Nesta Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> no to burdel na kolkach , Szatalow nie wie w co
> sie wpakowal ! tez bym sie na jego miejscu podal
> do dymisji! pewnie zaluje ze do nas przyszedl
Ma gwarantowane pieniądze, ewentualny spadek nie może mu zaszkodzić (wszystko zwaliłby na Ulata i Rząsa, miałby zresztą rację), a może zyskać jeszcze opinię cudotwórcy.
-
-
Matusiak i Ślusarski zesłani do ME
Polowanie na ,,czarownice'' trwa w najlepsze.Nieudacznicy tomcio i jakub musza znaleźć kozlów ofiarnych by ukryć swoje winy.
Slusarski i Matusiak są jacy sa ale w obecnej sytuacji zastanawiam się kto będzie strzelał bramki?
W modzie są oswiadczenia więc może napiszemy list otwarty do Prezesa z pytaniem jaki jest jego pomysł na wyjście z kryzysu?
Jesli pomysł to przesunięcie wszystkich napastników do ME (przed meczem który od niepamiętnych czasów mamy szansę wygrać) to powiedziałbym, że to dosyć lekkomyślne posunięcie.
Gratulacje Panowie prezesi! Świetne wyczucie chwili!
Jeszcze jakiś głupawy wywiadzik w prasie i już się z nas wszyscy będa śmiać do rozpuku.
bardzo dobra decyzja tylko lista zesłanych za krótka, Dudzic i Saidi w ataku to jedyne rozwiązanie na dziś, może trochę mi szkoda Ślusara, ale za mecz w Białymstoku to nie tak bardzo
W artykule na weszlo, jest napisane ze na wiesc o Matusiaku i Ślusarskim dymisje zlozyl Szatalow ale nie zostala ona przyjeta. Wiem ze weszlo ma tak sprawdzone informacje jak fakt ale wie ktos moze czy jest to prawda?
http://www.weszlo.com/news/5903
Szatałow podpisał kontrakt na dany okres czasu. Na pewno ma jakąś wizję i koncepcję gry, a tu nagle "góra" przed najważniejszym meczem w tej rundzie zabiera mu 2 podstawowych piłkarzy i 1 rezerwowego.
Ja mu się nie dziwię ( o ile to prawda),że chciał /chce uciekać...
Dziękujemy Kubusiu-Tubisiu za robienie opini klubu zarządzanego przez dyletantów , która krąży o nas wśród piłkarzy/menagerów/trenerów etc
No niestety, Generał całkowicie ocipiał....
ja pierdole jezeli to prawda to ...
Debilizmu ciąg dalszy.Jak nie rozumiałem czemu ma służyć to "wstrzymanie" pensji tak , tak i tej decyzji nie rozumiem.
Terapia taka ma doprowadzić szybciej do śmierci?O co tu chodzi?
kodiGa Napisał(a):
> W artykule na weszlo, jest napisane ze na wiesc o
> Matusiaku i Ślusarskim dymisje zlozyl Szatalow
> ale nie zostala ona przyjeta. Wiem ze weszlo ma
> tak sprawdzone informacje jak fakt ale wie ktos
> moze czy jest to prawda?
Wcale bym sie nie zdziwil, gdyby byla to prawda. Pierwsze pytanie jakie nasunelo mi sie po przeczytaniu wiadomosci o przesunieciu tych pilkarzy do ME bylo: czy stalo sie tak w wyniku uzgodnien z Szatalowem, czy bez jego wiedzy? Niestety nie jest jasne, jakie sa uregulowania pomiedzy trenerem a Prezesem w sprawie ustalania kadry druzyny. Normalne jest, ze to tylko trener powinien decydowac o ruchach wewnatrz kadry. Ale czy w Cracovii rzeczy sie dzieja normalnie?
Jesli wiec zrobiono to bez jego wiedzy, to podanie sie trenera do dymisji jest odruchem absolutnie naturalnym. Kazdy szanujacy sie szkoleniowiec powinien tak zrobic. On sie nie musi martwic o nastepna prace, chetnych bedzie sporo.
Z drugiej strony, podpisywanie sie pod taka decyzja przez Zarzad nawet w uzgodnieniu z trenerem bardzo oslabia jego autorytet na zewnatrz. Dziwne to wszystko i co najgorsze, znowu dzialajace w tej chwili na niekorzysc Cracovii.
Szatalow mogl po prostu posadzic gosci na lawce. To, ze Slusarskiemu nie wyszedl mecz w Bialymstoku to nie powod od razu do takich drastycznych posuniec. Kazdy trener porozmawialby po prostu z zawodnikiem i postawilby mu warunki, czy wymagania do jakich sie powinien dostosowac i wtedy dopiero mozna zaczac myslec o innych pociagnieciach, uswiadamiajac je jednak wczesniej pilkarzom.
Dla mnie, takie dzialanie "z bomby" jest zupelnie nieprofesjonalne pilkarsko i dlatego watpie, by Szatalow na cos takiego poszedl. Dlatego jestem sklonny wierzyc w zlozenie dymisji.
a tak w ogóle to ktoś łaskawie potwierdził tą informację????miał być Korzym i jak się skończyło????ani TP ani oficjalna nic nie piszą więc wstrzymałbym się z ewentualnymi lamentami do momentu potwierdzenia informacji. weszło jak i sportowe wydanie GW mogło pewne informacje wyssać sobie z palca. poczekajmy na jakieś stanowisko klubu
Heh niektorzy z Was zadaja pytanie "Kto bedzie strzelal bramki, jak nie bedzie Matusiaka i Slusarza?"
A czy oni w ogole dotychczas strzelali bramki?
za interia
"Nie po to jestem prezesem, aby uciekać od odpowiedzialności. Mieliśmy dużo czasu do dyskusji, przegraliśmy w końcu 11 meczów. Nie są to decyzje pochopne, ale przebrała się miarka goryczy. Postawa tych czołowych piłkarzy nie była właściwa i rzutowała na grę zespołu. Plus to oświadczenie, które mnie oburzyło. Zawodnicy nie podali w nim nawet właściwej nazwy klubu, bo napisali Comarch Cracovia, czy Cracovia Comarch" - powiedział w rozmowie ze stacją Orange Sport Info prezes Cracovii, Janusz Filipiak.
kkk_84 Napisał(a):
> za interia
>
>
> "Nie po to jestem prezesem, aby uciekać od
> odpowiedzialności. Mieliśmy dużo czasu do
> dyskusji, przegraliśmy w końcu 11 meczów. Nie
> są to decyzje pochopne, ale przebrała się
> miarka goryczy. Postawa tych czołowych piłkarzy
> nie była właściwa i rzutowała na grę
> zespołu. Plus to oświadczenie, które mnie
> oburzyło. Zawodnicy nie podali w nim nawet
> właściwej nazwy klubu, bo napisali Comarch
> Cracovia, czy Cracovia Comarch" - powiedział w
> rozmowie ze stacją Orange Sport Info prezes
> Cracovii, Janusz Filipiak.
Prezesie przestan sie wpierdalac w trenowanie !! nie jestes trenerem, zaczales sie mieszac w trenowanie i od tamtej pory jest coraz gorzej, nie uczysz sie na bledach ? Jak CIe zdenerwowalo oswiadczenie (mnie tez zreszta) to czemu nie przesunales do ME najwiekszego partacza tej druzyny RADOMSKIEGO !!
Brawo Profesorze, jako że wszystkich szmaciarzy nie da sie przenieśc niech to bedzie dla nich przedsmak...SZMACIARZE WON Z CRACOVII
Dla mnie to dobijanie konającego, normalnie dramat. Przy tak krótkiej ławie to samobójstwo.
zobaczymy jaki da to efekt w piątkowym meczu . Oby na +
potter Napisał(a):
> Polowanie na ,,czarownice'' trwa w
> najlepsze.Nieudacznicy tomcio i jakub musza
> znaleźć kozlów ofiarnych by ukryć swoje winy.
Czyli co? Radomatu na vice a Ślusar na dyra?? Bo akurat do gry tak się nadają jak tomcio i jakub do zarządzania klubem. I najwyraźniej również ten sam cel im przyświeca, czyli zarobić a się nie narobić.
A jaki ma dać efekt?kto będzie grał w ataku?
Jeśli chodzi o Ślusarskiego to nie chciało mu się grać od dawna, przypomnijcie sobie jakim był zawodnikiem zaraz po przyjściu do Cracovii, a co prezentuje teraz
Matusiak moim zdaniem nie powinien zostać zesłany
A tak ogólnie to znak, że już nie walczymy o utrzymanie tylko szykujemy się na pierwszoligową mizerię - zarząd myśli, że trzeba się pozbyć najlepiej zarabiających, którzy w 1 lidze grać nie zechcą i próbować sklecić jakiś twór, dzięki któremu będzie szansa na powrót. Zatrudnienie Szatałowa też o tym świadczy.
A wystarczyło nie pozbywać się Lęczyka i kupić mu zawodników jakich chciał i nie łykalibyśmy tych żab co tydzień.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)