Stali ochroniarze i trzeba było im kartę kibica pokazać. Bez niej raczej nie wejdziesz, ale możesz wyrobić duplikat w Punkcie Obsługi, albo może jakoś potwierdzić, że kartę wyrabiałeś. Najlepiej zadzwoń do nich jutro rano.
-
-
Re: Jurij Szatałow - treningi sparingi taktyka
Przecież Ci ochroniarze nawet na nazwisko nie patrzyli a co dopiero mówić o zdjęciu. Wystarczyło im pokazać kartę kibica i Cię wpuszczali więc spokojnie byś wszedł na kartę kolegi ale duplikat swojej karty i tak kiedyś musisz wyrobić a to najlepsza okazja.
Kartę pokazałeś z dwóch metrów, a ochroniarze tylko odpowiadali krótkie "dzięki", żadnego zatrzymywania, przeszukiwania, musieli tylko zauważyć biało-czerwony plastik.. wchodziło się jak do marketu
Mam obawy czy przy tak kurewskiej pogodzie nie odwołają sparingu z Koroną?iść czy nie iść o to jest pytanie..
boniekkKR, sam się zastanawiam na d tym;]. Może dzisiaj będzie piłka wodna na Kałuży;].
nie odwołali - transmisja się zaczęła
Pomimo ogromnych opadów deszczu od kilku dni murawa w kapitalnym stanie -widać że dobry drenaż a juz sie bałem że będzie jak na Lechu.
SSSS na plus (Suart, Saidi, Struna, Straus).
ogladalem sparing wyrywkowo w kacie drugiego monitora w pracy :D
co myslicie o np Boljevicu jako opcji na ofensywnego zamiast defensywnego, dobry technicznie, ma kopyto, walczak, luzne rozwazanie, ladnie sie dzis wlaczyl i walnal brame, wiec tak mnie naszlo ;)
Wydaje mi się, że Władek jest strasznie niedoceniany, a to na prawdę przyzwoity zawodnik, który i potrafi piłkę odebrać i potem podać komu trzeba. Nie kojarzę jakiś jego wielkich wtop z rundy wiosennej.
JahMan Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Wydaje mi się, że Władek jest strasznie
> niedoceniany, a to na prawdę przyzwoity zawodnik,
> który i potrafi piłkę odebrać i potem podać
> komu trzeba. Nie kojarzę jakiś jego wielkich
> wtop z rundy wiosennej.
Zdarzało mu się kilka strat, ale nadrabiał to niesamowitą ambicją. Również uważam iż Vladimir zasługuje na szanse.
Jurij był na meczu w ogóle? nie widziałem go na ławce?
To trzeba było patrzeć nieco wyżej. ;)
A Ty też na Vipach zamiast z kibolami ? ;)
DSS Napisał(a):
> SSSS na plus (Suart, Saidi, Struna, Straus).
Jeszcze jeden leniwy S i będzie dobrze
radsonJGtravel Napisał(a):
> A Ty też na Vipach zamiast z kibolami ? ;)
Prezesi z prezesami... ;)
na Vipach ale zachowywal sie jak na Kibola przystalo :)
JA byłem z kibolami ale nie było ochoty do śpiewów?
Następnym razem młodzież dostanie reprymendę!
Do Boooooojjjjuuuu CRACOVIA!!!
Ja uwazam ze druga połowa była bardzo dobra. Dlaczego? Dlatego ze majac za soba dwa ciezkie treningi, okres przygotowawczy i ciezka pogode nasi zagrali bardzo spokojnie i mądrze. Mnóstwo gry piłką, wymian podań i utrzymywania sie przy pilce. To korona biegala za piłką, a nie my. Jesli zespół nie jest wstanie zapierdalac i jest tego swiadomy i co wiecej potrafi skutecznie zagrac przez 30 min piłka bez zbednego zmeczenia to znaczy ze jest dobrze! Pogralismy piłką wynudzilismy i wymeczylismy przeciwnika i później wystarczylo ze obronca mial odrobine mniej szybkosci i nie zdazył za akcją. Co wiecej widac ogromny postep w grze. To co było z ruchem czy piastem nie da sie porównac do całkiem przyzwoitej gry z Korona.
Brakuje nam typowego rogrywajacego i obawiam sie ze takiego nie znajdziemy. Potrzeba tez uzupełnienia na stoperze i w ataku.
Kadra Cracovii na zgrupowanie w Holandii:
* Bramkarze: Szymon Gąsiński, Wojciech Kaczmarek, Marcin Skrzeszewski.
* Obrońcy: Milosz Kosanović, Łukasz Nawotczyński, Krzysztof Nykiel, Andraż Struna, Hesdey Suart.
* Pomocnicy: Mateusz Bartczak, Vladimir Boljević, Saidi Ntibazonkiza, Arkadiusz Radomski, Dawid Rupa, Alexandr Suvorov, Sławomir Szeliga, Rok Straus, Aleksejs Visnakovs, Bruno Żołądź.
* Napastnicy: Bartłomiej Dudzic, Wojciech Kędziora, Dawid Krieger.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)