Mowicie o samych wynikach ... ale liczy sie styl. W druzynie Ulatowskiego nie bylo bramkarza obrony i ataku. Za Szatalowa nie mamy pomocy. Skrzydlowi ok .. ale rzeczywiscie srodek wyglada tragicznie:
Szeliga: solidny, sredniak ... w obronie ok ..ale w akcjach ofensywnych bezproduktywny.
Bartczak: cien pilkarza z tamtej rundy. Jak dla mnie powinien siasc na lawce.
Tamir: pierwszy wystem i mozna bylo sie spodziewac ze fajerwerkow nie bedzie. Zreszta nawet nie wiemy na ile go stac.
Jak dla mnie najwyzszy czas wlaczyc do 1 skladu Rupe i Stebleckiego. Ten 1 napewno zagral by lepiej niz Dudzic a drugi to naturalny zmiennik Tamira ( i nie wazne ze nie jest szybki i silny, Klich tez nie byl ) wazne zeby umial podac do napastnika.
-
-
Re: Jurij Szatałow - treningi sparingi taktyka
Waldemar Fornalik NA TRENERA!
Fornalik nie opuści Ruchu za nic, myślę , że w innym klubie , niż Ruch nie osiągał by takich wyników, bo tam u nich grają chłopaki z ambicją i zapierdzielają , tutaj trafiłby na leni typu Bartczak, jak już Rząsa jara się tak holenderskim kieurnkiem to niech zatrudnią Benhakkera :D chcoiaż on teraz jest dyrektorem sportowym w Ujpescie
Zgoda ,że Radomski musi zagrać w pomocy bo to jest jego miejsce i tam nam go bardzo brakuje.Na stoperze próbowałbym Kosanovica,Hoska i kapitana Młodej Biernata.Żytko potwierdził już zbyt dużo razy ,że się nie nadaje,a Nawotczyński jest bez formy.
bzdura
miejsce rRadomskiego jest tylko na środku obrony tam gra bardzo dobrze więc nie wiem o co ci chodzi
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> bzdura
zagral dobry mecz, ale przesladuje go pech i jak tylko jest na boisku to za jego sprawa wieksza badz mniejsza strzelaja nam gole.
tak Ci pasuje ?
hahah ładnie wy dziwni jesteście Radomski na obronie gra najpewniej z naszych zawodników
Problem w tym ze Radomski jest pilkarzem ktory moze pograc ze skrzydlowimy i podac na napastnika.
Co nam po Radomskim w obronie skoro w przodzie jest bieda a gole i tak tracimy. Trzeba jak najszybciej zgrywac nowych pilkarzy (chodzby kosztem 2-3 spotkan ) ale zaowocuje to w nastepnych meczach. Na srodku obrony powinni zagrac Nawotczynski i Hosek a w pomocy Radomski, Szeliga i wysuniety Tamir.
Właśnie w tym rzecz, że Radomski nie potrafi rozgrywać piłki ale jest bardzo dobry w odbiorze. Na jego grę w pomocy nie da się patrzeć.
nie wiem skąd wzieło się stwierdzenie że Arek Radomski bardzo dobrym pomocnikiem jest twierdze e s to wielutne bydury bo gra bardzo dobrze w środku obrony i spokojnie przedewsyzstkim nie pryzpala się i dobrze czyta gre
http://www.youtube.com/watch?v=mDjYF0nq4HM&feature=relmfu
z tego co pamietam to wlasnie Radomski rzucil taka pile :) Zreszta napewno bedzie w pomocy bardziej produktywny niz Szeliga "nie umiem podac na 5 m do przodu" i Bartczak " nie chce mi sie podac na 5 m do przodu".
Srodek pola jest w naszym wykonaniu fatalny, nie pamietam wogole jakis sytuacji ktore wynikaly by z akcji 2 srodkowych pomocnikow nie mowiac juz o pograniu ze skrzydolowimy. Coz, mamy bramkarza, mamy obroncow, mamy skrzydlowych i napasnikow ale ciagle czegos brakuje zeby to wszystko funkcjonowalo.
Ukłon dla Miszcza.
Pzdr.
ja i tak uwarzam zę jego miejsce jest na stoperze nie moge patrzeć na to co on wyprawia w pomocy a tak wogule to najpierw na niego napieprzaliście że do dupy gra w pomocy a teraz take bzdury wypisujecie
Radomski musi grać na srodku obrony, bo jest zawodnikiem doświadczonym i na tej pozycji sie sprawdził,gra w pomocy nie za bardzo mu wychodziła.
Wydaje mi się,że na srodku obrony może grać również Kosanowic,wspólnie z Radomskim nieźle grali na wiosnę./ w odwodzie jest Hosek,ale nie wiadomo w jakiej jest formie/.Natomiast warto sie zastanowić,czy nie warto byłoby wprowadzać chociażby na połówki czy kilkadziesiąt minut młodych,chociazby Rupę,żeby się ogrywali,na pewno byłby z nich większy pożytek niż np. z Dudzica czy Bartczaka bez formy w ostatnim meczu.Z tego co widać przydałby się jeszcze jakiś defensywny pomocnik,można by jeszcze poszukać wśród tych co mają wolną kartę.
Natomiast wg.mnie powinniśmy szukać dalej zawodników na pozycje Stopera i lewego obrońcy.Co by nie mówić gdybyśmy mieli doświadczonego stopera pokroju Bosackiego zamiast Żytki, gra obrony wyglądałaby inaczej.
Poza tym Szatałow powinien się zastanowić nad koncepcja gry i znaleźć miejsce i dla Niedzielana i dla Biezena,w wyjściowym składzie.Czasami trener musi dopasować taktykę do zawodników którymi dysponuje.
noech graja Rupa, Steblecki. gorzej nie bedzie, a moze chlopakom sie uda...
też wolę oglądać Stebleckiego w składzie niż Bartczaka, wynik ten sam a przynajmniej pewne zaangażowanie i walka (po stronie tego pierwszego rzecz jasna).
Właśnie Borek zasunął w Polsacie, że kilka dni temu Zagłębie chciało wykupić od nas Szatałowa. Jak już się nauczyłem, Borek ma dobre informacje :)
kurna-mozeby zrobić wymianę Urbana za Jurija.....
jeśli kopacze zaliczą porażkę z WKS to Jureczek powinien się spakować ukłony i szacun za sezon 2010/2011!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)