Nie biore tego za pewnik ,ze Radomski buntuje sie - ale przy grypie zoladkowej jest sraczka ...wiec cos tu smierdzi:)
-
-
Piłkarze nie dostali wypłaty
potter Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Na początku panie Filipiak większość kupiła
> ten lep na rozgiewanych kibiców.Zarząd
> jednomyślnie wskazał winnych -to ci bezczelni
> kopacze ,bez ambicji i honoru.Trwa polowanie na
> czarownice ,prześcigają się w tym prezes i
> dyrektor czyli jakub z tomciem.Swoich win nie
> wskazują bo i po co ?
>
> To pilkarze są winni że do sezonu przygotował
> ich klaun ,a prowadził dyzma aż do 10 kolejki
> -zostawiając po sobie spaloną ziemie?
> I kolejny kamyczek do ogródka w którym klubie by
> tak długo pracował mimo serii porażek wręcz
> haniebnych ?
> To samo tyczy się dyrektora -w innym klubie już
> by nie pracował za utopienie ponad 5 mln zł w
> śmietnik nie wzmocnienia.
>
> Piłkarze w tym wszystkim ponoszą może 20% winy
> .Reszta to ,,dyrektor''i ,,prezes''
Panie Prezesie miej że troche honoru i póknij sie w pierś,tak to moja winna.Nikt chyba Pana nie zmuszał do wyrzucenia na zbity pysk Oresta Lenczyka gdy druzyna zaczynała łapać wiatr w żagle.Nie ma Pan pojęcia o piłce wiec coś powiem profesorowi,w piłce nożnej Trener to 70% sukcesu,wiec nie p.i.e.r.d.o.l teraz Panie Prezesie że w Comarchu są zli,że nie chca dawac na klub bo piłkarze słabo grają.Grają tak jak są przygotowani do sezonu przez trenera Pajaca,a kto zatrudnił go do klubu?czyż nie Pan Profesor!! H.u.j,Nie płaczmy jak baby bo jestesmy mezczyznami .Nie zwalajmy winny jeden na drugiego bo to nic nie da..Wyciągnij Pan grosza w zimie na wzmocnienia i ogarnijmy ten syf bo w 3 lidze Cracovia grała bardziej efektowny futbol niz teraz.Głowa do Góry.
izbik Napisał(a):
> Nie biore tego za pewnik ,ze Radomski buntuje sie
> - ale przy grypie zoladkowej jest sraczka ...wiec
> cos tu smierdzi:)
On się nie buntuje ale UNIKA gry...przed Lechem nie było grypy a była nóżka....i wtedy powinien być zawieszony za postawę nie godną piłkarza Cracovii...noga "niby"bolała ale na rowerku zapier...ał....
Przeciez gral z Lechem. A przed pucharem pauzowal tez w dwoch poprzednich meczach.
Już był jeden taki, co go ciągle nóżka bolała (a konkretnie pięta)...
izbik Napisał(a):
> Nie biore tego za pewnik ,ze Radomski buntuje sie
> - ale przy grypie zoladkowej jest sraczka ...wiec
> cos tu smierdzi:)
ja bym sie w autobus do Bialegostoko przy grypie zoladkowej nie pakowal, ale widocznie walczak jest, i nazarl sie wegla
Nareeeeszcie, ale przykro że chcą wziąść się za siebie dopiero teraz, gdy hajsu na konto nie dostali...
nie chciało mi sie czytać całego wątku, więc może już ktoś mnie uprzedził. a moje zdanie takie:
Filipiak głupi nie jest, czegoś się w tej piłce nauczył. a to, że z Polonią Bytom zawsze ciężko się nam grało, a tam z wypłatami krucho, to postanowił Szatałowowi zrobić warunki do pracy zbliżone do bytomskich. ponadto - jak żeśmy spadli co żeśmy nie spadli, to kto spadł? ŁKS, który wtedy świetnie grał. a czy im płacili? a skąd! więc Filipiak znalazł proste wyjście z kiepskiej sytuacji: płacimy - nie ma wyników, nie płacimy - są wyniki. rewelacja.
piłkarze to pojęli w lot, że teraz zaczyna się nowa era, i oświadczyli, że pomimo przymierania głodem, będą grali z takim samym zaangażowaniem, co do tej pory, a to gwarantuje wyniki.
a na serio - (w długim terminie) jaki zarząd, tacy piłkarze.
Albo, sprowadzajac do "staropolszczyzny": jaki pan, taki kram...
mknacylopez Napisał(a):
> Przeciez gral z Lechem. A przed pucharem pauzowal
> tez w dwoch poprzednich meczach.
W PP nie grał...i o TYM zajściu przed meczem napisałem...info pewne z szatni...
Wszyscy są winni tylko zobaczcie największy winowajca wziął kase i jest na urlopie udziela pouczających wywiadów i ma wszystko w DUPIE Ulatowski powinien oddać kase bo zrobił fuszerke jakby budowlaniec zrobił taką kaszane to by poszedł siedzieć byłem zwolennikiem Ulatowskiego myślałem że idzie to w dobrym kierunku otumanił nas wszystkich i to on w 70 % jest winny naszej sytuacji grajki z oświadczeniem się zbłażnili bo takie sprawy powinni załatwić z Profesorem po męsku sprawa nie powinna wyjść z szatni!!! CRACOVIA TO MY !!!
Jak czytam że Bojarski rozwiązał umowę za porozumieniem stron, bo nie ma wyników to mnie ch trafia. A nasi Ekstraklasowcy jeszcze się o kasę upominają. Dobierajcie ludzi nie tylko pod względem czystko piłkarskim. Koleś musi jeszcze mieć charakter. A nie jak teraz mamy bandę... ehh bramuje mi określeń:/
Odpowiedz jaka jest faktycznie postawa piłkarzy i czy przypadkiem ktoś właśnie nie zrzuca na nich wyłącznie winy otrzymamy juz po meczu z Jaą
mozecie przestać beczec jak baby w 10-u tematach.
spadamy to spadamy . tylerazyśmy spadali
ważne Klub ze szrotu wyczyścić
I właśnie dlatego tych wypłat NIE DOSTAJECIE!
kilen Napisał(a):
> ważne Klub ze szrotu wyczyścić
Myślisz oczywiście o piłkarzykach ale prawda jest inna.
Jak nie usuniesz gangreny z kadry właścicielskiej i zarządzającej, to nawet nie wiem ile razy odtwarzana zdrowa tkanka w kadrze wykonawczej (czyli w tym przypadku piłkarskiej) z powrotem się zarazi śmiertelnym wirusem.
a właśnie że ten nieomylny prezes profesor najmądrzejszy MUSI i MA zapłacić
trza było patrzeć kogo się zatrudnia
wszyscy tu najeżdżają na tych pajacy piłkarzyków a przecie to znowu Januszek sie wykręca
to mu chuligani przeszkadzali to kibicodziałacze
to ON powinien ZA WSZYSTKO zapłacić(dosłownie i w przenośni)
zero stresu (prawie mi wychodzi), bo przecież Cracovia To My...
jakby piłkarze mieli płacone na czas, to Jagiellonia nawet by nie pierdła. mówię Wam!
knur Napisał(a):
> jakby piłkarze mieli płacone na czas, to
> Jagiellonia nawet by nie pierdła. mówię Wam!
a Grosicki strzelał by w trybuny :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)