo ciekawie!
O kibicach , he, he.
Kibicem to jest mały Jasio co z mamusią i szaliczkiem idzie na mecz , a ten film jest o matołach.
Jak będzie dostępny w sieci to się zmuszę, na pewno jednak nie dam złamanego grosza na "niebieskich".
powtarzam: to nie jest film przeznaczony dla fanów Cracovii, zwłaszcza że jego jednym z celów jest produkcja kolejnych przeżutuf
Myślisz że po oglądnięciu tego filmu ktoś zacznie jezdzić na mecze ruchu ? kosztem Cracovii ? nie wydaje mi sie ...
Całkiem możliwe, jak ja zobaczyłem nowy, europejski, piękny stadion Legii to zacząłem im kibicować .... : )
Są świadkowie jeżeli ktoś nie wierzy .
Dla mnie nie ma znaczenia czy ten film byłby o kibicach Ruchu, Legii czy Arki Gdynia. Obejrzę go z ciekawości, choćby dlatego ze do tej pory nie było tego typu filmów produkcji polskiej i dotyczących naszej ligi.
Kajak Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> O kibicach , he, he.
> Kibicem to jest mały Jasio co z mamusią i
> szaliczkiem idzie na mecz , a ten film jest o
> matołach.
> Jak będzie dostępny w sieci to się zmuszę, na
> pewno jednak nie dam złamanego grosza na
> "niebieskich".
Dlaczego o matołach?
Warto będzie obejrzeć, bo zapowiada się fajnie.
ale jak się napatrzę, tak dobrze, to tę nienawiść w sobie potęguję
Film jak najbardziej do oglądnięcia. Kajak nie oglądałeś go zapewne więc Twoje obrazy na temat matołów są nietrafione. Może Tobie takie coś nie odpowiada, ale innym może tak.
Pytałem kiedy jest premiera i czy można gdzieś to zobaczyć,a tu widze u niektórych mądrości sie włączają.
Ro Man Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> żaden porządny Pas nie powinien tego oglądać
Czemu nie powinien?Ja też ich nie lubie,ale docenić trud pracy jaki w to włożyli chyba można docenić???
Na razie nie wiadomo, pewnie za pięć tygodni...
dzięki rmszar,na taka odpowiedz czekalem.Temat do zamknięcia
nie sądzę, że na taką odpowiedź czekałeś.....
te 5 tygodni niedługo będzie równe legendarnym 300-tu :D
Piotrek- niby na forum 5 lat, a nie wiesz, co oznacza "pięć tygodni"...? :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)