Racja, najemców. Właścicielem jest Gmina Miejska Kraków.
-
-
Re: Jurij Szatałow - treningi sparingi taktyka
Wedlug mnie ...
[IMG]http://i54.tinypic.com/15g2sd4.png[/IMG]
LAWKA REZERWOWYCH:
1.Gasinski/Kaczmarek
2. Jarabica/Struna
3. Nawotczynski
4. Suart
5. Sacha
6. Dudzic
7. Krzywicki/Kurowski
Az zal, ze tylko jedenastu moze grac :P
Chyba jeszcze nigdy nasza drużyna nie była tak wielką zagadką przed rozpoczęciem tej rundy.
Opinie od "Rycerzy Wiosny" trenera Smudy, aż po porównania z zaciągiem Odry przed ich spadkiem.
Myślę że pewnie właśnie taki bardzo JEDNOZNACZNY charakter będzie miała ta drużyna, na którymś biegunie się umiejscowimy, jakoś nie mogę sobie wyobrazić opcji pośrednich. Albo to zatrybi, rozwalimy parę drużyn i się utrzymamy w cuglach albo będzie mega syf i spadek. Osobiście liczę na pierwszy scenariusz.
Szukając dziury w całym, czyli ewentualnego najsłabszego ogniwa.. najbardziej obawiam się o środek obrony.
Obciążenie Szatałowa jest bardzo duże, wielkie wietrzenie szatni, niemałe jak na polskie warunki zakupy, wybuchowa mieszanka narodowości :) Oj się bedzie działo! Dla mnie najwiąkszą nadzieją jest Gizmo, jeśli faktycznie wraca/wróci do optymalnej formy reszta zaskoczy. Od czasów utraty rozgrywającego z naszej grze równia pochyła i ciągłą faja z przodu, wrócił Piotrek, wierzę że to zaskoczy.
Nie porównywałbym tego zestawu z łapanką Odry, oni mieli jednak szereg słabych ogniw, graczy raczej przeciętnych i spadli w sumie zasłużenie. Przyznam tylko, że byli dobrze przygotowani do sezonu, no i Onyszko robił różnicę... do czasu:(
docent Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nie porównywałbym tego zestawu z łapanką
> Odry, oni mieli jednak szereg słabych ogniw,
> graczy raczej przeciętnych i spadli w sumie
> zasłużenie. Przyznam tylko, że byli dobrze
> przygotowani do sezonu, no i Onyszko robił
> różnicę... do czasu:(
Spadli zasłużenie? Nie tak do końca. W ostatnim meczu z ubekami sędzia ich okradł ze zwycięstwa, a mogli się utrzymać...
quresma77PASY Napisał(a):
> Wedlug mnie ...
> http://i54.tinypic.com/15g2sd4.png
> LAWKA REZERWOWYCH:
> 1.Gasinski/Kaczmarek
> 2. Jarabica/Struna
> 3. Nawotczynski
> 4. Suart
> 5. Sacha
> 6. Dudzic
> 7. Krzywicki/Kurowski
skład ok tylko mały błąd. bo w przypadku gdy gra saidi to wg. Ciebie Masaryk nie mieści się na ławce :D
Sebastian1906KSC Napisał(a):
> quresma77PASY Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Wedlug mnie ...
> > http://i54.tinypic.com/15g2sd4.png
> > LAWKA REZERWOWYCH:
> > 1.Gasinski/Kaczmarek
> > 2. Jarabica/Struna
> > 3. Nawotczynski
> > 4. Suart
> > 5. Sacha
> > 6. Dudzic
> > 7. Krzywicki/Kurowski
>
> skład ok tylko mały błąd. bo w przypadku gdy
> gra saidi to wg. Ciebie Masaryk nie mieści się
> na ławce :D
a no tak! ale to wtedy automatycznie wypada Krzywicki/Kurowski
tak wgl to mamy czwartek 21:50, jutro mecz a tu nawet nie podali kadry na mecz... nie wiem czego sie spodziewac :D
Querasma gramy u siebie to kadra może być później. Martwią słowa Jurija o tym, że Struna obniżył loty... Wydawał się być solidnym wzmocnieniem składu a tu znowu Jarabica może grać.
Kamaz Napisał(a):
> Querasma gramy u siebie to kadra może być
> później. Martwią słowa Jurija o tym, że
> Struna obniżył loty... Wydawał się być
> solidnym wzmocnieniem składu a tu znowu Jarabica
> może grać.
Jurij ma zabrać na zgrupowanie przedmeczowe 18 tkę wyłonioną po treningu ,który odbył się o 19 tej.....
Czekają na certyfikaty.. ;)
To zwracam honor :) Troszeczke niewyspany jestem, jeszcze ten Lech dołuje :)
Tego Senegala trza brac z banki pare bramek zaladuje i stale bedzie mial kto wykonczyc
na poczatek na podmeczonych rywali na jakies 20 min ,rozpycha sie fajnie i zgrywa partnerom
na zelowanych obroncow naszej ligi oki bedzie:)
masser Napisał(a):
> Tego Senegala trza brac z banki pare bramek
> zaladuje i stale bedzie mial kto wykonczyc
> na poczatek na podmeczonych rywali na jakies 20
> min ,rozpycha sie fajnie i zgrywa partnerom
> na zelowanych obroncow naszej ligi oki bedzie:)
Masser podobno Jurij powiedział, że z niego rezygnujemy. Po YT nie ma co oceniać gracza . Pozatym nie wiadomo jakie wymagania finansowe stawiał Mame.
NOWOŚĆ!
Jutro skład następujący
[align=center]---Kaczmarek---
---Jarabica---Nawotczyński---Trivunović---Kosanović!---
---Klich---Radomski (C)---
---Saidi---Giza---Suvorow---
---Dudzic---[/align]
ławka:
1. Gąsiński
2. Struna
3. Puzigaca
4. Boljevic
5. Visnakovs
6. Masarnyk
7. ??
Info pewne w 99% :)
Mam nadzieję, że jaja sobie robisz.
Żadnych jaj, teraz nie pora na żarty! Też jestem zaskoczony!
Nie uwierzę.... PÓKI NIE ZOBACZĘ.
Idę już z tego forum bo jak się takie rzeczy czyta to się odechciewa...
Nie jestem w stanie uwierzyć że Puzigaca na ławce a Kosanovic na lewej za niego, jakie jest logiczne wytłumaczenie tego ? : O
Sam nie mogę znaleźć wytłumaczenia. :O I sam chciałbym żeby to nie była prawda ale raczej "ten ktoś" nie wprowadzałby mnie w błąd. ;/ Widocznie się dobrze spisał kiedy zastępował Puzigace po czerwonej kartce na lewej obronie.
EDIT: Już idę , dobranoc forumowicze widzimy się jutro :)
drugi frodo się nam trafił a Wy to łykacie...info na 99% pewne...haha...to ja też mam info - na 99,7% się utrzymamy z palcem w duupiee i to jet pewne :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)