Młody wiek + chęć do gry = wzmocnienie. Takich piłkarzy nam trzeba, witaj w Cracovii !!!
-
-
Andraż Struna - Witamy w Cracovii!!
Witam.
Powodzenia!
Good Luck!
Witam :) i powodzenia życzę.
Witam :) Obyś był prawdziwym wzmocnieniem, na dziś wygląda to obiecująco ale wszystko wyjdzie na boisku.
Witam :)
Mazal tov!
[quote=Świstak]
Młody wiek + chęć do gry = wzmocnienie. Takich piłkarzy nam trzeba, witaj w Cracovii !!!
[/quote]
Wasiluk też młody i chęci do gry nikt mu odmówić nie może...
Ja to samo! Wezmą mnie?
Siema Andraż!
Nic o gościu nie wiem ale nazwisko ciekawe (do tego stopnia że nie potrzebuje pseudonimu.)
Witaj.
Andraz Struna w [b][url=http://www.malopolskatv.pl/slowenski-obronca-pasow/]Małopolska.TV[/url][/b]
Pozdravljen! želim mnogo uspehov :)
Witam.
Witam i powodzenia życzę.
Świstak Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Młody wiek + chęć do gry = wzmocnienie. Takich
> piłkarzy nam trzeba, witaj w Cracovii !!!
podobno wszyscy ktorzy przyszli do nas ostatnio tacy mieli byc ale poczekamy zobaczymy :)
Siemanko Andrzej :)
DOWIDZENIA !!!
Ślusarz nie irytuj się.
Witamy. Życzymy powodzenia. I chcemy jeszcze Nwagou, Sawalę i nie spadniemy. ; )
Andraz obyś miał takie wejście jak twój sobowtór w ostatnim meczu :). Powodzenia.
witam i powodzenia zycze :)
Witaj ! Pokaż, co umiesz !
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)