To jest właśnie magia Stawowego. Z innym trenerem na ławce nie byłoby tej interwencji. Stawowy ma za to geniusz, który powoduje, że rywale przegrywają i potrafi też sprawić, że bramkarz przeciwnika sam strzela sobie gola. Ale to tylko wtedy jeśli tym bramkarzem jest Cabaj.
-
-
MARCIN CABAJ - DZIĘKUJEMY!!!
marcin_ksc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dziękuje Marcin za grę w Pasach.
> Cieszę się że więcej cię nie zobaczę.
Marcinie,
któremu imiennikowi dziękujesz? Bo (IMHO) znacznie większą "zasługę" ma ten, co podawał .
Marcin to nasz najlepszy zimowy nieprzeprowadzony transfer. Piję Twoje zdrowie.
Tylko sie nie opij, bo do Krakowa nie trafisz!
Marcinie Cabaju mam nadzieje że zrobiłeś to przez nieporadność a nie specjalnie. Jeżeli chciałeś to zrobić specjalnie to były ku temu okazje mniej widowiskowe .Ja jednak mam nadzieje ze to zwykła nieudolność i to że nie walcują dobrze boiska.Tak czy siak, kompromitacja. Okrutna.
Nienawidzę "meczów przyjaźni" ,pierdziele to i nie idę na Tychy.
już w necie, nie wiem czy ktoś już wklejał: http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/360793/koszmar-marcina-cabaja-w-meczu-z-cracovia-wideo
4 dni później
Zawsze go lubilem, ale co napsul mi nerwow w kazdej interwencji to moje. Teraz do konca zycia bede sie gryzl czy zrobil to specjalnie czy tak jak zawsze ;)
Zawsze jak gra przeciwko tacie ;-) Nie ważne w jakim grałby klubie i przeciw któremu to w ciemno można obstawiać że gość który spotka się ze Stawowym puści pospolitego Cabaja .
5 dni później
Marcin, dziękujemy jeszcze raz, po stokroć ! :) Ty jesteś naszym prawdziwym 12-tym zawodnikiem ! Ech, gdyby nie Ty ...
Ale wypominanie podczas fety przez kibica, że gdyby nie Cabaj to by nie awansowali, tylko dlatego, że jest się obrażonym na piłkarza, który nie chciał oddać spodenek (bo tylko to mu zostało, zresztą i tak by się gość w nie nie zmieścił), to już przesada.
ddarek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ale wypominanie podczas fety przez kibica, że
> gdyby nie Cabaj to by nie awansowali, tylko
> dlatego, że jest się obrażonym na piłkarza,
> który nie chciał oddać spodenek (bo tylko to mu
> zostało, zresztą i tak by się gość w nie nie
> zmieścił), to już przesada.
uuu
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)