przedewszystkim to juz od dlugich miesiecy mnie smieszy najezdzanie na Krzywickiego "dla zasady" a stawianie jakiegos goscia ktorego nikt nigdy na oczy nie widział przed nim pokazuje całkowitą niekompetencje osoby piszącej
-
-
Re: Jurij Szatałow - treningi sparingi taktyka
Tu się zgadzam. Krzywicki jakimś orłem faktycznie nie jest ale ostatnio dwa razy gdy wszedł w końcówce to zagrał nieźle.
Masaryka nikt nigdy nie widział a skoro Szatałow go nie wystawia to znaczy, że coś z nim nie tak.
dangorka Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> W pierwszym meczu siedemnastej kolejki Ekstraklasy
> można spodziewać się kilku zmian w składzie
> Cracovii w stosunku do ostatniego spotkania z
> Legią Warszawa (3:3), w tym m.in. w linii
> defensywnej (być może oficjalnie zadebiutują:
> Bojan Puzigaća i Andraž Struna; na swój
> pierwszy oficjalny mecz w barwach Cracovii
> czekają również: pomocnicy Vladimir Boljević,
> Mateusz Bartczak i napastnik Pavol Masaryk).
>
> To w końcu Boljević i Masaryk są w kadrze
> meczowej, czy nie???
zobaczymy, oby, oby.
Nie ma podanej kadry meczowej. Trener nie życzy sobie, żeby była podawana do wiadomości nawet w dniu meczu i trzeba to uszanować. W naszej sytuacji da się to zrozumieć:)
Masaryka nikt nigdy na oczy nie widział, dobre :D. Spróbujcie sięgnąć ciut dalej, dlaczego odwołujecie się tylko do mnie jako kibica. Ma z pewnością jeden z najwyższych kontraktów, jeśli nie najwyższy, bo przyszedł za free, więc ktoś musiał w nim zobaczyć "to coś" i mam prawo spodziewać się, że gość będzie wygrywał nam mecze, a nie siedział w domu przed tv i ściskał kciuki.
Jest jeszcze ewentualność, że kontrakt jest uzależniony w dużej mierze od ilości występów, na co daję nie więcej niż 5% szans, ale jeśli nawet to tym gorzej świadczy to o sztabie, w domyśle oszczędności przesłaniają zdrowy rozsądek. Osobiście w to nie wierzę, żeby nie było znowu.
Osłabia mnie ten obniżony próg wymagań do Krzywickiego, wystarczy że nie potyka się o swoje nogi i już jest dobrze.
Ilość bredni jaką ująłeś w jednym poście budzi szacunek i to nawet w świetle standardów jakie ostatnio w tym zakresie obowiązują na forum.
Kultura na tym forum jest dla niektórych pojęciem nieznanym. Jest tutaj jeden frustrat, który swym jadem emanuje na odległość astronomiczną. Nic tylko czyha na okazję, by zaatakować.
A przecież "my wszyscy Pasiacy to jedna rodzina". Z tym, że w każdej rodzinie trafi się zawsze czarna owca...
kurcze, chcialbym wiedziec jaka jest kadra na mecz, czemu juz nie podaja kadry na mecz ?
Było jakies 2-3 strony wcześniej że Szatałow nie chce podać 18-nastki;] więc dowiemy się dopiero o 17;45
A po co ma podawać???
Trener Jurij Szatałow ogłosił skład kadry na mecz 17. kolejki Ekstraklasy Śląsk Wrocław - Cracovia.
W porównaniu z meczem z Legią w kadrze meczowej nastąpiły dwie zmiany. Miejsce Milosza Kosanovića i Aleksejsa Visnakovsa zajęli Hesdey Suart i Mateusz Bartczak.Kadra na mecz ze Śląskiem:Kaczmarek, Gąsiński, Jarabica, Nawotczyński, Struna, Puzigacia, Trivunović, Suart, Bartczak, Szeliga, Radomski, Giza, Klich, Sacha, Ntibazonkiza, Suvorov, Dudzic, KrzywickiMecz Śląsk Wrocław - Cracovia zostanie rozegrany w piątek, 4 marca 2011 r. o godz. 17:45.TP!
Czyli to jednak prawda :) Tak czy siak 3 pkt muszą być!
http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Aleksejs-Visnakovs-nie-zagra-ze-Slaskiem-Wroclaw,artykul,101535,1,714.html tutaj jest napisane że Visnakovs nie zagra bo z powodu kontuzji Kosanovica musiał wziąć Suarta, ale mam nadzieje że to tylko alternatywa a w podstawowym wyjdzie Puzigacia.
[b]- Dla tej trójki na występ jest jeszcze za wcześnie - stwierdził wczoraj drugi szkoleniowiec Pasów Dietmar Brehmer.[/b]
Ale dla Bartczaka nie jest za wcześnie ?
Bartczak zna taktykę Szatałowa i wzajemnie, a ponadto nie ma między nimi bariery językowej.
W DP, dzisiejszym - napisane jest, że Masaryk nie zagra , bo potrzebuje aklimatyzacji .... pozostawił bym słowa Szatałowa bez komentarza, ale ile potrzebuje snajper czasu na aklimatyzację? wystarczy popatrzyć na Hubnika z Legii, co dostawał piłkę to praktycznie stwarzał największe zagrożenie...
Po prostu jest cienias.
No to zajeb.ista pociecha z tego jedynego zakupionego napastnika nie ma co.
CRACOVIA_PANY Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> - Dla tej trójki na występ jest jeszcze za
> wcześnie - stwierdził wczoraj drugi
> szkoleniowiec Pasów Dietmar Brehmer.
>
> Ale dla Bartczaka nie jest za wcześnie ?
Dziwne pytanie... po kilkunastu latach gry w polskiej "elicie" piłkarskiej, Bartczak zna realia myślę że lepiej niż my wszyscy i dla niego słowo aklimatyzacja w ekstraklasie chyba nie ma żadnego znaczenia...
Boljevića też nie ma w kadrze a widziałem go na treningu bardzo dobre wrażenie sprawiał lepsze dużo lepsze od niektórych co są w kadrze.Ale jeżeli wygrają ze Śląskiem to o.k. nie czepiam się.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)