a Dragon Balla ktoś pamięta??
-
-
Kto lepszy ? Kodżiro czy Tsubasa ? Wakabayashi czy Wakashimazu?
a idze z jakimis balami :)
jattaman i dżidżi to było coś...albo daimos :)
dobra nie rozmywajmy
RTX- Dragonball to podstawa. Songoku miażdżył. :D
Trójka Drombo... coś mi się wydaje, że trafili ostatnio do nas.
Wstyd mi za tych którzy opowiedzieli się za Tsubasą . Tsubasa to mógłby najwyżej z Matusiakiem do Bonarki chodzić . Kodżiro jest jak kibic Cracovii , ten sam twardy charakter : uparty, waleczny, indywidualista, zawsze dążący do zwycięstwa i walczący do końca itd.
PS. Wpisując nick przez pomyłkę zaraz po pierwszej literze ( A ) wcisnalem enter i wlazłem na czat jako ''A'' i z miejsca dostałem bana i teraz nie mogę się zalogować, przyznać się który to mnie zbanował.
PS 2. Jeżeli temat zejdzie na głupie kreskówki typu Dragon Ball to proszę o jego skasowanie, porównywanie dragon ball do naszej wątkowej kreskówki to kpina.
PS 3. Daimosa był świetny, już po paru odcinkach chciałem aby marsjanie wygrali hehe .
Odbanowałem Cię, ale nie powiem Ci, kto Cię zbanował, bo nie lubisz Dragonball. Ale racja, ten wątek jest tylko o Nankatsu, Krzywidziro i Cabajakashim.
Ja nie przepadałem za tym, bo denerwowało mnie za małolata, że koleś biegnie z piłką aż nie było widać bramki, którą miał za plecami.:)
oj te bolki z B, obrywały strasznie
Kodżiro najlepszy, fakt, koleś sam jeden w drużynie był, reszta robiła za tło. Oglądałem to jak byłem dzieckiem, 3 lata temu zrobiłem sobie powtórkę, ale wytrwałem jakieś 20 odcinków i znudziło mnie strasznie :) Ale w dzieciństwie to była bajka numer 1.
Najlepszym motywem był bieg przez pół odcinka na połowę rywala by pod koniec bramka wyłoniła się zza horyzontu:D
Tsubasa mistrz kiwki Kodżiro tylko umiał strzelać na siłę dlatego pluje na Kodżiro i Meiwe:)
http://www.kreskoweczki.pl/captain-tsubasa/startpage,6/
BartAcid Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> oj te bolki z B, obrywały strasznie
hahaha najwięksi propagandziści z Reymonta mogliby sie od ciebie uczyć :D HAHAHAHA
Przypominam sobie Święta Bożego Narodzenia w roku 1992 albo 1993 które spędzałem w jakimś pensjonacie w Ustroniu.
Wtedy sasiadowałem z aktorem Jackiem Kawalcem, który naonczas przezywał apogeum swojej popularności jako prowadzący durnowaty program "Randka w ciemno".
No i jego podówczas bardzo maloletnia córeczka wraz z koleżanką bawiły się w program "Randka z Tsubasem" gdzie mozna sobie było wybrac z trzech kandydatów (Tsubasa, Kodziro i jakiś jeszcze jeden) kawalerów do zapoznania. Zawsze wygrywał Tsubasa, było śmiesznie.
Oczywiście bajki nie oglądałem bo byłem wówczas na nią zdecydowanie za stary.
Na marginesie, nie sądziłem że jesteście tacy młodzi :-) Chociaż sympatię do Chelsea można chyba tłumaczyć tylko młodym wiekiem :-)
miałem 7 kaset wideo z tą bajką wszystkie wcięło
ani kodziro ani tsubasa
najlepszy byl [b]lamon vittorino[/b] z ameryki poludniowej
warto tez wspomnieć Pierre z Francji, Herman Karz z Niemiec, hajata - bardzo szybki, mitsugi - zabawny
tylko Lamon Vittorino!!!
A czy przypadkiem Kapitan Tsubasa nie leciał na TV4 lub Polsat2 ?
Obok Dragon Balla, Kapitan Tsubasa był moją ulubioną bajką - w następnej kolejności byli Rycerze Zodiaku :)
horcyk Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A czy przypadkiem Kapitan Tsubasa nie leciał na
> TV4 lub Polsat2 ?
> Obok Dragon Balla, Kapitan Tsubasa był moją
> ulubioną bajką - w następnej kolejności byli
> [b]Rycerze Zodiaku :)[/b]
Nareszcie ktoś mi przypomniał jak to się nazywało! dzięki :)
Bramkarz bezsprzecznie Wakabayashi
ale o czym Wy wogóle mówicie przy zawodnikach z pola żaden laluś Tsubasa, czy egoista boiskowy Kodżiro
tylko Matsuyama - prawdziwy kapitan! to był najlepszy grajek całego serialu z FC Furano
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)