Najlepszym naszym zawodnikiem jest bramkarz to budujace:)
-
-
Re: Jurij Szatałow - treningi sparingi taktyka
Gol Dudzica!
DUDZIC I GOOOOOOL :D rozstrzelal sie chlopak :)
co za niespodzianka, no no Brawo Bartek
Już 1:1.
noi 1-1
2:1 ...
2-1 brawo Cracovia...
Niedobrze, Dudzic wystrzelał się na najbliższe 18 kolejek.
Już prawie 2 strzelił Dudzic! Świetna akcja Pasów!
Konkluzja po tym sparingu: jest po prostu źle. Radomski bez formy (było wiadomo), Niedzielan odcięty od podań, mało widoczny. Rok Straus nadaje się tylko na zmiennika Saidiego na czas Ramadanu, jestem nim bardzo rozczarowany. Bartczak dość słabo, ale na najbliższe mecze defensywni pomocnicy to chyba on i Szeliga.
Nasz Zarząd daje kolejny raz popalić z tymi transferami. Kutwienie i czekanie na ostatni moment skończy się tym, że (w najlepszym razie) po wygraną z Koroną dostajemy lanie od Legii i Lechii, a później Bóg wie co dalej...
Brak Klicha był dzisiaj BARDZO widoczny, ta drużyna w 1 połowie nie miała żadnego pomysłu na grę do przodu. Zmieniło to wejście Dudzica i Szeligi, dwóch graczy, których połowa forum chciała się za wszelką cenę pozbyć:D Ale to, kogo u nas się testuje, woła o pomstę do nieba! Szczepaniak? nie będę komentował jego występu. Krzywicki, który siedział koło mnie, tylko parę razy się (krzywo) uśmiechnął.
Po Ruchu było dzisiaj widać, co znaczy ustabilizowana kadra, zamknięta przed obozem przygotowawczym. Grają jak dobrze naoliwiona maszyna, zgoda, bez finezji, ale 1:2 to jest najmniejsza przegrana, na jaką zasłużyliśmy. U nas nie ma dynamiki, nie ma zrozumienia, nie ma pomysłu na atak.
Bidnie to wygląda.
Ruch o klase lepszy. Szykuje się 4 sezon tego samego.
Wciąż nie rozwiązany problem w trójkącie def. pomocicy - rozgrywający, sprawia że nie mamy środkowej lini. Jest chaos.
Odnośnie tego co napisałeś docencie o Ruchu, to w kontekscie meczu z Koroną też trzeba pamiętać ,że oni na samym początku przygotowań, niemal w 100 % wyselekcjonowali kadrę i przygotowują się z tą grupą zawodników do sezonu. Przestrzegam przed zbyt dużym optymizmem przed meczem z Koroną , to będzie dla nas ciężki mecz.
Dobrze że przegraliśmy ten sparing...bo może to niektórym otworzy oczy i troche spojrzą chłodniejszym okiem na nasze możliwości wlidze...na dzień dzisiejszy ruch ma lepszą drużynę od nas...raczej nie będziemy wyżej w tabeli niż ruch...więc nie ma co sie mamić pucharami...trzeba poprawić gre.....nie przegrać pierwszego meczu z Koroną...i starać się żeby było lepiejniż wroku poprzednim...czyli spokojne utrzymanie
Aż bolały zęby jak się to oglądało.W tyłach syf już do przerwy jak by nie Kaczmarek to było by 0-2 ,0-3
Para stoperów to nieporozumienie.Nawotczyński po kontuzji bez formy i to widać ,Żytko -zagrał mecz na poziomie podwórkowym i na razie dużo gorszy od Trivunovica.
Nykiel -j to ma być zawodnik lepszy od Mierzeja ?Wolne żarty
Suart -kolejny raz pozytyw 1 błąd w całym meczu
Saidi ,Suvorov to nasze mocne punkty i ten mecz to potwierdził
Straus przyzwoity
Radomski ,Bartczak dziś słabiutko
Struna ,Bojlevic i Szeliga dali dobre zmiany,Gąsiński nie ponosi winy za gole
Kosanovic na teraz stoper nr 1 i on powinien grać z Radomskim z Koroną na stoperze
Niedzielan -pieczołowicie kryty ale dał próbkę 2-3 razy wysokiej klasy
Dudzic gol z dostawienia głowy i to by było na tyle.
Testowany -szkoda nawet wymieniać nazwisko -takiej miernoty jeszcze nie widziałem ,poziom A klasa
Podsumowanie
Panie Filipiak król jest nagi !!!
Na wczoraj potrzeba rozgrywającego i to klasowego ,a nie jakiegoś łachudrę i drugiego napastnika by Niedzielan mial więcej miejsca.
Ligowy średniak obnażył bez litości nasze słabości i trzeba szybko wnioski wyciągnąć by nie wylądować znów z ręką w nocniku.Bez 2-3 wzmocnień okupujemy znów dół tabeli.
rozgrywajacy i drugi napastnik jest potrzebny nie na wczoraj tylko na miesiąc temu. do tego zostalismy chyba bez prawego obroncy a brak zmiennika dla Suarta moze nam sie nie odbic ckawka tylko wtedy gdy ten bedzie zdrowy i nie bedzie łapał kartek
w systemie 4-5-1 bez KLASOWEGO rozgrywajacego Niedzielan bedzie kompletnie bezproduktyny i nie ugra NIC. w takim wypadku trzeba przejsc na 4-4-2 czyli system ktorym de facto gralismy cały czas od momentu wznowienia treningów. ale do tego tak czy siak potrzebny jest drugi KLASOWY napastnik. najlepiej WIELKI murzyn, który bedzie alternatywą do rozgrywania akcji ofensywnych
No gra marna w sumie. Brakuje piłki do przodu takiej na dobieg do Saidiego czy Suworowa. Radomski słabo w obronie dla mnie Naworczyński w I poł za wolny Żytko ok ale nie wiem jak tam w drugiej bo nie widziałem dobrze:)
A co do tego całego systemu to mam dość. Szybciej można wyrobić kartę niż dostać wejsciówkę.
Kurde półtorej godziny stałem i jeszcze pod kasą usłyszałem jak do dziadków narzekajacych ta kobieta z POKA powiedziałe że to wina kibiców bo wczesniej nie brali biletów. Masakra problem wydać głupie bloczki po co przypisywanie miejsc?? Kto pierwszy ten lepszy na sparingu przecież bylismy:)
Masakra kilka minut nabicie na karnet. nie można jakoś zbliżeniowo i żeby paliuchem klikała w ekran anie myszką trafiała??
Humor mi zepsuli a piłkarze dołożyli marną grę. W obronie masło a w ataku przyapdek i mało sytuacji.
Mam jednak nadzieje że na lige się sprężą i będa mieli trochę farta.
A może znajdą rozgrywającego??
Liga wszystko zweryfikuje, ale nie ma i nie może być optymizm po dzisiejszym sparringu.... Wygląda na to, że czwarty sezon z rzędu będziemy walczyć o utrzymanie!!! Nie wiadomo na jakim etapie przygotowań były obie dzisiejsze drużyny, czyli CRACOVIA i RUCH CHORZÓW..... Nadzieja w tym, że nasi nie są jeszcze w pełni formy i ta dopiero nadejdzie..... Szczególnie wyróżniającą postacią w naszej ekipie był jak zwykle Ntibazonkiza, poza nim niezłą dyspozycję zaprezentowali Stuart i Suworow.... Kilku zawodników zaprezentowało się nieźle, ale kolektywu póki co nie ma!!! WSZYSTKO JEDNAK ZWERYFIKUJE LIGA!!!
Dodam jeszcze, że dzisiaj Ruch PRZEWYŻSZAŁ NAS O CO NAJMNIEJ JEDNĄ KLASĘ!!!!
Niestety. Balon przekłuty pękł.Z 18 seniorami/w tym jeden kontuzjowany / nie da się grać . Czeka nas chyba powtórka z "rozrywki" po raz czwarty .Bez istotnych wzmocnień będzie klapa ale jak widać na załączonym obrazku Panowie z Zarządu niczego się nie nauczyli .Obym sie mylił.
Szkoda mi trenera, który musi to firmować .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)