http://w130.wrzuta.pl/audio/3yLeCY5mXY2/jurij_w_polsacie
NAJNOWSZE! POSŁUCHAJCIE!
-
-
Re: Jurij Szatałow - treningi sparingi taktyka
calder Napisał(a):
-------------------------------------------------------
A nie cackanie się z tymi lebiodami jak z
> dziećmi. Jeśli by to zrobił trener to on od
> tego tak do końca nie jest, bo nie powinno się
> motywować zawodników do gry bo to nie są
> dzieci.
Knur:
a teraz kliknijmy w link w Twojej sygnaturce i zadumajmy się nad sensem Twych słów.
:D hehe , z drugiej strony, ludzka psychika jest naprawdę skomplikowana, ale diagnozuję osobowość wieloraką.
a dla wielu najlepiej było zgnoić tutaj trenera i posłuchać Borka...
co do słów Borka to będę się z nich śmiał lub nie, jak po jutrzejszym meczu pucharowym Szatałow grzecznie się pożegna a następny mecz w roli trenera poprowadzi Stawowy.
[url=http://terazpasy.pl/Wywiady/wywiady_teraz_pasy/Jurij-Szatalow-Zostaje-w-Cracovii]Jurij zostaje[/url]
I bardzo dobrze
Mial cisnienie, przemyslal wszystkie za i przeciw i mysle, ze wybral dobrze.
Zawdzieczamy mu wiele i mam nadzieje, ze wcisnie w druzyne wiare i w meczu ligowym przyjdzie zwyciestwo.
Trzeba byc razem z druzyna!
Jestem w sumie za zmianą trenera, ale jeśli Jurij da rade, to chętnie przyznam się do błędu.
bardzo dobrze choć zaraz po meczu ze Śląskiem byłem przekonany że poda się do dymisji...
powodzenia !
Teraz (w Zabrzu) się więc przekonamy, czy piłkarze są za nim tylko w gębie, czy też w sercu. Czy powalczą za trenera, czy oddadzą za niego zdrowie. Jeśli przejdą obok następnego meczu będzie to świadczyć, że są zwykłymi blagierami, a Szatałowa bronią w mediach, bo jak mawiał Pawlak z "Samych swoich" lepszy stary wróg niż nowy.
Nabrał wiary zobaczymy, ja też wierze, że w tym sezonie limit pecha się wyczerpał i zaczniemy wygrywać a jak nie to po meczu z Górnikiem należy podziękować trenerowi.
Wątpie w poprawe gry,ostatni mecz ze sląskiem utwierdził mnie w przekonaniu,że potrzebna jest zmiana szkoleniowca.
Ale nadal wierze w to,że ten zespół odpali,wkońcu kiedyś musi!
Myślę, że tymi słowami o "rozważaniu dymisji" trener chciał bardziej sprawdzić i poczekać na reakcje drużyny, czy oni chcą z nim jeszcze pracować, czy zależy im na wzajemnej współpracy, a także właśnie to może być takim bardzo mocnym impulsem motywacyjnym dla drużyny.
POWODZENIA PANIE TRENERZE!
Negocjacje Szatałowa z Zagłębiem to może być kolejna sensacja wybiórczej, zapytajcie Wiary Lecha co sądzą o wiarygodności GW...
Powodzenia trenerze!
Tyle, że Szatałow potwierdził, że rozmawiał z Zagłębiem.
CorN Napisał(a):
> Tyle, że Szatałow potwierdził, że rozmawiał z
> Zagłębiem.
[b]- W mediach pojawiają się informacje, że negocjuje Pan warunki kontraktu z Zagłębiem Lubin. Czy to jest prawda?[/b]
[i]- To jest bzdura niesamowita! To jest dla mnie obraźliwe. W tej sprawie nie miałem żadnego telefonu i w ogóle nie ma żadnego tematu. Nie wiem kto i po co wymyśla takie bzdury.[/i]
Potwierdził?
Cthulhu Napisał(a):
> zapytajcie Wiary
> Lecha co sądzą o wiarygodności GW...
zawsze pytamy Wiare Lecha o wszystko
Jake Blues Napisał(a):
> Cthulhu Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > zapytajcie Wiary
> > Lecha co sądzą o wiarygodności GW...
>
>
> zawsze pytamy Wiare Lecha o wszystko
aaaa,leże :D
mlody3xL Napisał(a):
> CorN Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> - W mediach pojawiają się informacje, że
> negocjuje Pan warunki kontraktu z Zagłębiem
> Lubin. Czy to jest prawda?
>
> - To jest bzdura niesamowita! To jest dla mnie
> obraźliwe. W tej sprawie nie miałem żadnego
> telefonu i w ogóle nie ma żadnego tematu. Nie
> wiem kto i po co wymyśla takie bzdury.
>
> Potwierdził?
Ok, przesłuchałem jeszcze raz wywiad z Szatałowa z Borkiem. Fakt pomyliłem się.
Jurij walczy, mam nadzieje, że wiesz co robisz.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)