Ale będzie pogrom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! piątka na luzie pęknie....
ZAWSZE NASI MOGĄ POWIEDZIEĆ ŻE TO PRZE TĄ OPÓŹNIONĄ WYPŁATĘ BO NIE MIELI CO DO GARA WŁOŻYĆ I SĄ NIEDOŻYWIENI TERAZ....
I tak pewnie jakiś z naszych mniej wiecej powie....
-
-
Jagiellonia - Cracovia 20.11 19-15 - tylko piłka
kurwa..przechodzi to ludzkie pojęcie.... ja pierdole....to jest żałosne.... robia z nimi co chcą.....
trzeba przelaczym na Mam talent:D
Ok spadek juz pewny..
No jeżeli się nic nie zmieni to mamy średnią 2 gole w dupe na mecz :(
Jim Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> isaac Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > nie będzie łomotu,nie przegramy !!! i niech
> to
> > do Was dojdzie...
>
> Spoko ;)
>
> W takim stresie to trudno "dojść" ;)
Spoko ;)
Dj_Robak Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> kolejny weekend po ktorym przyjde do klasy i kazdy
> sie bedzie ze mnie smiac...
Zacznij chodzić na wagary.... :D:D:D
niech już sie skończa ta jebana runda i sezon ,wole 2 ligę, byłe bez takich zenujacych upokorzeń
raz dwa trzy MAŁO!
boże, WSTYD, co to za zbieranina. Bez honoru, bez ambicji..........
[b][i]3ch trenerów nic z tym szrotem nie może zrobić....otworzyć ciucholand i na kilogramy sprzedawać[/i][/b]....
To że przegramy to właściwie było jasne już przed meczem (nie łudźmy się), byle tylko się zatrzymało na tych trzech.
Teraz trzymam kciuki, żeby było z 12-0.
Może wreszcie do niektórych dotrze, że musimy się skupić na budowie ZUPEŁNIE NOWEJ drużyny na szybki powrót do Ekstraklasy a nie zajmować się mrzonkami o utrzymaniu. Mówiłem już o tym po tragicznie przegranym meczu na Widzewie, ale niektórym odbiło, bo "zdobyliśmy" piąty punkt hahaha
Isaac, puk, puk, tu ziemia. Jesteś tam? Wróciłeś do rzeczywistości? :)
Janus Show!!!! Ustrzelił hat-tricka.
I co niby Szatałow ma zrobić... ni chuja żaden trener nic nie zrobi jak ma się takich zkurwiałych piłkarzyków w obronie... to nie jest poziom dla nich... za wysokie progi... w zimie 4-5 NOWYCH OBROŃCÓW!!!! żeby nabierali doswiadczenia na walke w 1 lidze jak już spadniemy...
a mialem nie pic ;D
Wstyd wstydem. Emocje także. Pojechaliśmy na najtrudniejszy z możliwych terenów w tym sezonie i dostajemy "aż miło".
Ten mecz spokojnie może konkurować z zeszłosezonowym 0-1 z Jagiellonią w Wielki Czwartek na Hutniku.
Przełączyłem na Mam Talent, szkoda sobie nerwy psuć. Janus- parodia obrońcy.... Piep***ni materialiści. W d*pie maja klub- byle kasa się zgadzała... Tylko jakbym ja tak wykonywał moje obowiązki w pracy jak te piłkarzyki to bym został wywalony na drugi dzień.
Jak po sześciu meczach byliśmy w głębokiej dupie
---------- TO TERAZ GDZIE JESTEŚMY !?!?!?!?!?! ----------
i co dalej chcecie wyplate dostac ? bezambitni kopaczo-biegacze!!!!
wstyd i hańba !!
1 liga panowie niema sie juz co łudzić
przynajmniej bedziemy mogli ogladac jak wygrywaja wkoncu mecze , moze powstanie nowa druzyna ktora nauczy sie wygrywac a nie co rok ogladac ten sam marazm tą samą żenade
Dno na ktore patrze poprostu mnie przerasta!!!
Ciekawe co sobie mysli Januszek ogladajac te galerianki bez jakiegokolwiek zaangarzowania w prace jaka im zlecil???
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)