No to na kim się Cracovia zemści wygrywając? Raczej jak Legia wygra to się zemści na Gizie jak Liverpool na Torresie.
-
-
Cracovia - Legia Warszawa [25.02.2011 godz. 20:00]
Miszczu ma rację. Jeśli porównywać te dwie sytuacje to tam zemścił się klub a nie zawodnik.
Tak rozkładając to na czynniki pierwsze to Torres chciał odejść, a Liverpool chciał go zatrzymać gdyby Legia chciała Gize to Piotrek pewnie by nie odszedł, a że się go pozbyli to już inna sprawa..........a tak w ogóle to chodziło mi o samą"zemstę"
Liverpool zemścił się na Torresie ponieważ ten ujrzał petrodollarówki w oczach,
a Piotrek zemści się na Legii bo się z niego śmiali że L-ki nie pokazuje. SZACUN....................ZAJEBISTY SZACUN
Legia wygrała dziś z jakąś Indiją z Serbii 2-0 . Jeden gol samobójczy , drugie strzelił Manu .
A do meczu z legla juz tylko 10 dni !
Pierwszy mecz jest najważniejszy! Jeżeli go wygramy na pełnej k.. jest cień szansy. Inny wynik nas pogrzebie na amen.
fenix Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Pierwszy mecz jest najważniejszy! Jeżeli go
> wygramy na pełnej k.. jest cień szansy. Inny
> wynik nas pogrzebie na amen.
musimy dobrze wystartować i wygrywając z Legią pokażemy, że nie będziemy drużyną do bicia. Cholera, ale byłoby pięknie
nie będzie zemsty
Będzie Biało-czerwone Tornado które zmiecie Legię z murawy - WYGRAMY!!!
Bilety mozna nabyc 22.02 ?
Bilety można nabywać od tego czwartku.
JAAAZDAAA Z K*RWAMIIIII!!!! CRACOVIO JAZDA Z K*RWAMI........ Rozjedziemy je jak nic:D
Legia przegrała dziś z III ligowym Cadizem 1-2 . Więc chyba nie są w najlepszej formie co dobrze wróży :) .
Scot Napisał(a):
> Legia przegrała dziś z III ligowym Cadizem 1-2 .
> Więc chyba nie są w najlepszej formie co dobrze
> wróży :) .
Z jakiej to ligi jest?
Hiszpańska III liga
podniecacie się jak dajdaje po porażkach Cracovii :)
poczytajcie najpierw w jakim składzie wystąpili, a potem komentujcie.
Mi się wydaje, ze brakuje może 2 albo 3 z podstawowej 11...i tak powinni wygrac bez zadyszki....
Jedziemy z cweLami !!!
Największy ból głowy ma Skorża, bo nie ma jak ustalić taktyki przed meczem z nami.
Poza Gizą nie ma pojęcia jak będzie wyglądać nasza drużyna.
Zestawienia obrony może być w miarę pewny, ale reszta. :D
Pewny to on może być nazwisk, ale nikogo nie zna:)
czesc , dobry wieczor wszystkim - nie wiem gdzie, choc mysle ,ze w odpowiednim temacie zapytam ............
- czy jest szansa na ten " komplet przeciw legii" ??
- na nic czasu nie mam ... internet - wrecz obce mi pojecie...... zapytowywuje calkiem powaznie.....
Słuchajcie mam pytanie... Na Legię obowiązuje karnet jesienny?? Coś mi się obiło o uszy że obowiązuje ale pewien nie jestem.... Od wiosny przenoszę się na sektor rodzinny więc karnetu nie kupuję a chciałbym się pożegnać ze znajomymi z trybun.
Obowiązuje
Legia przegrała z III ligowcem Cadiz CF 2-1 także panowie jest szansa dobrze wystartować w lidze, ambicją można nadrobić bardzo dużo tak jak wczoraj Arsenal z Barcelona. Myśle że nie będziemy się wstydzić za chłopaków 25 lutego.
Skład Legii na mecz z Cracovią:
Wojciech Skaba - Jakub Rzeźniczak, Inaki Astiz, Dejan Kelhar, Tomasz Kiełbowicz - Manu, Ivica Vrdoljak, Miroslav Radović, Ariel Borysiuk, Michał Kucharczyk - Takesure Chinyama.
Mam nadzieje że ułatwi to rozpracowanie rywala przez nasz sztab szkoleniowy ;)
Dowalimy im ! Prawie połowa ich drużyny to Polacy ;)
Jim Napisał(a):
> Dowalimy im ! Prawie połowa ich drużyny to
> Polacy ;)
Zaje.bisty tekst !!!
trzeba uważać na Manu i Vrdoljaka...tylko oni tam cos grają...
"Jeszcze dwóch piłkarzy trafi do Legii" [url=http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/miklas-staramy-sie-o-pomocnika-i-napastnika,1,4187607,wiadomosc.html]klik[/url]
Plaga kontuzji i wiele niewiadomych w Legii Warszawa na tydzień przed inauguracją rundy wiosennej. W pierwszym wiosennym spotkaniu może zabraknąć nawet sześciu podstawowych zawodników stołecznego zespołu.
http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Astiz-Chinyama-Kielbowicz-i-Rybus-ich-wystep-niewiadoma,artykul,100238,1,721.html
Witam,
Czy będzie można na ten mecz kupić bilet na dowód osobisty? Jeśli tak, to na który sektor najlepiej? Nigdy u Was nie byłem a chciałbym Was wesprzeć w meczu z cwelią.
I jeszcze jedno pytanie - czy będą jeszcze bilety przed samym meczem?
Pozdro z Wawy
Zdjęcie biometryczne wykonane od ręki, na miejscu (ul. J. Kałuży1)
http://www.wikipasy.pl/Encyklopedia_KS_Cracovia_online
ale tu mówią,że to towarzyski mecz....:D
Mecz Cracovia-Legia w Canal+ Sport:) a nie jak wcześniej mówiono na OrangE:) Pomyłka przepraszam:)
A skąd takie info? Na stronie C+ podają dalej, że będą transmitować Arka-rzeka.
Może Ci się pomyliło z meczem Cracovia-Lech?
Zibiland Napisał(a):
> http://www.wikipasy.pl/Encyklopedia_KS_Cracovia_on
> line
> ale tu mówią,że to towarzyski mecz....:D
Plus za uważne czytanie ;)
mirasek.ksc Napisał(a):
> Zibiland Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> >
> http://www.wikipasy.pl/Encyklopedia_KS_Cracovia_on
>
> > line
> > ale tu mówią,że to towarzyski mecz....:D
>
>
> Plus za uważne czytanie ;)
Minus za to, że nie poprawiłeś!
:)
bazylKSP Napisał(a):
> Witam,
>
> Czy będzie można na ten mecz kupić bilet na
> dowód osobisty? Jeśli tak, to na który sektor
> najlepiej? Nigdy u Was nie byłem a chciałbym Was
> wesprzeć w meczu z cwelią.
> I jeszcze jedno pytanie - czy będą jeszcze
> bilety przed samym meczem?
>
> Pozdro z Wawy
Ktoś odpowie?
Bilety przed meczem będą na pewno. Musisz mieć dowód, jechać pod stadion, tam w punkcie sprzedaży biletów zrobisz bezpłatnie obowiązkowe zdjęcie biometryczne. Od tego momentu możesz kupować bilety na Nasze mecze. Jeśli chcesz dopingować to sektor D, jak chcesz popatrzeć to B lub A.
Im wcześniej przed meczem się pojawisz tym lepiej, bo na pewno będą kolejki.
bazylKSP Napisał(a):
> bazylKSP Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Witam,
> >
> > Czy będzie można na ten mecz kupić bilet na
> > dowód osobisty? Jeśli tak, to na który
> sektor
> > najlepiej? Nigdy u Was nie byłem a chciałbym
> Was
> > wesprzeć w meczu z cwelią.
> > I jeszcze jedno pytanie - czy będą jeszcze
> > bilety przed samym meczem?
> >
> > Pozdro z Wawy
>
> Ktoś odpowie?
Nie wiadomo czy będą bilety. Ale na dzień przed meczem na 100% będą - podejrzewam, że na wszystkie sektory :) Warunkiem wejścia na stadion jest zdjęcie biometryczne -> dzień przed meczem wyrobisz w 10 minut :) Także podpowiem, że w dzień meczu będą straszne kolejki ponieważ każdy czeka na ostatnią chwilę. Przyjedź dzień wcześniej i przenocuj gdzieś :) Pozdrawiam!
Dzięki za odpowiedź. Niestety nie mogę dzień przed meczem przyjechać i chyba będę skazany na długą kolejkę jeśli w ogóle się wybiorę.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)