Suworow nie ma kontuzji. Szatałow w przedmeczowym wywiadzie mówił, że wybrał najlepszych na dzisiaj i że Suworow się nie zmieścił. Mnie też to dziwi. Ciekaw jestem czy od początku zagra Łuczak, który dał dobrą zmianę w Derbach i ponoć zasuwa na treningach.
-
-
Widzew - Cracovia 12.11 godzina 20-00 - tylko piłka
Suvorov nie gra nic, nie biega, nie walczy
Liczyłem na niego bardzo ale mecz z GTS pokazał że bez walki na boisku nic nie zdziałamy a on do walczaków niestety ale nie należy.Dla nas każdy mecz dopóki jest jeszcze jakas iluzoryczna szansa musi być meczem walki do upadłego.
Radomski,Łuczak,Klich tak musi wyglądać środek pola.Łuczak w porównaniu do Szeligi ma niezłą technike i potrafi się podłaczyć do akcji ofensywnych.
" to po co wy jedziecie do tej Łodzi ?
- na wycieczkę "
Stanowski powinien jeszcze czasem popracować nad pytaniami. Strasznie glupio to w odsłuchu zabrzmiało....
Jedziemy walczyć :)
http://www.terazpasy.pl/index.php/cr_site/Pilka-nozna/Aktualnosci/Trener-Jurij-Szatalow-przed-meczem-z-Widzewem-mp3
Suvorov nic nie gra, ale to nie znaczy, że Krzywicki jest od niego lepszy. Suvorov nie walczy, a Krzywicki co, walczakiem jest? Raczej nie.
Dziwi brak Suvorova. Może nie gra super ale według mnie w przy naszym potencjale taki gracz to prawdziwy skarb, bo jako jedyny zawodnik potrafi stworzyć zagrozenie ze stałych fragmentów gry. Zagrania Klicha z wolnych i rogów są beznadziejne i tylko od czasu do czasu coś wyjdzie, często jednak kończy się to kontrą rywali. Natomiast Suvorov w Derbach robił zagrożenie swoimi wrzutkami. Jesteśmy słabi i stałe fragmenty są dla nas bardzo istotne bo piłkarsko leżymy, tylko kto teraz będzie je wykonywał? Nie bronię Suvorova bo zdecydowanie gra poniżej swoich możliwości, tylko czy mają takich a nie innych graczy można lekką ręką pozbywać się zawodnika który jako jedyny potrafi wykonywać stałe fragmenty gry? Dla mnie dziwna decyzja...
PS. Teraz słucham konferencje przed meczem i nie wiem jak odbierać słowa trenera. Suvorov trenuje z ME, czy to ma oznaczać że został "odstrzelony"? Tym bardziej jeśli Klich ma jakiś drobny uraz a Alex nie jedzie do Łodzi.
Co do Krzywickiego w składzie to zgoda-totalne nieporozumienie ale widac tez jak na dłoni jak cieniutka jest nasza ''kadra'' i po prostu trener nie ma kogo zabrać na mecz -masakra a drużyna przecież jeszcze ''ekstraklasowa''.
Suvorov w derbach tylko osłabiał Cracovię ,nie wiem co się stało temu piłkarzowi ale faktycznie stracił to co miał w pierwszych meczach ,0 walki ,0 szybkości .
Gdzie są Ci co uważali /ją ,że jak gra Alex w reprezentacji Mołdawii to musi grać i u NAS !!!To był argument ,że Ulat nie wystawiał go w składzie,przyszedł nowy trener i jeszcze gorzej go ocenił -ME!
Nie będę wytykał palcyma.... :P
nadzieja nie umiera nigdy
20:00 12.11.2010 Widzew Łódź - Cracovia Kraków - Ekstraklasa w necie Piłka Nożna
http://transmisje-sportowe.cba.pl/viewtopic.php?p=338#338
lub
http://naszsport.iq24.pl/default.asp?grupa=132367&temat=90157&nr_str=1
Miszczu2007 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Suvorov nic nie gra, ale to nie znaczy, że
> Krzywicki jest od niego lepszy. Suvorov nie
> walczy, a Krzywicki co, walczakiem jest? Raczej
> nie.
Jak nie lubię Krzywickiego to muszę przyznać,że ostatnio jak wchodził na końcówki to widać było, że chciał walczyć, biegał i starał się bardzo, a że brakuje umiejętności to już inna bajka.
Myśle że Alexowi wyszły beznadziejne badania i dlatego nie gra!!!
............................Cabaj...................................
Janus.....Polczak......Kosanovic... Sasin.........
Saidi...........Łuczak.....Radomski....Suart.........
................Ślusarski........Matusiak....................
Tak to widzę...
Cabaj
Janus Jarabica Kosanovic Sasin
Pawlusiński Radomski Łuczak Ntibazonkiza
Klich
Matusiak
Szkoda rezygnować z Szeligi, który gra we wszystkich meczach i walczy. Ja od początku wpuściłbym Łuczaka a Szeligę na prawą obronę (grał tak już parę razy za Lenczyka czy Płatka i chyba czasem w Widzewie). Pozbywamy się wtedy chimerycznego Janusa. Matusiak nie będzie miał po kontuzji sił na pełne 90 minut, więc wpuścić go w 60 minucie za Ślusarskiego lub któregoś ze skrzydłowych, albo w razie niekorzystnego wyniku (opukać) za Radomskiego/Łuczaka.
............................Cabaj................................
Szeliga.....Polczak.....Kosanovic... Sasin.........
Saidi........Łuczak.......Radomski....Suart.........
..........................Klich ..................................
.......................Ślusarski...............................
ehh...na meczu ze śląskiem w 2 kolejce na SS byłem świadkiem tego, ze Alex nawet z naszymi piłkarzami nie wracał na wielicką....tylko pojechał iCarem w swoja stronę...może byc tak, ze jemu juz nie chce się grać u nas..moze jakies kłótnie w zespole...:(
Gronix pełna zgoda, z Szeligi szkoda rezygnować, a Łuczak powinien zagrać. To jest chyba najlepsze rozwiązanie.
Teraz to taki burdel w tej druzynie ze ciezko ich zestawic =D Ja licze na geniusz Szatalowa :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)