No ale jak nie Giza to Szeliga. i tyle w tym temacie.
-
-
Piotr Giza - żegnamy ponownie.
garry Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> No tak, gdyby nie Giza to nawet punktu by nie
> było.
Stary rewelacyjne spostrzeżenie. Chciałbym, abyś go uzasadnił.
Sarkazm - słowo klucz :)
Niby nasz człowiek, a u nas gra słabiutko. Bez dobrej lub bardzo dobrej gry Piotrka niestety nie widzę naszej drużyny :(.
Piotrek bierz się do roboty! Masz talent a ruszasz się jak fleja po boisku.
Giza jak na razie bardzo słabo... (tak jak myślałem jego powrót nie będzie dobrym pomysłem)
Czasem warto słuchać profesora.Mówił by nie ogrzywać kotleta i jak widać miał racje.
Coś mi się wydaję że szydera z trybun go nie o minie
TEODOR Napisał(a):
> Jesli nie ma ambicji to po kiego @#$%& zakłada
> koszulkę ? Powiesić buty na kołku a mecz
> oglądać w domu z kotletem na talerzu
> przepijając piwem!
Dodałbym: z kotletem przykrytym sałatą.
Dymek czarny, dymek zły
I na pewno szkodzi ci,
Co jest dobre i co zdrowe
Każdy o tym ci opowie,
Nikotyna to gadzina
Przestań wreszcie się zabijać
No i zacznij się rozwijać.
8 dni później
Po wczorajszym wystepie Bartczaka wyglada na to ze Gize czeka lawa na dluzej...
To bardziej zależy od postawy Klicha.
Ja tam wierzę jeszcze że Piotrek pokaże że grać potrafi. Choć muszę się przyznać że chyba nigdy nie jestem obiektywny w ocenie Gizy, ale jednak Klich nawet we wczorajszym meczu mnie nie przekonał...
Chłopie , to Ty miałeś być wczoraj graczem meczu!!!!!!!!!!!!!
8 dni później
Spotkanie trenera Szatałowa, Tomasza Rząsy i Piotra Gizy z kibicami w "Emocji". [b][url=http://www.pasy.tv]40-minutowa relacja w PASY.TV[/url][/b]
53 dni później
Gizmo najgorszym srodkowym ofensywnym pomocnikeim w ytm sezonie w lidze +:)
30 dni później
Piotrek, powiedz dlaczego tak nisko zszedłeś? Byłeś naszym najlepszym piłkarzem, a teraz co? Z bohatera do ...a!
Po transferze Klicha i przy cieniznie Gizy nie mamy środkowego ofensywnego pomocnika
Gizmo Ty nie słuchaj nikogo tylko bierz się do roboty. Miejsce w składzie stoi otworem. Mateusz nigdy jeszcze nie zagrał na poziomie takim jak Giza z najlepszych sezonów więc potencjał masz wielki. Popatrz na Surmę, Frankowskiego , Świra czy kilku innych. Do jakiego wieku dobry gracz może grać na wysokim poziomie. Popatrz jak Pawka wymiata w "betonowym klubie sportowym";) Popatrz do lustra i powiedz sobie ,że masz dopiero 31 lat - 3-4 sezony grania na wysokim poziomie!!!!
DO ROBOTY GIZMO!!!!
ps: i żadnego więcej chowania schabowego pod sałatę.:D
Do roboty Piotrek , do roboty :)
W tobie chłopie nadzieja,
Palić pewnie bedziesz dalej,
Ale żreć tyle nie musisz!!!
Wyzdrowiejesz-schudniesz a wtedy pokażesz "wyznawcom"
jak gra ofensywny!!!!!!!!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)